Badji’nin sözleşmesindeki ayrıntı dikkat çekti!

Olay Medya Spor Müdürü Orhan Güney'in köşe yazısından alıntıdır.

Tabii hep “Kimler gelecek?” diye konuşurken, “Acaba gidecek var mı?” da sorgulamalıyız… “Kaleciler Okan ve Muhammed, Umut Meraş, Ertuğrul’a teklif gelir mi” diye hep konuşuyoruz ama bence Badji ve Aytaç ikilisini gözardı ediyoruz… Duyduğum bir şey yok sadece gözlemimi aktarıyorum… Badji biliyorsunuz, Bursaspor’dan yıllık 650 bin Euro kazanıyor… Yönetim sözleşmesine şöyle bir madde koydurmuş; “Avrupa’ya transfer olursan 2,5 milyon Euro, Arap ülkelerine gidersen de 4 milyon Euro’ya serbest kalırsın.”

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Saçma maddeler orta sahanın bel kemiği rakam en az 5 milyon euro olmalı ki rahatlıkla satılamasın.

    70
    5
    1. @Barros Scheleto yorumuna yanıt olarak

      Tamam iyi adam istikrarlı kemik gibi vs vs ama 2.5 milyon euro az para mı arkadaş, 600 bin euroya aldık. Külüp personel maaşlarını zor ödüyor, badji genç değerini çok katlayacak bir adamda değil bence 2.5 milyon avrupa, 4 milyon euro arap takımları gayet uygun. Keşke talibi çıksada kulüp para kazansa. Önce 600 bin e alıp 2.5 e satarsın sonra 2 milyona adam alıp 8 milyona satarsın ancak böyle düzelir ekonomik durumlar

      29
      7
      1. @Semturano yorumuna yanıt olarak

        Kusura bakma ama bursasporumuz bu kafayla bu durumlara düştü zaten. Para iyi topçuyla kazanılır bak 1 galibiyete kaç para veriliyor. Şampiyonlar ligi ayrı alem. Biz ticarethane değiliz ucuza al küçük kar koy sat. Şampiyonluğa oynayacaksın kardeşim. Bu sene adam gibi kanatlar adam gibi 10 numara adam gibi santrfor olsa şampiyonduk bu sene büyükler bu haldeyken.. Şampiyonluk primi galibiyet primleri şampiyonlar ligi giriş primi sattığın topçulara kat be kat fazla böyle kapatırsın o borçları ancak

        3
        3
        1. @Turbo yorumuna yanıt olarak

          Sportif basari onemli degil demedim ki ben. Senin bu dediklerin dogru basarili olmaliyiz kismina katiliyorum ama ligin zirvesindeki Basaksehir satmadi mi Cengizi veya bu bahsettigimiz Badji yi. Bak sportif basari dogru yapilanma dogru transferler ile oluyor demek ki ben satmam diye inat etmekle degil. Türkiye’de hic bir kulup ben istemedigim oyuncumu satmam diyecek kadar guclu degildir , Avrupada da 10 takim tas catlasin dayanabilir. Futbol kulupleride bir anlamda ticarethanedir sen ister kabul et ister etme o futbolcularda maas karsiliginda oynuyor sahada

  2. Çok kaliteli bir isim enerji defansif orta-asya dinamosu .daha yaşıda yaşlı değil sayıklamamalı aytaç ile çok iyi uyumu var eğer satilikcasa dahi sheu ‘yu monte etmek gerek direk.bu arada ganalı 17 yaşındaki amatör oyuncu vardi taiwo diye serdar kurtuluşu sakatlamıştı adam hirvatistannliginde döktürüyor 5 gol 11 asisti var abdurrahman taiwonun lazio ilgilenmiyormuş gençlerde iş var oynamazsan kaçarlar tabi eren muhammed de olduğu gibi

    27
  3. Yönetimsiz lerden ancak bunu beklersin. Millet bi cacık etmeyen dünkü çocuğa 10 milyon euro ister bunlar 2,5 a serbestsin diyor. İyi ki avrupaya gidersen biz 5 milyon euro arap ülkelerine gidersen kulüp sana 25 milyon euro verecek diye bişey koymamışlar bravo bu işi öğrendiler artık.

    12
    3
  4. iyi inşallah transfer olur 4 milyon euroya. bu paranın yokluğunda. iyi futbolcu ama 4 milyon euroda iyi para. 4 milyon euronun 1 milyon eurosuyla iyi bir adam buluruz 3 milyon euro cepte kalır. şu paranın yokluğunda çok iyi olur. bir arap takımı bulunmalı.

    8
    2
  5. Ya kalecilere teklif gelirmi ? Hangi kafa bu allahını seversiniz.ne oynadı bu adamlarda teklif gelecek kadar siz bu haberleri yaparak sadece oyuncuların kafasını karıstrıyorsunuz.tecrübeleri ne kalecilerin şuanda? Orhan güney çocukmu var karsında ? Harun kac yıl sonra transfer oldu? Tecrübe kazandıda gitti.okan,muhammet daha yolun basındalar bu haberleri sadece haber olsun diye yapmayın.

  6. aferim orhan güney aferim bursasporluyuz ekibi bravooo siz bu haberi yapmasanız kimse bilmeyecekti şimdi herkes öğrenecek. tam orta sahaya adam akıllı birini bulmuştuk o da gidecek

  7. BADJİ takımın en iyilerinden fakat Avrupa piyasası olmayan bir isim,
    Belçika liginde tutnamadı bizden Avrupaya gideceğini sanmıyorum.
    Arap piyasasından teklif gelirse 4-MİLYON EURO iyi bir rakam, satılabilir.
    Zaten elimizde o bölge için AYTAÇ, RAMAZAN, ATANASOV, SHEHU gibi isimler mevcut,
    3-4 MİLYON EURO gibi tutarlara karşı değilim, hiç kimse vazgeçilmez değildir.

    1
    1
  8. Ey olay medya amacınız nedir sizin yaaa.
    Siz haber bulamayınca kendi kafanızdan haber mi uyduruyosunuz. Benim ki de yazı işte. Ülkedeki %80 – &90 gazeteci aynı şeyi yapmıyor mu ?

    1
    1
    1. @timsah966 yorumuna yanıt olarak

      Olay medya neyi uydurcak be ya.. Dötlerinden atmıyolar heralde. Sözleşmede böyle bir madde varsa yazabilirler. Biz de öğrenmiş oluyoruz işte. Suç mu yani?

  9. Valla bence iyi para bu çıkmazda iyi kötü ilk 10da tamamlarız bu sezondan bi ümidi olan bence yok düzlüğe çıkartırcak her + değerlendirmeli ama öyle salakça titi’yi verdiğimiz komik rakamlara değil tabi.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu