Dinçtürk, Ahmet Çakar’ı mahkum ettirdi!

Bursaspor Kulübü eski yönetim kurulu üyesi Avukat Hakan Dinçtürk davalık olduğu Futbol Yorumcusu Ahmet Çakar'a karşı açtığı davayı kazandı.

O dönemde Bursaspor Kulübü TFF, Hukuk ve İdari İşlerden Sorumlu As Başkanı olan Hakan Dinçtürk, Beyaz TV‘de yayınlanan bir programa bağlanan Avukat Hakan Dinçtürk ile Futbol Yorumcusu Ahmet Çakar bir tartışma yaşamıştı.

Davalık olan ikilinin duruşması bugün sona erdi. Açıklanan karar şöyle:

Davada Türk Ceza Kanunun (TCK) 125/1 ve 5237 sayılı Türk Ceza Kanunun 61. maddesi uyarınca 90 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına, 

Türk Ceza Kanunun 125/4 maddesi uyarınca  sanığın cezasında 1/6 oranında arttırım yapılarak 105 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına, 

5237 sayılı Türk Ceza Kanunun 62. maddesi uyarınca cezanın sanığın failin geleceği üzerindeki olası etkileri gözetilerek cezasından takdiren 1/6 oranında indirim yapılarak 87 gün adli para cezası ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Haberin konusuyla alakalı değil,fakat kongreyle alakalı yorum yazmak istedim.Biri ağbisi,diğeri oğlu,Rahmetli Başkanımız İbrahim Yazıcının emanetine sahip çıksınlar.Hayri Yazıcı başkan.Serkan Yazıcı 2.başkan olmalı.

    32
    15
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Serkan Yazıcı nın nasıl bir yönetici olduğunu daha önce yaptığımız işten biliyorum. Kendisi iyi bir insan evet ama lütfen herkes bildiği işi yapsın

  2. Gaziantep kıyım ama iller fark etmez kulüp fark etmez aslında 87 gün hapis yatmasi iyi olurdu yaş 75 çan çan kamaraya ötüyor kimi belden aşağı kimi insanlığı kulübü halkı tahrik ediyor kanallarda soytarilik yapıyorlar aslında bu tür yorumcuları kanallar koymalı utanirlar belki iyi insan ‘lara lafimiz yok görüyor uz aydinliyoruz saygılar

    19
    3
  3. 1 gunluk adlı para cezası ne kadardır
    BİLMEM AMA
    BU PARA BIRKAÇ OKUL TALEBESINE FORMA ALABILIRSE
    SIK OLUR
    AHMET CAKAR AMCALARINA TESEKKUR ETTIRIRSINIZ
    FORMALAR UZERINDE IKEN

    3
    6
    1. @hasan yorumuna yanıt olarak

      Hakimin takdirine göre bir günlük 20 ila 100 lira arasında bir değer belirleniyor. Bu durumda ödeyeceği ceza en fazla 8.700 lira olur

      1
      1
  4. Ahmet çakar,, çok sivri dilli olmasının bedelini ödüyor ve ödeyecek
    Söyledikleri doğru yanlış fark etmez.Çoğunlukla senarya yazıyor.İnsanları acımazsızca eleştiyriyor.felaket tellalığı yapıyor.Futbol endüsrisinin kaymağını yediler.
    Halada devam ediyor.Hakemlerle ilgili söylenenler utopya.
    .Cüneyt Çakır yurt dışında başarılı kendi ülkesinde başarısız.Çelişki ;sebebi nedir?Mahalle baskısı,kulüp baskısı v.b.bunu geçen gün söyledi,mhk değişince.

    1
    1
  5. Siz boşverin onu bunu da, Ahmet Çakar denen adam o gece yayında Hakan denen avukatı maymun gibi yaptı. Hakan yayına bağlanıp Bursaspor taraftarına yönelik tribüne oynamağa kalktı. Ahmet Çakar bunu bi aldı kucağa. Ne hamam bıraktı, ne tellak. İzledim o yayını. Hakan tık çıkaramadı. Demekki sonradan mahkemeye vermiş ha? Ama o gece Ahmet Çakar harbiden fena yaptı bunu var ya.

    4
    2
  6. Hakan Dinçtürk taktir ettiğim biri, gelecek yönetimlerde mutlaka kadroda olmalı,sahaya atlayan cahil çocuğu tereyağdan kıl çeker gibi aldı sağolsun,bizansın şerefsizlerine göre asılacak çocuğu aldı sanki karakoldan. Birde aliay yönetiminde şuana denk kalanlar yöneticiler bir daha bence hiç bir yönetime girmemeli (basketbol şubeye bakan yönetici hariç.), bu arkadaş o ortamdan erken sıyrıldı .

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu