Muhammed neden kesik yedi?

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba Sivasspor karşısında takımın birinci kalecisi Muhammed Şengezer'i kulübeye çekip Okan Kocuk'u ilk 11'de sahaya sürmüştü.

Aybaba dünkü antrenmanda bu değişikliğin gerekçelerini anlattı. Tecrübeli teknik adam Muhammed‘in duygusal bir çöküntü yaşadığını belirterek, “Muhammed üst üste 7 gol yedi. Morali bozuldu. Yüzü düştü. Geleceğin Milli Takım kalecisi olacağına inanıyorum. Ama performansı gibi duygusal bir gerileme de yaşadı. Okan Kocuk‘a şans vermek istedim. O da çok iyi bir kaleci. Bursaspor böyle kalecilere sahip olduğu için şanslı. Ancak o da Sivasspor maçında şanssız bir gol yedi. Sorun yapmıyoruz. Daha çok çalışacağız ve kalemizi gole kapatacağız.” dedi.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İkiside bizim kardeşimiz,çok iyi kaleciler ancak Muhammedin oynadığı maçlarda takımın kalanı böyle oynasaydı sorun yaşanmazdı.Muhammedin sorunlarını atlatınca kaleye dönmesi bence yararımıza olur.

    98
    2
    1. @FaZe1963B yorumuna yanıt olarak

      muhammed son 3 maçta 7 gol yedi çocuk kabullenemiyor ben bu kadar gol nasıl yerim diye depresyon giriyor bunun nedeni gururlu olması , okan ise rahat çocuk o kadar kasmıyor strese girmiyor okan düşüncesi çalışırım hatalarımı düzeltirim stres yapmama gerek yok kafasında ama muhammed öyle değil duygularını kontrol etmesi bilmiyor

      12
      2
  2. muhammedin yediği gollerde muhameddin bi hatası yok ki neden duygusal çöküntü yaşasın. toptan korkan okanın depresyona girmesi lazım o zaman

    34
    1
  3. Ben ikisinde de malesef çok büyük bir ışık göremiyorum muhammete biraz vardı oynayınca hatalar yapmaya başladı umarım toparlar

    14
    47
      1. @Keke yorumuna yanıt olarak

        Senin anlamadığın kadar sanırım !!! 15 yıldır futbolun içindeyim amatör olarak begenmek zorunda değilim ikisinide begenmiyorum sizemi sorucam bursasporda oynayan her kaleciyi yada alt ypıdan cıktı diye begenmek zorundamıyım!

  4. Samet hocam biraz mantıklı düşün ya adamının önüne Vergini’yi koydu Umut Meraş zaten 2-3 haftadır sahada yoktu Badji ‘de Sivas maçı dışında 2 haftadır o da kötüydü.Yani neredeyse birkaç oyuncu dışında herkes kötüydü.Zaten bu yüzden oynayamıyoduk.Bak Sivas maçında birkaç kişi dışında herkes iyiydi takım oyunu vardı hak ederek kazandık ve bu arada hocam şu PENALTI işine çözüm bul artık kaç penaltı kaçtı kaç puan kaçtı ilk 11 den bir adam seç zaten hepsininin penaltı becerisi aynı belli oluyo seç birini işte bıktırana kadar penaltı attır.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu