Selim Kurtulan “Bu kongre üyelerinin suçu!”

Bursaspor tribün liderlerinden Selim Kurtulan, Olağan İdari ve Mali Genel Kurulu’nda kısa bir konuşma gerçekleştirdi.

Selim Kurtulan “Ben konuşma yapmayacaktım aslında ancak önerge verdim kabul edilmedi. Bu önergeyi siz genel kurul üyelerinin vermesi lazım ancak kimse vermiyor. Bursaspor’a Türk lirası veren yöneticiler bunu yine Türk lirası olarak alsınlar. Bir yönetici kaç sene önce vermiş 100 bin €, iki sene önce kaç liraydı şimdi kaç lira? Bu kongre üyelerinin suçu, bu önergelerin Bursaspor Genel Kurulu’ndan geçmesi gerekiyor.” dedi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

        Arkadaşlar akıl var mantık var kim TL borç verir adam vermiş 100 milyon on sene sonra o para enflasyondan 10milyon tl gibi olacak yani diyonuz ki 90 milyon bedava versin neyin kafasını yaşıyınuz.

        1) Euro ile borçlansan bankadan %3-4 faiz alır bu adamlar faizsiz veriyor.

        2)bu kadar borçlu takıma da hiçbi banka borç vermez
        3) senede 500bin küfürlü tezahüratlardan ceza geliyor önce onları kes sayın reis.
        4) kongrede bi tek sen dik durdun o konuda da taktir ediyorum
        5)gelir gider tablosunu bi taraflarından uydurarak yapmazlarsa mantıklı yönetim ile borçlar ödenir. Önce bütcenin tutarlı olması lazım üfürükten rakamlarla bütçe yapılmaz geçen sene ki geliri baz alırsın gelire onu yazarsın. Ona göre borçları çıkarır para kalırsa harcarsın

        13
        1
    1. @Mustafa87 yorumuna yanıt olarak

      Bu önergeyi verene kadar,önce maça bedava girmesin.Sonra da takıma milyonlarca TL ceza aldıracak tezahüratlar yapmasın.Akil veren çok.İcraate geçen yok.

      67
      51
      1. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

        Tamamen katılıyorum bu zamana kadar aklı nerdeymiş 3 sezondur böyle isek taraftar gruplarınında sucu var sesleri cıkmadı sendıka başkanlarının fotoğraf larını astılar hep sessız kaldılar istafa dıye bagramadılar ondan sonra cıkıp ordan konuş sov yap guzel iş

      2. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

        Varsayalım ki öyle.hatası bi yana,ama sen kimin adamısın de hele bakalım.Ayrıca böyle başkanın yüzüne kütür kütür konuşan kim var,selimden hariç kaç tane başına boyruk gruplar var.Herkesle mi kavga etsin.Azıcık mantık..

        19
        11
      3. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

        Adamın ingiltereden tut gürcistana kadar her deplasmana binlerce kilometre yol gitmesini görmeyin, maça bedava girmesini görün. Bu adam kadar tribün kovala sende bedava gir. Adam ne güzel Bursaspora yararı olacak bir önerge vermiş, bunu tartışcağınıza hala bilet milet diye boş boş konuşuyosunuz.

        35
        20
        1. @Teksaslı yorumuna yanıt olarak

          Banada beleş bilet versinler, yol beleş olsun dünyanın öbür ucuna da giderim deplasmana. Konulması doğru ama renktaşlarımın söyledikleri de dopru. Bursaspor sevdası var eyw ona söz yok ama bilete para vererek destek olur, tribün lideri olarak küfürün önüne geçerek takıma destek olur.

          19
          3
          1. @Taraftar93 yorumuna yanıt olarak

            Anlamazlar güzel kardeşim.Bosuna kendini yorma.Zihinleri sadece “cefakârız biz yea! İstedigimizi yaparız biz yea! Gerekirse topcuyu bile doveriz yea!” diyen ,her maç stadyum çevresindeki insanların evlerinin bahçelerini WC olarak kullanan,maçlarda takıma küfür ederek destek olduğunu düşünen ama daha fazla zarar verdiğini zerre anlamayan insanlar.O yüzden cevap verme gereği bile duymadım.Adam beni,eleştiriyorum diye birilerinin adamı sanmış.Kisi kendinden bilir işi.Kendisi teksasla birlikte BİRİLERİNİN ADAMİ(!) olduğu için beni de kendi gibi sanıyor.

            21
            2
  1. Helal olsun ya bu işlerde selime kaldı iş bilmez sözde yöneticiler varken. Ayrıca kongrede tek başına ali aya karşı olduğunuda unutmadık helal olsun sana.

    99
    2
  2. Çok doğru futbolcular icin yapıldıysa bu iş, aybi şekilde yöneticiler icinde gerekli olsun aç kurt gibi bekliyor herkes, TFF para gelsin para mı alayım.

    Bu fikre imzami atarım.

    55
    1
  3. Boş yapma Selim kulüp hakkında konuşulanlar ortada onla ilgili ne kulüp yöneticisi ne taraftarlar açıklama yapıyor yatın kalkın bir Trabzonspor macerası geziyor, içerde dışarıda tüm takımları yendik .

    12
    31
    1. @ARMAGEDDON yorumuna yanıt olarak

      Selim doğru söylemiş hala bazıları bu adama laf yapiyo yaşı 50 olmuş hayatını bu takıma vermiş gitmediği girmediği sdat kalmamış colulugundan çocuğundan pazar günleri ayrı kalmış biraz eğri oturalım doğru konuşalım.

      10
      8
  4. Dövizle borclanacaksak yurt dışından borclanabiliriz. Euro ile yüzde 3 -4 faizle borclaniyorsun zaten. Haklı TL koyup euro alıyorlar

  5. Küçük kulübün düştüğü hale bakın… Yönetici erkekler sus pus… Amigo sahnede tek başına… Bari kulübün anahtarlarını da onlara verin bitsin bu iş.bu klup bu haliyle küme düşmezse bir daha hiç düşmez. Küçük çocuklarımız bursaspor’lu olmak için daha kaç sene bekleyecekler? Şu Bursa’da ehli namus dürüst akıllı ve iş bitirici bir adam var mı merak ediyorum. Bilenler cevap versin.Bursaspor’u soyup soğana çeviren kaç hırsız başkan ve yönetici gelmiştir bugüne kadar?

  6. Sevgili Bursasporlular bir yönetici yada başkan bu yapmış olduğu yönetcilik sayesinde yapmış olduğu reklam ve iş bağlantıklarını da iade etsin denilir ayrıca bu borçları yapan sayın yöneticilerimiz aldıkları futbolcuların maliyetlerine bir bakın lütfen Allah aşkına Jires Kembo ömründe hiç 1.250 mılyon euro almış mı yani ücretler de ki yüksek olmasının nedeni aracıların ,yöneticilerin verdikleri var zaten

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu