14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Yusuf’un menajeri bugün Bursa’da!

Başkan Ali Ay bu konuda Türkiye’deki en şanslı kulüplerden biri olduklarını söyledi.

Yusuf’un menajeri bugün Bursa’da!

Cumhurbaşkanlığı kararıyla yerli futbolcuların sözleşmelerini Türk Lirası üzerinden yapma zorunluluğu nedeniyle Bursaspor bugün Yusuf Erdoğan‘ın menajeriyle masaya oturacak. Ali Ay, “Biz sezon başında hem teknik heyetimiz hem de yerli futbolcularımızla kendi para birimimiz üzerinden anlaşma yaptık. Yabancı futbolcular için böyle bir durum söz konusu olamıyor. Geçen yıldan sözleşmesi Euro üzerinden tek yerli futbolcumuz Yusuf Erdoğan. Onunla daha önce yaptığımız görüşmelerde bir noktaya kadar geldik. Euro kurunu 5,2 Türk Lirası’na sabitleyerek yeni sözleşme yapacağız. Menajeriyle bugün konuyu resmiyete bağlayacağız” dedi.

Reklamlar

15 YORUM

Gigs profil fotoğrafı

Sözleşme yaparken Fanatik Bursasporluyum diyordu. O gün inanmayin demiştim. Bu paraya yazik

1
sokak sanatı 8 yıl önce, 13:19

Gigs yorumuna yanıt

profesyonelin takımı olmaz.
profesyonel için dün ve yarın yoktur. o gün kimin ekmeğini yiyorsa sadece oraya hizmet eder.
kalitesi-kapasitesi, canı-ciğeri, eti-budu ayrı konu.
o şartlarda anlaşma yapıldıysa bu yönetimin suçu.
aldığı para, verdiği performansın çok üstünde.
bu durumda ya anlaşıcan, ya gönderecen yada kuzu kuzu ödeyecen. yani tamamen yönetici becerisine kalmış bir durum.
ama bu işler profesyonellik ister. tekstilci yönetici ile profesyonel menajer futbolcu pazarlığına girerse kaybeden kulüp olur. tıpkı bizde olduğu gibi.
hamzaoğlunda da aynı hataya düştük. ama onda durum farklıydı. ilk yarıyı 5. bitiren adamı sudan bahanelerle (yok gs li. yok burası Akhisar değil! muhabbetleri) gönderdik.
yazımın başında da dediğim gibi,
PROFESYONELİN TAKIMI OLMAZ.

0
Mustafa 16 profil fotoğrafı

O dönem,kanat için, alınabilecek birkaç alternatif futbolcu varken,gidip Trabzonspor,da kadroya bile giremeyen Yusuf,a 1 milyon euro bonservis,1 milyon euro yıllık verip,3 yıllık sözleşme yapmak.bence futbolu ve bu işleri bilmemenin,becerememenin en güzel örneği.biz işte bu yüzden 3 yıldır bu başkan,la düşmemeye oynuyoruz.ulan aynı paraya alsaydın bari Serdar Gürleri.

0

Bu demek oluyor ki; 5.2 TL* 1 MİLYON EURO= 5.2 MİLYON TL gibi bir bedel,
Bence bu da Yusuf beyimizin performansına bakılınca çok fazla bir bedel,
2+1 yıllık yeni sözleşme yapılmalı, 3 MİLYON TL sabit maaş verilmeli,
50 BİN TL de maç başı verilmeli, 30 maç sahaya çıksın ilk 11’de 4.5 MİLYON TL
Koysun cebine yok ilk 11’e giremezse de kulübede oturmak için verilecek 3 MİLYON TL
Gayet iyi bir rakam bence daha da fazla ücret ödemeyin

0
Hüseyin İlhan 8 yıl önce, 11:29

Bir söz var’KÖPRÜYÜ GEÇESİYE KADAR AYIYA DAYI DİYENLER,Şimdi YUSUSF kardeşimizinde BURSA ve BURSASPOR sevgi ve saygısı TL.üzerinden sözleşme yaparken ortaya çıkacaktır.

Fakat şunu kesin belirtelim;Ülkeyi idare edenler yeni mi başa geldi de şimdi TÜRKİYE’MİZİN PARA BİRİMİ TL.ONUN ÜZERİNDEN SÖZLEŞME YAPILIR,ANLAŞILIR,diye açıklıyorlar ve şart sürüyorlar.
Bu tablo bizim UEFA da başımızı ağrıtır.KÖTÜ YÖNETİMLER MAALESEF NE KAYNAK NE İTİBAR NE DE GÜVEN BIRAKIYOR.

0

cebk nikli arkadaş doğru söylüyordu yusuftaki verimden haberi yok galiba

0

Burda atip tutan kac kisi 1 yilda 2-3 milyon tlden(eski para ile trilyon) vazgecer acaba.250-300 tl ye kombine almayan taraftar 2-3 milyonu brn olsam akmazdim diye atip tutuyor.Eee demisler bekara kari bosamak kolay tabii.

0

Şahsen ben olsam yapmam.neden yapayım arkadaş siz Yusuf’u alırken TL vericem deseydin zaten gelmezdi.verimli mi değil o ayrı.ama ben maaşımı indirmem.

5

Cebk yorumuna yanıt

Sen haberş okudunmu gerçekten bilader, Resmi gazetede bile yayınlandı,
Türkiye’de yapılan 2 Türk vatandaşı arasındaki sözleşmeler TL KURU
üzerinden yapılacak, bu neyin kafası ya seve seve ya seve seve oturacak masaya

1

ŞİPTAR yorumuna yanıt

Millet mal bilader şu yazdığını bile anlamazlar o sözleşmeye mecbur 5.7 veya 4.3 arasında imzalayacak

0

Cebk yorumuna yanıt

hukuken haklısın ama insansın biraz da vicdan varsa, kulüpten maaş alamayan personeli düşününce insafa gelirsin, bu olayı sadece bursaspor değil,döviz artışından etkilenen tüm kulüpler yapıyor, etik dışı bir hareket değil.Vicdan meselesi.

0
Gigs profil fotoğrafı

Cebk yorumuna yanıt

Sözleşmeyi yaparken fanatik Bursasporluyu. Uzun yillar hizmet etmek istiyorum diyordu. Görecez bakalim gerçek mi

0

Cebk yorumuna yanıt

Senin gibiler yuzunden futbol deil para konusulur oldu iste

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör