6’da 6 yapabiliriz!

Yusuf Erdoğan, 'Tek eksiğimiz topu o üç direğin arasından geçirememek' dedi.

Bursaspor’un tecrübeli kanat oyuncularından Yusuf Erdoğan, bu sezon hak etmedikleri sonuçlar aldıklarını söyledi. ‘Anlam veremediğimiz maçlar oynuyoruz’ diyen Yusuf, şöyle devam etti: ‘Abdülkadir 20 kere vursa gol olmayacak pozisyonda golü atıyor. Aynı Feghouli’nin attığı gol gibi.

Biz atamıyoruz, inanılmaz şekilde goller yiyoruz. O kadar mücadele ettiğimiz, pozisyon vermediğimiz maçları kaybettik. Bu mücadelemizi artık skora dönüştürmemiz gerektiğini düşünüyorum. 6 maçımız kaldı. Bu takımın bir şekilde ligde kalacağını düşünüyorum. Gerçekten çok iyi futbol oynuyoruz.’

Golü atamıyoruz

Golü atmak için çaba sarf ettiklerini ancak bunda başarılı olamadıklarını belirten Yusuf Erdoğan, ‘Seneye bambaşka bir yapılanmayla bambaşka bir Bursaspor izlettireceğimize eminim. Ama sadece şu 6 haftayı iyi puanlarla geçirmek istiyoruz. Tek eksiğimiz topu o üç direğin arasından geçirememek. 90 dakika en çok mücadele eden, en çok takımı öne taşıyan, sprintlerimiz olsun, topla oynama oranlarımız olsun her şeyimiz üst düzeyde.

Gol atmamız, puan almamız gerekiyor. Artık önümüzdeki hafta ile başlamamız gerekiyor. Deplasmanda kazanıp 6’da 6 yapma gücümüz de var. Ben umutluyum, takım arkadaşlarım da inançlı. Bu takım iyi şeyleri hak ediyor. İyi şeyler de olacak’ dedi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Teksas_Berkay yorumuna yanıt olarak

      Sence bu takımda 6’da 3 yapabilecek bir kapasite var mı? Net diyorum, bu takım 6’da 0 çeker ve küme düşeriz. Bu iş bitmiştir. Kapatın dükkanı gidin.

      1
      4
  1. yav heee heeeee Yusuf,
    Taraftara yine lafontenden masallar yazmış her zamanki gibi,
    O üç direkten topu geçirene puan veriyolar, koştum mücadele ettim diyene değil,
    Sadece o özellikleri olanlar başka spor dallarıyla ilgileniyorlar.

    5
    1
  2. Kalecisi ligi 10. sırada bitireceğiz der, kanat oyuncusu 6 da 6 yapacağız der. Biraz ayaklarınız yere bassın. Hayal aleminde yaşadığınız için bu hale geldik. Hâla tehlikenin farkında değilsiniz.

    3
    1
  3. Yusuf koçum benim bee. Umudunu hiç kaybetme aslanım. Altı da Altı haa. Sen atacaksan golleri olur. Neşelendirdin yine, sağolasın.

    2
    1
  4. be ahmet kılıç hala türkiyede bir sey anlasılamadı ama anlayacaklar ve herkez bu yolda çalısacak golcü ve yetenek bizi asıyor yetenek varsa gelistirebilirsiniz oda doğru çalısılıstırılıyorsa sonra neden gol atamıyoruz deniliyor olmaz olamaz çünkü bende inanılmaz goller kaçırdım hala kaçırıyorum bu isin doğasında var ama az kaçırmak için ne yapmak lazım onu devreye sokmak lazım ben hazırım ama kimse hazır deyil ve kabül etmiyor ama avrupa bunu 35 yıldır yapıyor büyük olmak baska bir sey isteyen varsa porveyimide atarım selamlar herkeze

    1
    1
  5. Sorun yok mesela bu hafta yenilsek bile haftaya 5 te 5 yaparız olmazsa 4te 4 yaparız oda olmazsa 3 te 3 yaparız üzülmeye gerek yok gene olmadı o zaman 2 de 2 yaparız talihsizliğe bakın süper oynadık ama olmadı son maçı alır ligde kalırız ve merhaba ptt 1.lig ..ama sorun yok ali dede ile seneye 20 puan farkla süper lige çıkarız..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu