Sadece 1 asisti var!

Bursaspor'da Teknik Direktör Samet Aybaba, ligin ilk yarısında özellikle hücum hattında problem yaşayan tecrübeli teknik adam burada forma verdiği isimlerden istediğini alamadı.

Sezon başında büyük umutlarla transfer edilen Henri Saivet de bu futbolculardan biri. Daha çok 10 numara pozisyonunda görev alan tecrübeli orta saha oyuncusu, devreyi sadece 1 asistle tamamladı.

OPSİYONU VAR

Teknik Direktör Samet Aybaba‘da Saivet‘in performansından mennun kalmazken, orta alanda Badji ve Aytaç Kara‘nın formu ise yüreklere su serpti. Risk almaktan kaçan, gerek kanat oyuncularına, gerekse forvetlere uzak oynamayı tercih eden Saivet‘in sezon içersinde birçok kez teknik kadro tarafından uyarıldığı da belirtildi. Bursaspor‘la kiralık olarak forma giyen Senegalli oyuncunun opsiyonu da bulunuyor.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ne opsiyonu arkadaş, bu adam 10 numara falan değil,
    İstemediğimiz, hala kendini kanıtlayamadı dediğimiz FURKAN SOYALP
    Bile daha verimli bence bu adamdan

    29
    16
    1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum kardeşim. Bu adam sahte oynuyor. Elini taşın altına hiç sokmuyor. Resmen sorumluluktan kaçıyor. Bir iki yan pas hepsi bu. Hüseyin Çimşir bile en bunun kadar yan pas yapabiliyordu. Cjechou ve Badji iyi. Onlar mücadele ediyor. Ama bu Saviet harbiden büyük sahtekar çıktı. Hele Batalla gibi bir efsanenin ardımdan bu herifi 10 numara olarak ağıza falan almaya kalkarsak var ya. yemin ediyom Allah çarpar hepimizi.

      3
      1
      1. @Z_09 yorumuna yanıt olarak

        Ben burada hiçbir zaman SAİVET gibi kulübe 1 yıl kiralık gelip,
        800-850 bin euro gibi meblağlarlıp sonra da uğurlar ola deyip,
        Gidecek olan transferleri desteklemedim ve hatta Sivas ta pek ,
        Dikkatimi çekecek maçı olmasa da 10 numara oyuncusu olmadığını,
        Buraya bir 10 numara alınması gerektiğini belirttim.

  2. Zaten ofansif bi takım değiliz. Aytaç badji iki tane hücuma fazla katkısı olmayan adamla oynuyoruz saviet de defanstan top çıkarmak zorunda kalıyor ileride etkisiz kalıyor böyle olunca da. Bu adamın yanına bi tane daha 8veya 10 numara koyarsak daha iyi iş yapar kaldı ki saviet zaten 10 numara değil gayet müceadeleci bi adam.

    18
    7
  3. Saivet 6 numara oyuncusu, 6 numara oynayacak adamı 10 numaraya koyup bir katkı bekliyorsan boş iş yapıyorsun demektir. Gerçi bu adamı 6 numaraya da koysan pek bir şey değişmez çünkü pas tercihleri son derece yanlış.

    6
    2
  4. Gözgöz’den Arjantinli Scarione’yi kiralayalım, Saviet’i üçe katlar..
    Furkan sakatlıktan çıkıyor ve form tutamazsa sezon sonuna kadar gol yollarında daha çok sıkıntı yaşarız..

    5
    3
  5. Aytaç zaten kazma..saivetin hücuma desteği yok..kenar bekler uykulu ruh halinde..tunay lato kapasiteleri sinirlı.. forvette yırtici biri yok..böyle olunca ne pozisyona giriyoruz ne de gol atabiliyoruz..bunun böyle olacagini sezon başinda defalarca soyledik.. ama yönetim bizden daha iyi biliyor herseyi..

    3
    2
  6. Siz hâla kanat arayın. Ulan şu Volkan Şen’i alın işte bedavaya be ya. Gelsin de, hiç olmazsa rakip kaleye gidreiz. Bırakalım artık bu hain-main edebiyatını. Herif Bursaspor’dan iki kere gitti. İlkinde 3.5 milyon, ikincisinde 2.5 milyon olmak üzere 6 milyon yuğro para getirdi kulübe. Bugünün parasıyla 40 trilyona yakın para. Neyin haini? 30 santim diye şarkılar yazıp hastası olduğunuz o Kembo’ları falan satmaya kalk bakalım kaç para getirecek? Hatta alan olacak mı?

  7. Iyi topcu oynadigi 10 macin en az 8 veya 9 unda iyi performans atan adamdir.bu adam tank gibi agir.ve sorumluluk almiyor.futbolcu yetenekleri sinirli olsada sorumluluk almalidir mesala baris kotu goruntu veriyor olabilir lakin hep oyunun icinde ve takimin yukunu sag kanatta iyi niyetle saklanmdan ve kacak guresmeden ustleniyor taraftarin kendisine karsi on yargili oldugunu bildigi halde.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu