Yusuf’tan memnun değildim ama!..

Samet Aybaba basın mensuplarına dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Yusuf Erdoğan’ın sezonun ilk yarısındaki performansından  dolayı memnun olmadığını belirten Samet Aybaba, “Sezonun ilk yarısından devre arasına kadar Yusuf Erdoğan’dan hiç memnun değildim. Hatta ve hatta yönetime birkaç kez onun değişimi ile ilgili de talepte bulundum. Ancak Yusuf devre arası kampında çok istekliydi ve inanılmaz çalıştı. Performansıda artınca gerek antrenman gerekse maçta, takımın değişilmez oyuncularından birisi oldu. Üzerine daha da katması lazım. Yusuf Erdoğan tam hazır mı, üretiyor mu derseniz bana göre eksik şu anda. Daha iyi isim yapabilir” açıklamalarında bulundu.

12 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. son maçlarda eskisinden daha fazla orta yaptığı için (ki bunların çoğu hala isabetsiz) bu adamdan medet uman futboldan anlamıyordur. bir an önce kurtulmamız gerekiyor bundan. yılda 900 bin euro kazanıp 1 gol 2 asist yapan bir futbolcu. inşallah yabancı limiti geldi diye elimizde falan tutmaya çalışmayız.

    47
    51
    1. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Isabetsiz orta diyorsun ya kafa vuracak adam.yoksa napacak tam kilit bitirici yere.orta yapiyor vuracak adam.yok umut mu vuracak kubikay mi muzmin sakat sakho mu sakho ilk yarida ki deblasman rize den beri yok oynasada sahada yok
      Yusuf gercekten ozverili cok buyuk yetenek.degil ama bu lige yecek bir oyuncu bizin derdimiz santrofor 1 tane bedava adam alip su takima koyamayan basiretsizler yonetiyor
      Her senillet bedava iyi oyuncu alirken bedava cop alan yoneyim paraylada cop transfer yapiyor

    2. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Hikaye anlatmayın. Lima var, kembo var, tunay, lato … bir sürü kanat var. Hatta sheu bile yusuftan verimli kanat olur. Sizin derdiniz yusufu inatla oynatıp, kembo gibi üst düzey yetenekli bir oyuncuyu küstürenler olmalıydı…

      6
      6
    3. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Yusuf askın hala bitmemiş hayret yani…merak ediyorum nereden geliyor bu ask ya da nasıl doğdu?
      Merak etme Başak senden de çok seviyor Yusuf u sene sonunu bekliyorlar..bu Ali yi kandırıp bedava alırlar…

      9
      1
    4. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Birader kusura bakma da elinde kanat olarak bi yusuf var. Takimin da en hareketlisi ayrica. O da olmasa defans oyuncularinla atak yapmaya calisiyoruz. Hem az cok tanidik onu. Gazi verince 90 dk. Dort nala kosuyor.

      11
      2
    5. @benkahinim yorumuna yanıt olarak

      Su an onu düşünecek zamanda değiliz.
      Daha iyisi var mı elinde yok.
      O zaman yapacak birşey yok.
      Sezon sonu hepsi konuşulur.

      11
  2. Yusuf çalış hemde çok çalış gayret et inan çok daha iyi yere gelir sin. Badu ların Agu ların ne olduğunu biliyoruz. Sen yusuf sun istersen başarırsın. ….

    13

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu