Denetim Kurulu Basketbol Şubesini takdir etti

Bursaspor Kulübü Mali Kongre Denetim Raporu'nda Bursaspor Basketbol Takımı'na övgü yer aldı.

Bursaspor Kulübü Bağımsız Denetleme Kurulu Başkanı Yalçın Cambaz ve ekibinin hazırladığı Bursaspor Kulübü Mali Kongre Denetim Raporu‘nda bir çok bölümde tavsiyeler yer alırken Bursaspor Basketbol Takımı‘nın yapılanmasından ise övgüyle bahsedildi.

Basketbol Teknik Kadro ve Ekibinin 7 kişi olduğu raporda yer alırken İdari Kadro ve Yönetim ofisinin Stadyuma taşınma süreci hızlandırılmalı ve Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri sadece Bursaspor TV /futbol /basketbol takımlarımızın kullanımına bırakılması gerektiği belirtildi.

Raporda ayrıca; “Basketbol takımımızın giderdeki küçülmeye ters orantılı olarak ligde gösterdiği başarı takdire değerdir.” övgüsüne yer verildi.

Raporun 11. maddesi şöyle: BURSASPOR BASKETBOL TAKIMI

Basketbol Takımımız 17-18 Sezonunda 2.541.568TL gelir, 8.042.993TL gider olmak üzere 5.501.525 TL zarar ile sezonu kapatmıştır. İlgili sezonda yapılan 8.042.993 TL giderde; Teknik Kadro ve yerli oyuncuların toplam maliyeti, hazırlık kampı giderleri, malzeme giderleri, sezon içi prim ile birlikte 4.953.210 TL ve iki yabancı oyuncu için ödenen 341.000 Dolar’lık gider önemli yer tutmuştur.

İçinde bulunduğumuz 2018-19 sezonuna baktığımızda ise Teknik Kadro ve yerli oyuncuların toplam maliyet, hazırlık kampı gideri, malzeme gideri 1.946.460 TL ve iki yabancı oyuncu için 265.000 Dolar’lık gider söz konusudur.

7 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu rezil yönetimin tek iyi ismi Sezer Sezgin’dir. Basketbolu da diğer branşlar gibi kambur görüp kapamaya çalışan Ali Dede’ye rağmen, ufacık bütçeyle takımı şampiyon yapıp 1.lige çıkarttı. Bence Sezer Sezgin bu işte tecrübe kazanırsa gelecekte Bursaspor başkanıda olabilir. Böyle Ali Dede’lerle, indidiragandici, tapu koleksiyoncusu yancılarıyla uğraşacağımıza Sezer Sezgingibi genç ve heyecanlı yöneticileri yetiştirelim. Bursasporumuzu onlara emanet edelim. Tıpkı Vakıfköy’den yetişen genç oyuncularımız gibi.

    10
    3
    1. @Uğur yorumuna yanıt olarak

      Bu yorumu eksi’leyen bence kesin Hasan Parlakay. Başkası olamaz. Hatta 1060 çorbacı bile bu yoruma eksi vermez.

      6
      1
  2. Acaba bir şekilde kulübe\storeye talep iletilse de o timsah maskotu normal olarak ürettirilip store’de sattırılsa; şampiyonluk hatıramız olsun…Bununla alakalı bir talep oluşturmak maksatlı haber mi yapılır, Dinsever’le irtibatı olan biri ilk ağızdan mı iletir bilmiyorum ama bunu bir şekilde farkına vardırıp ürettirelim, Maskot’un dişisi de vardı hatırlayamadığım bir maçta.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu