Sakho “Ödemelerimi düzenli yapın!”

Tecrübeli golcünün Fenerbahçe maçında oynaması netleşmedi. Sakho yönetimden ödemelerin düzenli yapılmasını istedi.

Bursaspor‘da Diafra Sakho bilmecesi yaşanıyor. Antalya kampına katılan ancak buna karşın üç hazırlık maçında da sahaya çıkmayan tecrübeli golcünün Fenerbahçe maçında oynayıp oynamayacağı belirsizliğini koruyor.

Antalya‘da antrenman esnasında Furkan Emre Ünver‘le giriştiği pozisyon neticesinde ayağında küçük çaplı bir ağrı hisseden Difara Sakho hakkındaki son karar teknik direktör Samet Aybaba‘nın kulüp sağlık ekibi ile yapacağı toplantıdan sonra netliğe kavuşacak. Sakho‘nun ücretinin geriden gelmesi konusunda duyduğu rahatsızlığı yönetime bildirdiği ve ödemelerin düzenli ve zamanında yapılması için hassasiyet gösterilmesini istediği öğrenildi.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      Bu adam ve cahil ekipleri bizi batırmaya devam.
      Bunlar gitmeden , değişen bişi hayale kalır .
      Valla Samet hocaya Bravo, nasıl dayanır adam hayret.
      Helal adama valla.
      İnşallah sonuçları değişir de galibiyet primleri TFF den gelir.Ve taraftara büyük iş düşüyor, Bali küfür etmeden maçlara dayansa , ilaç gibi gelecek.!

  1. Biraz profesyonel dusunun adam icin bursa hicbir duygu ifade etmiyo gelip parami alir giderim derdinde parasini alamayinca isticek tabi alirken belliydi paralari verilmiyecegi niye aldin o zaman ali ay

    63
    3
      1. @Brs 16 yorumuna yanıt olarak

        Yaw bırakın artık şunu. 2 maç oynadı hep sakat hep sakat. Utanmadan bide para para diye tutturuyo. Kimsenin alacağı kalmaz hiç bir takımda. Önce ben bunu hak ediyomuyum diye bi sor. Kendine bakma sonra para para. Boyle maclarda oynamicanda ne zaman oynican.Vermeden almak ALLAH’a mahsustur

        1
        1
  2. Yabancı oyuncuların geneli olaya bu yönden bakıyor. Eğer sen para ödeyemeyeceksen takım içine az yabancı koy ki seni sezon içinde yalnız bırakmasınlar. bunu bir türlü anlayamadı siyasetçi başkanımız.
    Çok kötü yönetiyor kulübü çok kötü. Ne idari kadro kaldı ne futbolcu kadro kaldı ne de taraftarın kaldı.

    Birisi kulübü yok et dese ancak bu şekilde yok edilir.

    28
    2
  3. Hep diyorum MAAŞ+ PERFORMANS sistemine geçmediğimiz sürece,
    Bu sıkıntıları hep yaşayacağız, %50 maaş+ %50 performans uygulamasını,
    Tüm transferler üzerinde yapmalıyız, 1,2 MİLYON EURO bedel alacak olan bir oyuncu,
    600 BİN EURO maaş kazanmalı, 20 BİN EURO maç başı ile 30 maçta da 600 BİN EURO kazanmalı,
    30 maç ilk 11’de oynamayani, sakat olanı, kart cezalısı olduğunda ödemeyi koyamaz cebine,
    Bu sistemle performansa dayalı hakedenin daha çok ücret aldığı bir oluşum şart.

    19
    1
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Bahsettiğin sistemi uygulayabilmen için öncelikle dünyaca başarılı olmuş sana gelmek için can atan yüzlerce binlerce futbolcu olan bir kulüp olman lazım. Söylemesi kolay da sen Barcelona mısın kendi sözleşme sisteminin oluşturmaya çalışıyorsun. Bahsettiğin maaş+performans paketinin sunduğun her topçu seni seçeneklerin arasından çıkartır. Anca altyapıdan gelen topçularına uygularsın ama onlar da ilk fırsatta kaçar… Onun için, hayal kurmayın abicim..

      7
      2
  4. Ya arkadaş ne kadar oynadın da kaç gol attın.Yok böyle bişey ya.Paranız mı kalacak nasıl olsa alacaksın paranı çık futbolunu oyna.Yazık ya gerçekten çok yazık hep yanlış transfeler.

    18
    43
    1. @mehmet16 yorumuna yanıt olarak

      Adam kibarca ödeme yapılmasını rica etmiş, kulübü şikayet etmemiş. Bence son yıllarda gordugum en iyi forvet. Daha iyisi için daha fazla para lazim. O da kulüpte yok. Bununla yetinecegiz ve bununla gecinecegiz.

      32
      4
  5. Son zamanlarda bize gelen en iyi forvet ödeyin bu adamın parasını takımı uçursun ikinci yarı. Tam performansla oynadığında takıma sınıf atlatır. Takım içindeki oyuncuların parasını ödeyemeyecekseniz transfer falan yapmayın yada Scout ekibinin belirlediği dah uygun fiyata ama gelecek vaat eden transfer yapın.

    10
    4
  6. Derhal kiralığı iptal edip gönderin gitsin. gitsin fb bjk gs gibi takımlara ordan düzenli alsın maaşını. 2 ay geriden gelmeyi sorun edinenin karakteri yoktur. dünyanın hangi kulübü maaşı 15 nden 15 ne her ay yatırabiliyor. gs bjk fb a.gücü bunlar bir buçuk yıldır maaş alamıyorlar. bu kadar karakter yoksunu olunmaz.

    8
    28
  7. Ne oynadinda ne istiyorsun? Avrupada oynuyor olsan bu parayi ruyanda goremessin gorsen bile verecegin vergiler cebini bosaltir. Bundan sonra yabanci futbolcuya karsiyim tamam anladim paralar odenmeli ancak sen zaten birsey kazanmiyorsunki biraz dengeli olmak lazim.

    3
    1
  8. Balık baştan kokar , şimdi buna güvenipte gelde önüne sözleşme koy bu gene sakatlık numaralarına yatıp takımı yalnız bırakmıyacağı ne mağlum…

  9. SAKHO Transfer olunca sözleşme yaptı ve geçde olsa o paralrını çatır çatır alacak.Peki sakatım diyerek ya da ufak sakatlığı bahane ederek takıma katkı vermediğinden kaybedilen puanlar yarın parasını alınca geri alınacakmı.Futbolcu önce KARAKTERLİ,İDARECİYE DEĞİL AYNI ZAMANDA KARŞISINDA FUTBOLU OYNADIĞI TARAFTARA DA SORUMLUDUR.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu