Eze eze!

Dün sosyal medyada dolaşan ve Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş’ın, şampiyonluğumuz ve Trabzon deplasmanında kazanarak ligde kalışımız ile alakalı talihsiz açıklamalarını hayretle ve üzüntüyle gözlemledik.

Ve o andan itibaren, onurlu tarihini korumak ile yükümlü Bursaspor Kulübü’nün konuyla ilgili açıklama yapmasını bekledik. Kabul edilemeyecek bu cümlelere karşı bürünülen sessizlik, tüm Bursa kamuoyunu üzmüştür.

Bursaspor 2010’da bileğinin hakkıyla, uzun bir maratonda önüne çıkan herkesi eze eze şampiyon olmuştur. Aynı şekilde, 2017’de de yine bileğinin hakkıyla lige tutunmuştur. Bunu böyle görmeyen, görüş ayırmaksızın, Bursaspor ismini ağzına almasın.

Yeşil-Beyazlı armamız bir çatıdır, siyaset üstüdür ve öyle kalmak zorundadır. Oy için değil, Bursa için bir açıklama ve özür bekliyoruz.

113 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Malesef eleştiriyi asla kabul etmeyen bir partiden bahsediyoruz şimdi açıklama yapsa bana özür borclusunuz bile der. Buna da ali ay denen başkanımıza da oy verenin bursasporlulugundan şüphe ederim.

    527
    226
    1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      ah alı ay ahhhhhhh sen neler yaptın şanlı bursaspora bak kımlerın agzına sakız oldu takım sayende adımız şikecı bursaspora bıle cıktı son macta lıgde kaldıgımız ıcın…ama kımse konusmaz o rıze alanya macını kımse konusmaz o penaltıyı yaptıran adamın kım oldugunu

      63
      19
    2. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Bu adama eksi verenler Bursaspordan daha fanatik olduğunuz partinizin maçlarına gidin,çünkü sizin Bursasqorluluğunuz mezara kadar falan değil 31 mart pazara kadar. Hatta bence siz Bursasporumuzu ağzınıza bile almayın işte bu sizin gerçek samimiyetiniz olur. Bende sizin değer verdiğiniz partiye yıllarca değer verdimde ne oldu. Bursamız heder oldu. Biz vatandaşlardan birini koysalar bu şehrin başına bu kadar kötü hale sokabiliriz ancak. Ayrıca artık adamlar Bursalıdan bile oy istemiyor Trabzonluya,Erzurumluya veya bir başka memlektliye (tabiki onlarda bu şehrin yaşayanları ama ) şirin görünmek için Bursasporu,Bursalıyı yerlere seriyor. Tabi Bursalı kimki Bursada. Nasılsa cekete bile eyvallah eder hale getirdiler bizi. Son sözüm size de rağmen YAŞASIN BURSASPOR MİLLİYETÇİLİĞİ.

      75
      23
    3. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Bravo bursasporluyuz.org! Helal olsun. Bursa”da korkmadan yanlışa yanlış duyenlerin sayısının az olmadığını gördüm ya az da olsa umutlandım. Şu üzücü olayda bile kalıcı olmasinda şüphemiz olmayan Bursasporun değil, yarin ne olacağı meçhul siyasi bir partiyi, takım tutar gibi hala savunup yanında olanların varlığı eshef verici. Hele Bursa’dan bi haber, atanmış, kukla bir adayın gaflarini görmezden gelmek tek kelimeyle utanç. Bir Bursalı olarak benim için ne CHP ne AKP, ben Parti’ye değil adaya bakıyorum. Kim daha Bursalı, kim şimdiye kadar Bursa için ne yapmış, ne yapabilir? Altepe’nin Bursa’yi ülkenin en borçlu şehri yapmış ve görevden alınmış birinin yerine gelen Alinur Aktaş”a nasıl güvencem? Reis canı sıkılınca onu da görevden almayacağı ne malum? Hani benim iradem? Hani demokrasi? Oy verirken Parti’ye değil, adaya bakın, Ankara’dan yönetilecek kukla başkan değil, Bursalı iş yapan başkan seçelim.

      83
      24
    4. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Aktas çapına yakisir bi açıklama yapmis,ne beklenebilirdi ki?Nazim Hikmet e bile laf atmisti.Yazik…
      Umarim seçimlerde boyunun ölçüsünü alir.

      85
      19
    5. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Akıllı düşman akılsız dosttan iyidir.İstanbula gerek yok Bursasporun en büyük prangası bursalılardır.Şampiyonluk sonrası başarıyı herkes sahiplendi en çok zararı ondan sonra gördük zaten.Bursalılar doğruya doğru yanlışa yanlış demeyi unutmuşlar.Bizim en mutlu günümüzdü o güne leke düşürecek her türlü insana gereken cevabı vermek yerine birbirimizi yiyip duruyoruz ne ara bu hale geldik biz?

      136
      88
    6. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Cehaletin mutluluk olduğu yerlerde akıllı olmak deliliktir , kim ne derse desin boş ..

      140
      94
    7. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Ve bu yoruma an itibariyle 84 kişi eksilemiş. Ne diyeyim vay Bursamın haline

      149
      85
    8. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Boşuna cene patlatiyorsunuz.Secmen kitlesi değişmeyeceği için,boş koltuk koysa AKP’ye oy verecek insanlarla dolu koca Bursa.Keske seçilmese ama adım kadar iyi biliyorum seçilecek.

      154
      83
    9. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Trabzon sporun % 10 gibi katkisi olmuş olabilir fakat bu konulara girmenin ne gereği var sanane Bursaspor’dan sen bak bursa için neler yapılabilir veya neler yapılacak projelerini anlat oyum tabiiki R.T.É için sana fakat yeter artık sende bozbey de bursasporumuz için açıklama yapmayın

      155
      159
      1. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

        aslında adamın yaptığı bir şey yok.
        bütün mesele Trabzonun düşman işgalinden kurtuluş gününde ”bursasporun şampiyonluğunda, o gün trabzonun sağlam duruşunun çok büyük bir önemi vardı” demesi.
        ben bu cümlede kardeş Trabzonluları onore etme düşüncesinden başka kötü bir şey görmüyorum.
        elbette biz o sezon herkesi EZE EZE! yendik. elbette o şampiyonluk anamızın ak sütü gibi helaldi. elbette o gün Trabzon kendi prestiji için oynadı. ama, elbette o gün ilahi adalet tecelli etti…
        bir gerçek de vardı ki Trabzon o gün büyük bir direniş gösterdi. şayet bir gol yeseydi, bugün şampiyonluğumuz yoktu. ve bugün 5. büyük diye anılmıyorduk.

        bir tasavvuf ehli ne güzel söylemiş, ”nasıl bakarsan öyle görürsün”
        Alinur aktaşın iyi niyetle söylediği bir şeyi, 2 oy daha fazla almak için tersine kullanmak çok etik değil.
        birileri kullanabilir düşüncesiyle doğruları konuşamayacaksak. insan olarak ne özelliğimiz kalır ki.
        sen yanmasan, ben yanmasam, nasıl çıkar karanlıklar aydınlığa…

        9
        19
      2. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

        TİMSAH 16, anlamadım oyum RTE derken bunu nasıl yapacaksın gardaş? Ben RTE Cumhurbaşkanı sanıyodum, onun seçimi geçen yıl yapıldı ve bitti. şimdi belediye başkanı mı seçecez cumhur başkanı mı? Reis cumhur başkanlığını bırakıp ülkenin belediye başkanı mı olacak? Sen Alinur Aktaşa mı oy verecen erdoğana mı? sizin mantığınız nedir, bursayı alinur mu yönetecek yoksa erdoğan mu? eğer erdoğan yönetecekse o zaman kukla başkana ne gerek var? reis çıksın ve desin ki, bu ülkenin herşeyi benim, ben ne dersem o olur, desin, ne gerek var seçimlere, milyonlarca lira masrafa. altı üstü belediye başkanı seçecez, bunu beka sorunu haline getirmenin ne ehemmiyeti var! bozbey kazansa ne olur, aktaş kazansa ne! Yoksa kaybedilecek seçimlerden sonra belediyedeki ihale yolsuzluklarının belgeleri ve kanıtları muhalefetin eline geçecek diye mi bu korku ne dersin TİMSAH 16, Bozbey gelirse ülke nasıl bi tehlikeye girer anlat da biz de bilek ve ona göre oy verek!

        29
        15
        1. @Haydar@Haydar yorumuna yanıt olarak

          Ağzına yüreğıne ve eline sağlık gardaşım. Ama yazdıkların anlayana gidecek cinsten renkdaşım. İnşallah anlaşılır….

          17
          9
        1. @Pochinki yorumuna yanıt olarak

          Ne demek oyum RTE için sana. Adamın projesini bile bilmeden oy mu vereceksin. Sonra da ben görevimi yaptım diyeceksin öyle mi.
          Ey benim guzel sehrim ve guzel ulkem. Bu adamlar Ankara’daki icin Bursa’da ki ne oy verecek.

          50
          14
      3. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

        Sevgili timsah 16,Merak ettiğim bir şey var.Oyunuzu neden RTE için alinur aktaş a verdiğinizi merak ediyorum.Yanlis anlamayın.Sadece merak ediyorum.O isme bu isme verin de demiyorum.Burasi özgür bir ulke.istediginize oy verirsiniz.Sadece birisi için,vaadleri ettiklerini önemsemeden neden başka birine oy veriyorsunuz? Bunu merak ediyorum.Sorumu saygı çerçevesinde sordum.O yüzden ricam cevabı sadece saygı çerçevesinde ve timsah 16 adlı arkadaşımız yanitlarsa sevinirim.

        99
        38
        1. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

          Kirayl kardesim benim yaşım 55 e dayandı ben çocukluğumda saatlerce tüp kuyruğu bakkallarda sanayağ kuyruğu hastanelerde doktor ve ilaç kuyruğu bekledim rahmetli turgut ozaldan sonra bu ülke yükselişe geçti 70 yılda yapılan üniversite hastane havaalanları yol köprü ve tünelleri R.T.É 15 yılda gerçekleştirdi yaptı yaptırdı bir uydumuz bile yoktu amerika ve israile goruntu almak icin yalvarirdik şuan uydumuz da var hertürlü silah ve fuzeleri dé yapıyoruz 6 sifirli rakanları yazmaktan nefret ederdik ülkenin bircok şehrinde coplukten gecilmezdi ımf ye 1 milyar 2 milyar Euro borç versinler diye yalvarirdik mahallemizde sokagimizda arabasi olan bir veya iki aile vardi daha okadar cok sey varki aklima ilk anda gelenker bunlar bizim baskanlarimiz Avrupaya gittiğinde koltuklarda 2 büklüm otururlardi ALLAH a şükür tayyip erdoğan geldi hersey değişti gitti gittigi her ülkede dik duruş sergiledi hele o van munit dediği gunu hala unutamıyorum oradakinlere haddini bildirdi ha eksikler yanlışlar yokmu tabiiki var fakat suan ülkeyi yonetebilecek eniyi lider inşallah ben gormesemde ülkemizi çok daha iyi günler bekliyor dis gucler nekadar isteselerde bizi parcalayamayacaklar ALLAH ın izniyle biz Suriyeli ler gibi ülkemizi bırakıp hiçbir yere gitmeyiz sonuna kadar savaşır yine Çanakkale’de olduğu gibi tüm dusmanlari yok ederiz daha anlatacak çok şey var fakat yazmak zor benim anne ve babam Üsküp ten gelmişler ben.burda doğdum. İslami yaşayan bir insanım cok sukur küfür nedir bilmem fakat malesef bursasporu ve maçları bir türlü birakamadim ve bazen de burdan yorumları okuyor ve yazıyorum ülkemiz ve bursasporumuz için hayırlısı neyse o olsun inşallah

          119
          111
          1. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            birader bende 56 yasindayim.
            bu ulkede tum siyasetciler tamami millet icin degil kendileri icin calistilar.
            bu ulkede c h p ne zaman tek basina iktidara geldide yaptigi ya da yapamadigini sorguluyorsunuz.
            o sana yag tupgaz kuyruklarinda gercek kahve yerine nohut kahvesi icilirken
            bu ulkenin kapitalist sanayici is adamlari amerikan usaklari kisaca tusiad
            ecevit hukumeti istifa eder etmez ertesi gun piyasaya tupgaz sana yag gercek kahve pompaladi.
            aklinizi emanetemi biraktiniz ..

            14
            8
          2. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Sevgili @TİMSAH16 abim yaşça benden büyüksün ha bende küçük sayılmam o kadar lakin bugünkü alım gücü ile bugünkü alım gücü farklı. O zaman unutmayalım ki Kıbrıs savaşından ötürü abd tarafından bir ambargo var bu ambargo sayesinde bu günkü aselsan kuruluyor yalnış bilmiyorsam. O zamanlar Türkiye kendi kendine yetebilen 10 ülkeden biriyken tarım ve hayvancılık açısından bugün zor günler geçiriyoruz. O yıllarda paradan 6 sıfır ! atmadan dolar karşısında güçlüydük. Bende sayın Reisi Cumhurun ülke için çok hizmetler yaptığını düşünüyorum ama ipin ucu kaçmaya başladı sonra BURSA ÖZELİNDE BİR SEÇİM olması hasebiyle malesef Bursa politikası tam bir fiyasko ve hala inatla bu fiyaskoya devam ediyor. Bizden büyük üç şehre gösterdiği adaylara bakalım birde bizdeki adaya bakalım. Artık bize layık gördüğü ceketi ben şahsen giymek istemiyorum. Saygı ve selametle

            19
            10
          3. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Bak kardeşim aynı yaslardayiz. Ben de o kuyruklara girdim ciktim. Ama aldım. Hastanede kuyruk yok demişsin hastaneye gitmiyosun sanırım. ( Rabbim sağlıklı ömür versin.)
            Yol köprü yaptı demişsin. Yapılan köprü ve yolardan ben gecemiyorum. Sen geçebiliyomusun.
            İsrail’e WAN MINUT demiş sonrasinda neler olduğunu yazmamissin. Bilal Efendinin İsrail ile yaptığı ticaret anlaşmasından hiç bahsetmemissin.
            Satılan fabrikaları özellikle TANK PALET üretimi yapan fabrikanın neden satıldığını yazmamissin.
            Tüm kagit fabrikalarının neden satıldığını yazmamissin.
            Kardeşim hadi bütün bunları geçtim de 16 yıldır iktidarda olanlar neden yalnızca İNŞAAT yaptılar. Neden benim cebimdeki para artık eskisi gibi alisverisime yetmiyor. Bunlari düşün RTE için değil BURSA için oy ver. Ver ki TÜRKİYE için çalışması gerekenler milleti KOYUN olarak görmekendi artık vaz gecsinler.

            28
            14
          4. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Bir gün herkes farkına varıcak da inşallah çok geç olmaz. Memlekette ekonomi hukuk milliyetçilik sayamadığım bir çok şey yok oluyor. Keşke isimler üzerinden değil de yapılan iyi ve kötü şeyleri tartarak gitsek. Tüp sırası yol sanayağ kuyruğu karşısında nelerden olmuşuz bakmamız lazım. Tartalım gene kim nereye istiyorsa oraya oy versin demokrasi bunu gerektirir ama önce bi tartalım artıyı eksiyi.

            32
            17
            1. @Suat yorumuna yanıt olarak

              Artıları eksileri tartsın ona göre kendisi nereye verirse versin diyorum 16 kişi eksiyliyo :D.. şaka gibi altınızdan donunuzu alsa vardır bildiği diyeceksiniz

              3
              1
          5. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Benden buyuksun abiii
            O sene kuruk vardiiiiii
            Bu sene ne var daka kötü
            Patetes sogan sırası
            Var sen ne anlican bakalim?

            33
            15
          6. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Bende 50 yaşındayım ama bunun yaş ile ilgisi yok, bu parti değil belediye seçimi ve yanlış anlamayın ama reis dediğiniz kişi için sırf sorgusuz sualsiz herşeye eyvallah ettiğiniz için Bursa’mız ülkenin en borçlu şehri ve yine aynı mantığın sonucu olan R.Altepe yüzünden bu takım bu durumda…

            41
            17
            1. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

              sağol kardeşim benimde senin gibi insanlara saygım sonsuz sonuçta ortak noktamiz var BURSASPOR ben gençliğimde alisamiyen inonu kadikoy ankara eskisehir izmir kocaeli sakarya bolu gitmedigim deplasman yoktur neyse tekrar ülkemiz için bursaspor umuz için hayırlısı neyse o olsun inşallah

              20
              10
          7. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Sevgili renkdaşım hemen hemen aynı yaşlardayız. Ben de çok bekledim tüp kuyruğunda yağ kuyruğunda. Ama alıyorduk alabiliyorduk para vardı alabiliyorduk. . Şimdi öyle mi ?? Hayır. ..Niye ?? Çünkü herkes banka lara borçlu ya kredi kartı yada kredi borçlusu. . Ben iki Ekmeği kredi kartı ile alanı gördüm. Ben alayım amca dediğimde ( yarın ne olacak evlat dedi. .) Çok üzüldüm. . İNAN O KUYRUK YILLARIN DA İNSANLIK VARDI. HOŞGÖRÜ VARDI. .. ŞİMDİ VAR MI ??? Yol yaptı köprü yaptı diyorsun. Hükümet lerin görevi değilmi yol yapmak havaalanı yapmak. .. Van münit dedi iyide Birileride bir gece ansızın gelip kıbrısı almadımı ??? Yiğidi öldür hakkını ver. Ben evime tanzim kuyruk ların da beklemeden almak istiyorum domates i soğanı. . Aslında bir ara düşündüm yapılan yolun asfaltın en iyi yerini söküp evime götürsem çocuklar yerlermi ?? Diye çok düşündüm ama boş düşünce. … YİĞİT OLMUŞ KURU SOĞAN A. . Gerisini sen tamamla renkdaşım. …..

            72
            68
            1. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

              Arkadaşlar, ister inanın ister inanmayın bugün besaş merkezinden ekmek alırken şahit oldum, 4 ekmek toplam 5 TL için kredi kartı kullandı vatandaş… Timsah 16 abimide şunu söylemek isterim: abicim Cumhurbaşkanı yâda Başbakan’ın görevi ülkeyi iyi yönetmek, vatandaşına iyi hizmet etmektir. Bu zaten doğal düzende olması gerekendir. Biz olması gerekeni yapan kişileri niye büyütüyoruz. Ha derseniz ki diğerleri yapmadı. Bu onların hatası olup, onları eleştirin. Sadece ama sadece yapması gereklerini yapanları gözünüzde çok büyütmeyin. Saygılarımla

              10
              8
              1. @timsah966 yorumuna yanıt olarak

                Ağzına sağlık kardesim.
                yorumuma eksi veren arkadaşlar neyi beğenmemişler acaba çok merak ettim.

                TEKRAR VE YÜKSEK SELE DİYORUM Kİ ;

                ATOM KARINCA KARDEŞİM, AĞZINA , YÜREĞİNE VE ELİNE SAĞLIK…

                7
                7
            2. @ATOM KARINCA yorumuna yanıt olarak

              PARAYI BULANI NILUFERE KACIYOR
              ÇAY PARASI OLMAYAN
              ÇAY SÖYLESİNLER DİYE KAHVEDE OTURUYOR
              İŞTE ÇOK MUTLU
              BANKO AKPLİ
              YIDIRIMIN HALİ
              ASLINDA OLAY NET
              SİYASET HER DEVIR BİRİLERİ MALI GÖTURUR
              DİĞERLERİNE KAHVE MUHABBETİ KALIR

              35
              17
          8. @TİMSAH 16 yorumuna yanıt olarak

            Dayı senin o tüp kuyruklarında beklediğin zamanla bugün arasında dünya değişti dünya. 2000 yılına kadar üretilen tüm teknolojiden daha fazlası şu geçtiğimi 19 yılda üretildi. IMF borcu diyorsun ya, o borçlar senin verdiğin verginin vergisinin vergisiyle ödendi. Ha sen böyle mutluysan ben değilim.
            Allah sizi ıslah etsin bir insana bütün dümenlerini bir kenara bırakıp yapmakla yükümlü olduğu şeyleri yaptı diye bu kadar körü körüne bağlanılmaz. Her 10 kişiden 5’i sizseniz diğer 5 kişinin de hakkını gözetmekle yükümlüsünüz. Cemaatçi olduğu ayan beyan olan bir adamı görevden alıp yerine başka bir cemaatçi getiriyorlar ve siz de alkış tutuyorsunuz. Sonra vatan millet sakarya. Siz misiniz vatanperver, yazıklar olsun. Bir de şu armayı ağzınıza almayın artık.

            80
            105
            1. @Maestro yorumuna yanıt olarak

              Sevgili maestro,bende Alinur Aktaş in başkan olmasını istemiyorum.Ancak sağduyu ile hareket etmeliyiz.Hakarette bulunduğunuz insanda bu ülkenin bir bireyi ve Bursaspor destekçisi.Yazdiklarinizla antipati toplamaktan başka bir şey yapamazsınız ki verilen eksilerde bunu gösteriyor.Hauv houv la bir şeyler anlatılmaz.Sevgili timsah 16 nin yaşına hurmetimden ve düşüncelerinin değişmeyeceğini düşündüğümden herhangi başka bir soru sorma gereği duymadim.Ancakgoruslerine saygı duydum.Degisim istiyorsak bunu , küfür ve hakaret etmeden,dini ve milli değerlere saldırmadan ,saygı çerçevesinde yapmalıyız.

              60
              14
              1. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

                Öyle de abi
                Onlar niye biz akp digilsek ya pkk yada föto sucluyolar bu ne ya ?

                19
                14
    10. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Bunlar yıllardır MAĞDURUZ DA MAĞDURUZ edebiyatı yaptılar. Hiç birşey i kabul etmediler. Eze Eze zam yaptılar. Yine kabul etmediler. Bütün herşeyi dış güçler yaptı deyip işin içinden sıyrıldılar. Doğru yeşil beyaz siyaset üstüdür ama klübü siyaset in göbeğine soktular. ….Ama her zamanki gibi yine MAĞDUR LAR. KANMAYACAĞIZ KANDIRAMIYACAKSINIZ. ……

      155
      107
    11. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Troller gelmiş 40 beğeni vardı beğenmeyen kimse yoktu bir anda beğenmeyenler dolustu. Bunların whatsapp grubu var ordan insanları linç etmek için kullanıyorlar. Muhtemelen haber almışlar yada içimizdeki Atatürk düşmanları da olabilir.

      155
      105
      1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

        Buna bende sikkat etrim sitenin takipçileri artı eksi kullaniyor bir süre sonra topluca geliyorlar.

        51
        52
        1. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

          abı alınur aktas ne demıs net olarak bılen bırısı yazabılırmı acaba ? ne soylemıs bursasporumuzla alakalı

          5
          7
    12. @Hakan yorumuna yanıt olarak

      Gecen greenman bir şey yazmıştı.Bende hatırlatmak istiyorum.Akp’ye oy verecek arkadaşlara soruyorum.Butun büyükşehirlere üst düzey bürokratları ve eski başbakanı ve meclis başkanını aday gösterdiler.Ulke ihracatının 2. Sırasında yer alan şehir bu kadar değersiz bir şehir mi ki, gidipte bursaliyim bile diyemeyen bir ilçenin belediye başkanını aday gösterdiler?Akp ye oy vereceklere soruyorum.Siz kendinizin bu kadar değersiz ve önemsiz bir halk olduğunuzu düşünüyor musunuz!?

      157
      84
      1. @Kiraly yorumuna yanıt olarak

        Valla açıkçası ak parti belediye hususunda Bursada çok kötü ama, o.çocuğu apo ile kurulan ittifak kadar kirli değildir, o halde bende bu kahpe ittifaka oy verecek olanlara soruyorum, siz kanınızı emen can damarinizi koparan, kundaktaki bebeklerimize, karakoldaki Askerimize, lokantada polisimize kurşun sıkan bu deyyuslere nasıl olurda destek verirsiniz, bence bunu yaparsanız, bu ihanetin altına bir imzada siz atmış olursunuz, benim partim bu hainlerle birlik olsa yeryüzündeki en büyük düşmanı olurdum.

        20
        41
  2. rize sayfalarında o talihsiz viodelar dönüp haklılık payı çıkarma çalışma içerisinde girmişler bile. biz dedik bu adamdan bursaspora hayır GEL MEZ. normal şartlarda bursayada gelmezde saygı çerçevesinde olan biteni takip ediyoruz. başkanlık referandumuna kadar akp oy veriyordum o gün bugündür akp benim için bitti. ben bu dava mava adamlığı mevzularına girmeden artık objektif şekilde oyumu kullanacağım. son olarak diyeceğim şudur bazen başarısızlıklar için değişim şarttır.

    158
    75
  3. alinur aktaş böyle şey dediyse çok yanlış yapmış şampiyonluğu eze eze biz kazandık feneri bile kendi sahasında gömdük ama ligde kalmamız maalesef Trabzon katkısı var. son maç trabzon kendi sahasında bizim kaleye gelemeyecek 1 tane isabetli şut çekecek kimse inanmaz buna

    132
    91
      1. @1963 yorumuna yanıt olarak

        sende sorun mu var samsunspor u yendiğimiz halde ligden düştük sen ne diyorsun aklında sorun mu var.
        o sene bjk çaykur maçını çaykur yenince biz ligden düştük tövbe tövde

        69
        9
        1. @huseyinsen96 yorumuna yanıt olarak

          Cok degerli timsah 16 kardesim.
          Hemen hemen aynı yaslardayiz.
          O dönemlerde tüp sanayag etbalik kuyruklarında beraber beklemiş bile olabiliriz.
          Belki de mac kuyruklarında beraberdik defalarca.
          Ne yazık ki şunu goremiyorsun.
          Değişen ne var.
          Şimdi de emekliler dar gelirliler domates biber salatalık patates sogan kuyruğunda bekliyor.
          O zamanla bu zamanı kıyaslarsak ben o zamanki sanayag kuyruklarını çok özledim be arkadaşım.
          Hiç olmazsa hiç bir şeyimiz yoktu fakat bununla beraber gelecek kaygimizda yoktu.
          Şimdiki gibi dış guc lerde yoktu.
          Bilmem kac yıl önce imf ye 23 milyar$ borcumuz vardı
          Şimdi de ekonomimizin 500 MILYAR $ ic ve dis borç stoku var.
          Öde öde bitmez.
          Eskiden devletimiz borcluydu şimdi direkt olarak insanlarımız şirketlerimiz firmalarımız borçlu.
          Evet çok haklısın eskiden o kadar sifir yazmaktan bikmistik.
          Çok haklısın.
          Şimdi ise biber fiyatlarını takip etmek zorluyor bizleri.
          Bahsettiğim kuyruk dönemlerinde evet sanayagi bir adet veriyorlardı
          Şimdilerde domatesi biberi sayarak almaya başladık.
          Diyeceksin ki fena mi oldu israf etmiyoruz.
          Işte o dönemlerle bu dönemlerin farkı bu.
          Eskiden sayı ile veriyordu bakkalimiz bu vakitte ise pazardaki sebze meyve fiyatlarına bakıp iç geçiriyoruz neydi be o kuyruklarda geçen günler diye anıları yad ediyoruz.
          Değerli kardesim aslında ne oldu bunca zamandır biliyor musun.
          Yaşlar gitti eski dik be arkadaşım.
          Gitmeyen tek şey kuyruklar.
          Gün geldi tüp kuyruğu oldu gün geldi maas kuyruğu oldu.
          Hatta hali saha kuyruğu bile beklediğimiz vardır.
          Şimdi de domates biber patlıcan kuyruğu.
          Ozür dileyerek saygı çerçevesinde sormak istiyorum.
          Yirmi yıl önce emeklilerimiz heykel de bankaların önünde saatlerce maas kuyruğunda bekliyordu şimdi ise yine bankalarda kredi kuyruğunda ya da parası olan salatalık patates soğan kuyruğunda.
          Ne değişti be arkadaşım bu süre zarfında.
          Ha bir de geçmediğimiz köprülerin görmediğimiz tunellerin yıllarca kirasını ödemek de cabası.
          kusuruma bakma eleştirmiş gibi oldum fakat yaşıtın olarak kendimde bu hakki buldum.
          Sanırım hepimizin dönem dönem bu öz eleştirilere ihtiyacı var.
          Bu yazdıklarımı başka bir bakış açısı olarak gorebilirsen sevinirim.
          Bir de o bahsettigin füzeleri yaptığımız fabrika artık bizim değil işletme hakkını devrettik.
          55 olduk ya mutlaka tansiyon olsun şeker olsun kolestrol olsun biri bulmuştur yaş itibarıyla.
          Git bakalım eczaneye hangisinin ilacını rahatlıkla bulabileceksin.
          Ülkemizde ki kac üniversitenin diplomasi uluslararası kabul görüyor.
          Allah vermeye bir mr çektirmek gerekse kac ay sonraya sıra alabileceksin
          Yine de ülkem güzel be arkadaşım vatanım cennet.
          Kardeşlik güzel arkadaşlık dostluk güzel.
          Hayırlı bol bereketli sağlıklı günler dileğiyle.
          Selam olsun Bursa ma ve tum Bursaspor lulara.

          16
          9
        2. @huseyinsen96 yorumuna yanıt olarak

          Demek istiyor ki trabzonu şutu yoktu da bize golü nasıl attılar? Ceza sahasında penaltı almak için kendilerini bile attılar.

          17
          48
          1. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

            Bunu eksileyen açsın maçı izlesin son dakikalarda rodallega kendini yere atıyor alinura söz soyletmemek için yalan söylemeyin açın bakın

            14
            35
            1. @Hakan yorumuna yanıt olarak

              bununla aninur ne alakası var eski haber yorumları bak alinuru kötülüyenler arasındayım ben doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlar.

              36
              3
          2. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

            yazdığımdan sen ne aldın beyninde sorun var galiba adamlar 97 dakkada toplam 4 şut çekip 1 isabet yaptılar ve biz o sezon son 3 takıma bile çok fena ezildik tüm maçlar eziyorlardı neden se son maç bir şey oldu bunu herkez anlar biraz düşün akıl var mantık var ligden trabzon sayesinde kaldık bunu kabul etmek zor değil çünkü doğru.

            61
            10
            1. @huseyinsen96 yorumuna yanıt olarak

              tıpkı besıktasın sebat ve rızeye yaptıgı gıbımı dıosun yanı , hatta bız gol yedık son macmıs hedeflerı yokmus asılmamıs adamlar ne yamnı sımdı dertlerı bumu …. beyler bu takımı bunlar kume dusurur ben sıze solıyım haberınız olsun

              10
              32
            2. @huseyinsen96 yorumuna yanıt olarak

              Nasıl bir seviyesizlik bu herkese beyninde sorun mu var tarzı cümleler çok ayıp kardeşim. Ayrıca trollerden olduğunu düşünüyorum.

              12
              33
              1. @Yeşil yorumuna yanıt olarak

                onlarda anlasın trabzon bursaspor düşmesi gerine rize düşsün diye yattı rize trabzon düşman takım buda biliniyor. maçı izle sade rodallega oynamıyı düşünüyordu devamı yatış apıyordu şut çekme alanları çoktu ama şut çekmiyorlardı maçı izleseydin anlardın.

                33
                6
  4. Yıllardır siyasete malzeme yaptınız,yediniz bitirdiniz,kulübe başkanı siz atadınız,stadyum projesiyle dünyaya rezil ettiniz şimdide birkaç oy için Bursasporun adını lekelediniz.

    Çekin artık elinizi şu takımın üstünden.Herkesi soğuttunuz , uzaklaştırdınız , küstürdünüz.

    Daha ne istiyorsunuz çok merak ediyorum?

    123
    65
    1. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Bu yorumu eksileyen arkadaşlardan gerçekten bir yorum bekliyorum niye eksilenir bu yorum bursasporumuzu siyasete bulaştırmayın sözü niçin eksilenir gerçekten çok merak ettim bu çümleden sizin anlayıpta bizim anlayamadığımız şey ne biri bir açıklama yapabilirmi lütfen

      7
      3
  5. Bu adamda gram bursaspor sevgisi varsa ben bişi bilmiyorum geldiğinden beri yaptıkları ortada ilk olarak bursasporumuzun düzenli gelir getirdiği katlı otoparkı alıp kendisine belediyeye bağlaması şimdi bu açıklamaları staddan gelir getircek şeylere yardım etmemesi altepe gibi boş konuşup hala stadı bitirememesi rizede bile milli maç oynandı biz övündüğümüz stadımızda milli maç izleyemiyoruz neden çünkü bunların yalanları ve insanları oyalaması yüzünden en azından bozbey bursa doğumlu bursaspor taraftarı her sene loca alıp 20senedir bursaspor üyesi ve İBRAHİM YAZICI başkanımızın sevdiği biriydi bozbey ki bozbeyde vefa borcunu ödeyerek onun ismini yaşatan ilk eseri kendi yaptı

    71
    36
        1. @Salih yorumuna yanıt olarak

          hapise ibrahim yazıcı atılmadı tutklanddı soruşturuldu evrakta sahteçilik dolandırıcılık suçlarından ama sebest bırakıldı sen aziz yıldırım la karıştırmadın değilmi?

          4
          5
          1. @angaralı yorumuna yanıt olarak

            Tutuklanma ne demek oluyor o üzüntü stres sağlığını bozdu bence rahmetlinin bide tabutunun başında stad ismi için söz verenler ne oldu son olarakta alinurun bu sözleri eminim ki kemiklerini sızlatmıştır menfaatsiz sevenler seninle rahat uyu başkanım(nokta)

    1. @Pablito yorumuna yanıt olarak

      yazıcı ailesi fanatik sağçı ve akpli ibrahim yazıcıda akp liydi bozbey ile anca normal olarak anlaşır parti olarak anlaşmazdı

      23
      13
    2. @Pablito yorumuna yanıt olarak

      ibrahim yazıcı akpliyli ve erdoğan çoğu zaman yazıcının otellerinde kaşıyor darbe olduğundada sekan yazıcınında bulunduğu oteldeydi.

      24
      8
      1. @bursalı yorumuna yanıt olarak

        Arkadaş otelde kalınca partidaş mı oluyosun? Ee fransız alman arabası çün telefonu japon malzemesi kullanıyosun sen o milletin partsini mi savunuyon yoksa o milletten mi oluyosun? Yorum yapmak için yorum yapmayın. Allah aşkına ya o civarda en kaliteli en iyi otelde kalır devlet büyükleri.

        12
        6
      2. @bursalı yorumuna yanıt olarak

        Yazıcı herşeyden önce iş adamıydı tabiki herkes gibi güçlünün tarafında oldu. Doğru yanlış tartışılır.

        17
        4
    3. @Pablito yorumuna yanıt olarak

      Akpli olsa bile altepeye tavrını biliyoruz bozbeye biliyoruz ve bu olay parti işi değil kim iş yapıyo kim bursaspora yardım sunuyor

      25
      10
  6. Neredesiniz Alinur Aktaş ı destekleyenler Bozbey haberlerine çılgınlar gibi yorum yazıyordunuZ.

    59
    35
  7. Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, “Bu seçimde CHP’liler şehrimiz için oy vereceğiz diyorlar. Bu demokrasi. Bu kez İzmir de değişecek Aydın da değişecek. Bursa’yı bir dolaşın. En geri kalmış ilçesi Nilüfer. Çünkü belediyecilik bakımından en geri kalmış yer. Çankaya Ankara’nın gözbebeğiydi” dedi BUKADAR YALANCILIK DIYEMICEM ARTIK BUNA BASKA BISEY YANI BU ISIM TAKAMIYORUM ARTIK siyaset bukadar kirletilir bir parti tarafindan.

    57
    37
  8. ali ayı seçtirende buydu . fazla birşey beklemeyin . Bursasporluyum diyen bu adama oy atmaz . Yoksa küme düşmekten beter olucaz yakında herkes şahit olucak

    56
    36
  9. YAPACAK BIŞEY YOK
    HIZLA
    BİLHASSA İÇİMİZDEKİ İRLANDALILARIN DESTEKLERIYLE
    İSTANBULUN UYDUSU KÖLESİ OLMAYA DOĞRU GİDİYORUZ ENBUYUK
    MARKASI ORTADAN SİLİNEN SEHRİN
    İRLANDALILARI
    SANMAYINKİ
    SEHRİN TURIZMİNE
    IHRACATINA KATKISI OLACAK
    EY SEN FB.Lİ GS.Lİ GEÇİNEN
    SENDE ZANNETMEKİ MAAŞIM ARTACAK
    HEPSİNİ YASAYIP GÖRECEĞİZ
    BAKIN VAR VE HAKEMLERDEN ENBUYUK DARBEYI BİZ YİYORUZ
    BUNLAR TESADUFMU
    BURSASPOR DUŞERSE BURSA DÜŞER

    51
    35
  10. Açık açık Trabzonspor ve Bursaspor un şike yaptığını iddia etti.

    43
    24
  11. Bursaspor a laf söyleyen biri Bursa’ya belediye başkanı olamaz seni biz getirmedik ama biz indireceğiz Alinur

    42
    17
  12. BELKİ NIYET FARKLIYDI AMA
    LAFIN NEREYE GİDEBİLECEĞİ HESAPEDİLMEK ZORUNDA
    AYIKLA PİRİNCİN TAŞINI DERLER YA
    TAM ORAYA GELDİK

    38
    4
    1. @hasan yorumuna yanıt olarak

      Siyaset yapmayalım takımı siyasetten kurtaralım diyen siyaset üstü taraftarlar siz siyasetin alasını yapıyorsunuz,menfaati gören hemen peşine düşüyor,kurtaralım derken daha da içine itiyorsunuz ,sadece iyi siyasi kötü siyasi diye menfaate göre konuşuyorsunuz.

      4
      1
  13. Koskoca bursanın sus pus olduğu bir durumda bursasporluyuz.org u takdir etmemek elde değil.

    38
    19
  14. Ya bu adam bursali degil.bursasporlu degil.ne kenti bilir ne bursasporu bilir..atamayla geldi iş başina.. hıç bir etkisi katkisi yok bursaya.. bursaspor ruhunundan ufacik bir haberi bile yok..2senelik kayıp,inşallah 5sene daha olmaz!

    35
    20
  15. doğuru trabzon maçıyla ligde kaldık trabzon fener maçıylada şampiyon olduk biraz düşünün bence doğru akıl var mantık var

    31
    44
    1. @bursalı yorumuna yanıt olarak

      Şampiyon olduğumuz sene tek maçtan ibaret zaten dimi? Lig boyunca oynadığımız futbol ve skorlar ortada. Boş yapmayın. Sanki bütün puanları trabzon verdi bize. Son maçta fener tek kale oynadı ama futbol şansı yanında değildi ve kendi hakkımızla şampiyon olduk. İçimizdeki irlandalılar ortaya çıkıyo tek tek. Akıl var mantık var diyosun da onu kullanmak önemli olan…

      38
      15
  16. Siteyi troller basmış eksiliyorlar beyler muhtemelen bi watsap gurubunda link paylasiliyor takmayin kafaniza başkan Bozbey olacak Bursa huzur bulacak Allah ın izniyle.

    21
    3
  17. Birseyi unutmus Alinur Trabzonspor un o zamanki baskani Beraberlige bile 30 bin Lira prim vaat
    etmisti ki bunu gazeteler yazdi,hatta tüm Istanbul gazeteleri de yazdi…Adamlar Rize düssün diye maca cok fazla asilmadi ve ligin son maciydi yabancilar tatile bile cikmisti ki Baskan hepsini cagirdi bir de Prim vaat etti..Ersun Yanal a kalsa genclerle oynayacakti…hala da Ali tutmus sike diyor..

    12
    2
  18. Yapici yorumlara bile eksi veren buyuk Bursasporlular!, su klubun Sampiyon Bursaspordan bu hallere gelmesinin sebebi sizlerseniz. Futbolcusuna, teknik direktorune, tribunune soz soylemeye hakkiniz yok. Guzel ulkemdeki cogu kurum gibi Bursasporda hatali yonetimin, yandas kararlarin kurbani oldu. Allah`in izniyle bu sefer Bursa/Bursaspor kazanacak…

    11
    3
  19. Şehrini ve kulübünü bu kadar aşağılayan, itibarsızlaştıran bir adam belediye başkanı olmamalı.

    11
    2
  20. Hdp= Terörist sözcülerinin partisi
    Hdp den medet umanlar kimler ?
    Zorunuza gitti biraz ama siz bunları sindirecek kadar işkembesi büyüksünüz. Başka sözüm yok herşeyin bir hesabı var diğer tarafta!

    10
    42
    1. @Yosuef16 yorumuna yanıt olarak

      Ya daha gecen gun beyoglu belediye baskan adayiyla bilal erdoganin rant sohbetinide sindirdin onca yolsuzligu sindirdin kabatasi ergenekonu balyozu suikast palavralarini sindirdin kandirilmalari sindirdin suanki ekonomik krizi sindiriyorsun stadi sindiriyorsun altepenin yanlamalarini sindirdin bursasporun sikeci ilan edilmesini de sindirdin sindir Allah sindir padişahim cok yasa sabaha kadar sindirdiklerini sayayim ben sana ne mide varmis dersin bende

  21. Şampiyon olduğumuz sezon bileğimiziz hakkıyla şampiyon olduk. Son maçta TS, FB ye yatacakmıydı saçma. Kendi onurları için oynadılar. Düşmekten kurtulduğumuz maçta da TS nin ligte bir iddiası kalmadığı için yabancı futbolcuları ülkelerine dönmüş ve sakat olanlar vardı. Tüm bunları TS ye bağlayanlar cahil, cüheladır. Ak Parti elemanları Bursaspora büyük zarar vermiştir ve zarar vermeye de devam etmekteler.

    10
    2
  22. BURSASPOR üzerinden PARA GÖTÜRENLERDEN,CANLA-BAŞLA DİYEREK BURSA”mıza UCUBE TOKİ YAPILARINI DİKİP TARİHE,TABİİ GÜZELLİĞİMİZE İHANET EDENLERDEN,YOLLARI PARALI OTOPARKA ÇEVİRİP,BELEDİYE BİT’LERİ İLE BURSA HALKINI SOYANLARDAN,KENTSEL DÖNÜŞÜM İLE PLANLI YERLEŞİM LANLARINI TAHRİP EDENLERDEN,BAĞIŞ KARŞILIĞI KENDİ KOYDUKLARI EMSAL ÜZERİNE 5-10 MİSLİ EKLEİYP İNSANLARIN HAKKINA GİRENLERDEN BAŞKA SÖZ BEKLEMEK TEKEDEN SÜT BEKLEMEK GİBİDİR.

    9
    1
  23. Kendi başkanlığı şaibeli aslında Osmangazi en büyük ilçeyken İnegöl den atamayla geldi herkezi kendi gibi sanıyor heralde Bursaspor alın teridir sen bilmezsin alinur efendi

    9
    1
  24. Bursasporu menfaati için kullananlara yazıklar olsun. Böyle bir açıklamayı hala savunmaya çalışanları gerçek Bursasporu olarak göremiyorum. Onlar bana göre Siyasipor taraftarlarıdir. Yarın da Rizeliler derneğine katılıp özür dileyelim sizin yerinize bizim dusmemiz gerekiyordu diyerek. Onlardan da Allah razı olsun bizim için kendileri düştü diyelim. Ben bir Bursasporu olarak içime sindiremedim, sindirenlere AFİYET OLSUN.

  25. Bu sözleri elestirenlere eksi basan corbacılar.Benide eksilere boğun.tribün abisi diye ortalikta gezinip belediyede iş,corba kovalayanlar gibi takılın peslerine batirin koskoca bursasporumuzu.Su takımın başına adam gibi bir başkan gelse o sözde Bursasporlu corbacı abilerin hepsinin maskesi dusecek az kaldı.Balık baştan kokarmış.Yıllarını tribüne vermis ama corba ugruna armayı satanlar sizide Bursasporuda siyaset kurtarmıcak gün gelince anlarsıniz.Belediye başkanı bizi Türkiyeye rezil etti.Bu cumleme eksi verende ondan farklı degildir.Insallah hepiniz defolup gidinde Bursasporumuz eski gunlerine geri dönsün artık

    1. @Mustafa yorumuna yanıt olarak

      Sen Bursalı değilsen yada kendini Bursalı hissetmiyorsan bizim suçumuz ne

  26. Pardon da bu site siyaset platformu mu yoksa Bursaspor’un tartışıldığı bir haber sitesi mi? Özellikle son 1 aydır siteye her girişimde siyasi içerikler barındıran haberler görüyorum, artı bu haberlerde haberin içeriğinden kaynaklı olarak bir iktidar muhalefet atışması yaşanıyor ve bu tartışma ortamı zaman zaman sitedeki siyaset ile ilgili olmayan diğer haberlere de taşma durumuna geliyor. Site yönetimi olarak bu konuya bir el atarsanız iyi olur.

    3
    16
  27. Kardeşim gecende dedım konuşmayalım sıyaset burda burası sıyaset meydanı değil klübün platformu sıyaseti çıkaralım bursasporumuzdan

    3
    7
  28. anlaşılıldı, admin bozbeyci, hem siyaset için değil diyor hemde bigün bozbeyi övücü haber yapıp diğer gün aktaş,a çamur atıyor senin niyetin belli admin… ne yani ts , fb ile berabere kalmasa şampiyonmu olacaktık Allah razı olsun onladan çıktılar adamsgibi oynadılır bunu kabul edelim… ve önceki sezon antrenman havasında maç yapmasalardı yada iddialı durumda olsalardı maçı alabilirmiydik evimzde g,birliğine yenildik sonra ts,yi yendik… yahu adamlar rizeye gıcık diye asılmadılar zaten… alinur başkan bunları söyleyince suçlumu oldu … bulamadınız adama nasıl çamur atarız diye başka birşey spora siyaset soktunuz… ama millet kimin neb.k olduğunu biliyor…. sonuna kadarAK parti, sonunakadar Alinur, sonuna kadar dündar…Sonuna kadarTÜRKİYE.

    3
    14
    1. @... yorumuna yanıt olarak

      Cahil cahil konuşmayın ya Kardeşim alinur aktaş tüm Türkiye önünde Travzon spor maç sattı Bursaspor’da al diyor aklınca travzon kardeşlerimizi yüceltmek için oy avına çıkıyor ama kelimenşn bereye gittiğini bilmiyor yazıklar olsun başka birşey demiyorum

      4
      1
  29. seçime 1 hafta kala böyle bir haberin yapılması manidar olarak görüyorum mustafaya oy atacaktım kararımı değiştirdim alinura oy atacağım

    3
    11
    1. @Namık Kemal yorumuna yanıt olarak

      He he çok komiksin. yalanını sevsinler senin. ali nur aktaş zctı sıvadı, yaptığı gafla bursasporu türkiyeye rezil etti, sen kalkmış bunun için bozbeyi cezalandırıyon şaka gibisiniz alayınız köküne kibrit suyu.

      8
      2
  30. burası yeri değil ama, 2 belediye başkan adayıda bursa şehrini haketmiyor, biri mutlaka seçilecek. yazık…

    2
    4
  31. Bakıyorul da siyasi bakış açısı takım renklarinden üstün tutuluyor.Üzülüyorum sadece.Ba camia her türlü siyasilerden üstündür o kadar

  32. Şunu sabitleştirin ana sayfada altta kalıp kaybolmasın…

    1
    1
Başa dön tuşu