Sakho yine yok!

Bursaspor'da ara ara idmana çıkıp, ara ara çıkmayan Diafra Sakho, bu kez de 'Belimde ağrı var' dedi ve bugünkü antrenmana çıkmadı.

Alanyaspor maçı hazırlıkarına devam eden Bursaspor‘da Diafra Sakho yine idmana çıkmadı. Golcü oyuncu, lige verilen aranın yüzde 80’inde herhangi bir sakatlığı olmamasına rağmen antrenmanlara katılmamıştı.

Daha sonra birkaç çalışmaya katılan ve U21’le oynanan hazırlık maçında 35 dakika oynayan Sakho, bugünkü çalışmaya da katılmadı. Tecrübeli futbolcunun, belinde ağrılar bulunduğu ve bu yüzden idmana katılmadığı bilgisi verildi.

32 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Adından beli senin bu takımın düşmanı olduğun. Bu takımda kimsenin parası kalmamıştır ve kalmaz da.. Üstelik parasını sadece o mu alamıyor? Bu gün İstanbul takımlarının bile futbolcu alacakları Bursaspora göre çok daha geriden gelmesine rağmen, oyuncular çıkıp çatır çatır oynuyor. Bu şahıs şimdiye kadar aldıklarını hak etti mi? Önce insanda karakter olmalı. Yönetime düşmanlık kisvesi altında Bursaspor düşmanlığı yapmayın. Yönetimler gelir geçer ama takım küme düşerse onun acısı kolaylıkla geçmez. Emre şerefsizi de hep sakatım dedi, GS’ye gitti hiç bir şeyi kalmadı. Halbuki bu takım onun tedavisi için ne gerekiyorsa yaptı. Her kim bu takımın parasını hak etmeden alıyorsa, fitil fitil burnundan gelsin.

      5
      1
    2. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Yanlışın var. Parasını almayan hukuki süreç başlatır. Eğer beğenmiyorsa ödeme yapılmadığı için tek taraflı fesih yapar gider, parasını gene alır. Oynamama diye bir hak yoktur.

    3. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      Parasını alamayan kimse oynamasın o zaman gitsin FSM ye çay kahve içsin . O zaman Düşürsünler Bursaspor’u 2 Ligte parasını alanlar oynasın.

      14
      18
      1. @Kiraz yorumuna yanıt olarak

        Takımın hali ortada düsmemeye oynuyoruz.Bunu fırsat bilip tehdit eder gibi parasını kurtarmanın derdine düsmenin alemi ne.Yazıklar olsun ne olduğu belirsizleri topladılar takıma.adamlar para icin kulübü cıftlige cevirdiler.Kümede kalalım alayı defolsun gitsin.Su takıma karakterli adamlar alın böyle kiralık ciğersizler defolsun gitsin.

    1. @Anıl yorumuna yanıt olarak

      futbolcuların karekterini bozan yönetimlere ne demeli,tamam bunlar karektersiz eyvallahta bu adamları bu hale getirenleri sorgulayın biraz da ,senin için demiyorum ama hala ali ay haklı diyenler var bu camiyada ,ayıptır ayıp

      2
      1
      1. @asdsadsads yorumuna yanıt olarak

        Baskan zaten bas belası ama diğer topçularda oynamışım o zaman. Bu taraftar için bari oyna koca şehir düşüyor. Bu arada bu koca şehir düşerse ali ay kaçacak yer arasın kendine

  1. Bunlar para vermeyi seven yönetim değil beni onuncu ayda işten çıkardılar küçülmeye gidiyoruz diye benim gibi 70 kişiyi daha paralarımızı alamadık bu yönetime bu kandil günü öyle bekduva ediyorum allah otarafta hesabını soracak

    18
    4
    1. @Fahrettin yorumuna yanıt olarak

      Fahrettin kardeş,
      1 tam yılı doldurmayanlar kıdem tazminatı alamazlar.
      4857 sayılı iş kanununun 17. Maddesi gereğince iş sözleşmeleri fesih edilmeden önce diğer tarafa yazılı olarak bildirilmesi gerekmektedir. Buna göre 6 ay ile 1,5 yıl arası süren çalışmalarda 4 hafta bildirim süresi uygulanmaktadır. Yani bu uygulanan sürelerden önce iş sözleşmesinin fesih edileceği karşı tarafa yazılı olarak bildirilmelidir. Aksi halde ihbar tazminatı ödenmesi zorunludur.
      Size bildirim yapılmasından sonra 4 hafta daha çalıştı ve ücretini aldı iseniz ihbar tazminatı da alamazsınız. Eğer bildirim yapılmasının hemen akabinde işten çıkarıldı iseniz 4 haftalık ücretiniz karşılığı ihbar tazminatı hakkınız bulunmaktadır.
      Durumunuzda yazdıklarıma göre bir mağduriyet söz konusu ise SGK’ya müracaat edebilirsiniz.

  2. 48 senelik BURSASPORLUYUM ne böyle bir yönetim gördüm nede böyle teknik direktör böyle karektersiz oyuncular gördüm.Türkiyenin şartlarını bilerek buraya geldiniz.Eğer meneceri sakhoyu para için kafasını karıştıyorsa derhal kadro dışı bırakılıp para cezası verilmeli bence o kadar büyütmeye gerek yok bu oyuncuyu .Sezon başında gönderdiğimiz Tomas Necit olsaydı yemin ederimki 10 yakın gol atardı .Yönetim gitti D planını.uyguladı sakat sakhoyu aldı Herkesin. Kandili kutlu olsun

    17
    2
    1. @CEBELLİ 1963 yorumuna yanıt olarak

      Çok haklisin kardeşim.
      Eğer Tomas Necid in değerini bilseydik üç yıl oynatıp kirk elli gol arası bir katkı alıp en az yedi sekiz milyon euroya istediğimiz takıma satabilirdik.
      Ne yazık ki onun oyun anlayışını ve stilini anlayamadik.
      İlk maçından itibaren yanlızları oynattik maalesef aklı başında üç tane orta yapıp topla bulusturamadik.
      Sonrada yaramaz deyip bedavaya gönderdik.
      İşte biz böyle bir kulubuz.
      Ya golcumuz olmaz ya da onun gol atmasini sağlayacak pası verecek iyi bir oyuncumuz olmaz.
      Her zaman her işi eksik yaparız.
      Sonrada oyuncu başarılı olamaz ve çöp deriz.
      Biz buyuz.

  3. Bu topçuların maaşını yarısını GARANTİ ÜCRET, diğer yarısını da performansa dayalı MAÇ BAŞI ÜCRETİ
    şeklinde bir Ücret sistemine geçmedikçe bu sorunları biz her zaman yaşarız, akıllanmadıkça

    10
    2
  4. Para vermeyceksen neden alırsın.Skat ise neden alırsın.Şu şahsiyet problemi olnalrı mübarek günde RABBİME HAVALE EDİYORUM.Bu taraftar ve şehrin parasını batıran,yediren ve yiyenlere rabbim gereken cezasını dünyda versin.

  5. Tebrikler ali ay ve samet hoca takımın anasını aglatsınız sakko napacak cumartesi antrenman a cıkmadı dogru düzgün böyle oyuncuları bulan yönetım onay veren samet hoca bu taraftarın 2 eli yakanızda olacak

    4
    3
  6. Ya arkadaş, devre arasında transfer yapmadınız, oyunculara birikmiş alacaklarını ödeyeceğiz dediniz, ee nerde hani? Bu adam neden idmana çıkmıyor? Neden bir ceza veremiyorsunuz? Bir kere de verdiğiniz sözleri tutun be kardeşim, bir kere !!

  7. Forvetimizin olmadığı küme hattına bu kadar yakın olduğumuz bir dönemde durmadan Sakhoyu karalayıcı haber yapmanın amacı nedir? Adam sık sakatlanıyor yönetim bunu bilerek aldı adamın ne günahı var rahat bırakın artık

  8. Ya beyler adam parasını almıyor oynamıyor neden salliyorsunuz bu adama bu kadar.Her yabancıdan Batalla gibi karakter beklemeyin.Kizacaksaniz maaslari ödemeyen başkana kızın.Kaldiki sakho bize şu 8 haftada kizsanizda çok lazim yapacak bişey yok denize düştük artik katlanacaz.

  9. Parasını alamıyorsa çıkmaz tabi idmana, futbolcu haklı. Ben olsam Bursayı terk eder, FIFA ya şikayet ederdim. Bursaspor şampiyon olduktan sonra kasasında 20milyon TL vardı. O zamanın parasıyla 20milton TL o zaman o parayı dolara kurundan koysan şimdi hesap edemiyorum. Bursaspor, merhum Şampiyon Başkan İbrahim Yazıcıdan sonra hep kötü yönetildi, halen de kötü yönetilmeye devam ediyor. Bursasporun 2010 şampiyonluk bejeke maçında statta birisi olarak yazıyorum. Bursaspor malesef küme düşmeyi hakediyor. Öyle böyle de değil. Küme düşerse bu borç yüküyle kocaelispor gibi amatöre kadar gider. Yazık.

  10. Kusura bakmayın kardeşim de bu adam profesyonel ve parayı da ekstra seven bi tip, o araba vs merakını herkes biliyor sen yabancı oyuncu alırken bunu hesaba katacaksın, asgari ücretli personelinin maaşını veremiyorsun bunun böyle olacağı belli, adam bu seneyi kafasında bitirmiş yapacak bişey yok Allah Umut Nayır’a güç kuvvet versin

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu