Yeni Akit‘in haberi şöyle:
Yeni sezon transfer çalışmalarını sürdüren Bursaspor‘da, geçen sezon kiralık olarak forma giyen Moussa Sow‘dan transfer önerisi geldi.
Sow‘un, Samet Aybaba ve kurmaylarına vatandaşı olan 19 yaşındaki sağ bek oyuncusu Moussa Wague önerdiği iddia edildi. Belçika ekiplerinden Eupen‘de forma giyen genç oyuncunun Senegal‘in Dünya Kupası kadrosunda yer alması dikkat çekti. Bursaspor scout ekibinin, genç oyuncuyu Dünya Kupası performansına göre değerlendireceği öğrenildi.
Moussa Wague bu sezon Eupen formasıyla 28 karşılaşmada forma giydi.




27 YORUM
dünya kupasında iyi performans gösterirse bize mi kalır bu adam?
aydedem_16 yorumuna yanıt
dünya kupasından önce alicaksin o yüzden
Olum bu daha sabah kulübe ihtar çekmicek miydi
Dünya Kupası’ndan sonra bu adamı sen zor alırsın
Eskilerden yorumuna yanıt
çok d0ru bu yorum
“Bursaspor scout ekibinin, genç oyuncuyu Dünya Kupası performansına göre değerlendireceği öğrenildi.”
Scout ekibi içerisinde bu işi yapabilecek kabiliyette adam olmadığını kanıtlar nitelikte bir cümle olmuş. Konusu geçen futbolcuyu Dünya Kupası performansına göre değerlendirecek olan bu ekip, ya Bursaspor’un içerisinde olduğu konumdan haberdar değil ya da Euro kurundan haberi yok.
Dünya Kupasında oynayacak bir futbolcuyu turnuva oynanmadan alamazsınız. Dünya Kupasını zaten beklemek zorundasınız. İyi performans sergilerse Bursaspor gibi maddi krizde olan bir kulüp onu alamaz. Ancak ve ancak çok kötü performans sergilerse bu takıma gelebilir bunu hepimiz çok iyi biliyoruz.
Dolayısıyla Scout ekibinin bu sene yapacağı transfer kalitesini de öğrenmiş oluyoruz.
Adamların günahını almış olmayı ve bu haberin baştan aşağı birinin bi tarafından uydurma kelimelerle dolu olmasını umarım.
Hayırlı Cumalar..
Aleksander yorumuna yanıt
İyi noeller canım cuma olmasada noeli kutlayayım senin
Aleksander yorumuna yanıt
Çarşamba günündeyiz. Cuma değil.
Toros yorumuna yanıt
Bugün Cuma demedim ki..?!
Aleksander yorumuna yanıt
Nasıl Cuma değil ben dediysem Cumadır.
Toros yorumuna yanıt
“cuma günü sonuçlanacak”hikayelerine ironi yapmış arkadaş
Toros yorumuna yanıt
Adamı o kadar sinirlendirdiler ki bak günleri şaşırdı…
Aleksander yorumuna yanıt
Sen önce günleri öğren sonra öneride bulunursun kullanici adından belli bize ne kadar Fransız kaldığın ? aleksander
inşallah transfer ederiz
Bu oyuncuyu izledim.SÜPER değil amma işlenirse kesinlikle BURSASPOR a para kazandırır ve oynadığında da faydalı olur.YETERKİ AYBABA AHENGİ KURABİLSİN.
Belçika liginin maçlarını bir tv verdiğinden maçları izleme fırsatım oluyordu.Belçika,iskandinav ve balkan ülkeleri liglerini taramak ,ülkemizde de istikbal vaadedenleri toplayıp harmanlamak lazım bunun içinde PROFESYONEL,MESLEĞİNE AŞIK-DOĞRU-DÜRÜST-HAK-HUKUKA RİAYET EDEN ADALETLİ DAVRANAN ,GENÇLERİN PSİKO-SOSYAL DURUMUNU SÜZEBİLEN EKİP LAZIM.
kafa atabileceği pozisyona rövoşata vurmuyorsa gerek yok
Bu bölgede genç ve tecrübesiz böyle bir adama hiç gerek yok bence;
SERDAR KURTULUŞ, BOBAN JOVİC, BARIŞ YARDIMCI, BURAK KAPACAK, M.EMİN SARIKAYA gibi 5 tane futbolcumuz var,
sağ bek oynayan, umarım SERDAR KURTULUŞ ve BOBAN JOVİC ile yollar ayrılır, diğer 3 isme güveniyorum.
yabancı sağ bek – sağ bekini alt yapıdan çıkarman lazım.
Arkadas adam sabah ihtar cekiyo,aksam futbolcu oneriyo.Anlamadim.
Dunya kupasindaki performansi kotu olursa anca alabiliriz,heralde kupa sonrasini beklemenin sebebi bu ! Adam Dunya kupasinda ucarsa,bizim teklif bile yapmamiza gerek yok,zaman kaybi olur !!!
Ben yedim birazda başka Mousalar yesin diyor yani.
Bursasporummmmm yorumuna yanıt
adam bursaspordan daha para alamamış, dubaideki kulüp aç bırakmaz onu merak etme,yıllığı 4milyon euro adamın.
bende Fernando Karanga diyom
Sow kendi yattı gitti baktı rahat bir ortam var klüp falan kimsenin .ikinde değil en iyisi vatandaşımi oneriyim oda yatsın biraz demiş olabilir.
Ali babanın bir çiftliği var çiftliğinde sığırları var .ik bizi .ik bizi diye bağırır çiftliğinde Ali babanın.
Busene kimse heyecanlanmasin yada umutlanmasin bu sene ali ay vizyonun tamamlayacak ve bu kulübü ligden düşürecek.
bursasporun transfer diye bir derdi yok ki nasılsa küme düşmeye oynadığı icin gerek bile yok bak yaprak kıpırdama yok böyle geldi böyle gidecek ders alma hikaye kimsa bu ülkede ders almaz uzman herkez olmaz o iş
Sol önerdiyse almayın
ÖN LİBERO DA BELÇİKA LİGİNDEN.LOKERENDE OYNAYAN LUKAS MARECEK ÇEK UYRUKLU FUTBOLCU 28 YAŞINDA VE ÇOKDA PAHALI DEĞİL 1.20 M.EURO DEĞERİ DÜŞÜNÜLMELİ SEÇENEKLER ARASINDA.ŞU 3 OYUNCUYU AL FORVETE JUNİOR KABANANGA ORTA SAHAYA EL MAGO LAKAPLI BAUTİSTA MERLİNİ VE ÖN LİBERO LUKAS MARECEK .BU 3 ADAM BİZE İLAÇ OLUR KULÜPLERİYLE KONUŞUP MALİYETLERİNİ BİRAZ AŞAĞI ÇÇEKTİREBİLİRSEN DAHA UCUZA GETİRMİŞ OLURSUN.