Emre Taşdemir’in talibi yok!

Uzun süredir takımdan ayrı alan ve çalışmalarına Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde devam eden Emre Taşdemir'le ilgili de herhangi bir gelişme yaşanmıyor.

Emre‘den de şuana kadar başka bir kulübe gitmekle alakalı bir ses seda çıkmadı. Bu şekilde devam etmesi durumda ise tecrübeli krampon, tıpkı ligin ilk yarısında olduğu gibi antrenmanlarına Vakıfköy Tesislerinde devam edecek. Emre‘nin de mukavelesi mayıs ayında sona eriyor.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Myumyu yorumuna yanıt olarak

      1) Emre Taşdemir’in menajerlerine , “verin parayı , … Emre Taşdemir’i istiyor!” Diye haber yapalım deniyor.
      2)Emre Taşdemir’i bu yönetimle kimse almaz.Millet bekler.Sozlesmesi bitince zaten bedavaya alır veya ederi 100 binse bu yönetimle 2 bine zaten kapatırlar.
      3)Emre Taşdemir’i yine kimse almaz.Cunku ya cidden psikolojik olarak bir problemi olduğu şeklinde ve sakatlığının psikolojik olduğu söyleniyor ya da gerçekten sakatsa ayağına bu kadar uzun süre top değmemiş adamı yine kimse almaz.
      4) Emre Taşdemir i yine kimse almaz çünkü bizim taraftarımız da zaten elindeki bütün oyuncuları kotuleyerek hem piyasasını düşürüyor hem de oyuncunun performansını olumsuz etkiliyor.Basta emre Taşdemir gibi oyuncularda haklı olan taraftar yaptıkları keskin yorumlarla oyuncuya ve Bursaspor a ve en önemlisi de kendilerine büyük zarar veriyorlar.

      5
      4
  1. Birzamanlar Türkiyenin en iyi sol beki olacak denen adamın düştüğü duruma bakarmısın,FUTBOL ÇOK NANKÖR BİR SPORDUR İYİ OLMADINMI KAYBOLUR GİDERSİN.

  2. EMRE İYİ ADAMDI NE OLDUDA BÖYLE OLDU BUNUN SORUMLUSU YÖNETİM TAKIMI YÖNETENLER BÖYLE SIKINTILARI ÇÖZMESİ GEREKİYOR KEMBODA PROPLEM VAR EMREDE VAR AMA PARALARINI TIKIR TIKIR ALIYOR BU NASIL İŞ SIKINTI ADAMLARDAYSA Kİ ÖYLE GÖZÜKÜYOR ADAMLARA YAPTIRIRSIN ÇİFT İDMAN ADAMLAR FİT OLUR MADEM PARASINI VERİYORSUN OYNATIRSINDA İHTİYACIN OLUNCA UMUT U İSTİYORLAR EMREN HAZIR OLSA VERİRSİN UMUDU

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu