Aybaba “Oyuncularımızı eleştirmeye gerek yok!”

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor maçı sonrası şu açıklamayı yaptı:

“Rakibimiz Türkiye‘de en iyi durması bilen bir takım. Çok iyi pozisyon alıyorlar. Böyle takımlara karşı geriye düşmemiz lazım. Oyuna iyi başladık ama basit hata ile geriye düştük. İkinci yarıda bir şeyler yapmak istedik ama skor gelmeyince oyun düşüyor.

Geriye düştükten sonra sıkıntı yaşıyoruz. Akhisarspor karşısında gerçekleştirdik ama her maçta olacak bir şey değil. Oyuncularımızı fazla eleştirmeye gerek yok. Maç bu futbol bu. Önümüzdeki maçlara bakacağız. Antalyaspor‘u da kutluyorum.

Oyuncularımızın hangisi iyi durumdaysa onu oynatırım ben.”

92 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hoca bırak bu işi sezon başından beri kime sorsan bu takımın en sorunsuz yeri stoper ve sol bek der sen gittin chedjou kestin geriden oyun kuran topla çıkan oydu. Onun yokluğunda Ertuğrul yapmaya kalktı cezayı kestiler. Macera ararsan böyle tokadı yersin.

    226
    37
    1. @Seço yorumuna yanıt olarak

      Hayır madem Ertuğrul’u oynatıyorsun yerinde oynat be hocam…arjantinli chedjou-Ertuğrul ikilisnden biri sakatsa girsin devreye…

    2. @Seço yorumuna yanıt olarak

      Havaya girdik mi hemen patlatıyorlar. Bu maçta böyle oldu. Takımda yetenekli adam sayısı çok az. İkisi olmayınca sonuca gidemedik. Sağlık olsun. Kapasite bu.

      20
      1. @Kaptan Sedat yorumuna yanıt olarak

        Kapasite bu, ve yetenekli adam sayısı az. Ama bir kaç diğer detay önemli.
        1- Bu maç öncesi, antalyaspor’un iyi defans ve iyi kontra ile maçkazandığını bilmeyen yoktu. Antalyaspor’dan puan alan takımlar, antalyaspor gibi defans yapıp geriye yaslanan takımlar, alanyaspor gibi. Bunu Samethoca çok iyi biliyor. Puan almanın belli başlı şartları vardı. Ya antalyaspor gibi ufak takımgibi oynamak ve geriye yaslanmak. Yada rakip üstüne çullanıp, top yapıp, geriyaslanmış takıma karşı iğneden top geçirebilen top kaybetmeden iyi pozisyon yaratıp gol atabilmek ve top kaybettiğinde kontralarda geriye hızlı koşup pozisyon alabilen, adam geçirmeyen defans oyuncularına sahip olmak. Bu bir tercih meselesi. Amatercihte bulunuyorsan buna uygun kadro kuracaksın. Chedjou’nunoynamaması ve vergininin oynaması çok büyük bir hata. Buneperhiz bu neahana turşusu.

        2- Ramazan, bu maçı kaldıracak kapasitede olmadığı belli. Top kayıpları yaptı. Aytaç’ın yerine oynadı ama oyunkuracak inisiyatif almadı. Top kendisie geliyor hemen yan pas yapıyor. Dikine oynamıyor. Madem çullanacaksın, Ramazanlamı çullanacaksın. Orta saha resmen düştü. Dikine oynayamadık.

        3- Ertuğrul, takım kaptanı yapıldı. Eyvallah, hem efendi, hemde gençyaşta sorumluluk verilerek ileriki yıllara yatırım yapıldı. Ama sezdiğim kadarıyla, Ertuğrul havalara girmeye başladı. Ben oldum demeye başlamış. Halbuki bu işin daha başında, kendisini geliştirme işi durmuş. Bursaspordan bir üst seviye takıma gitme olasılığı yok. Daha önceki maçlarda olduğu gibi, çok kolayca adam geçirttiriyor. Top kolay geçiyor. Ertuğrulu geçmesi kolay, seri değil. Sahada durmakla bu iş olmuyor. Seri defans oyuncusu olması gerekirken, gelen geçeni geçirtiyor. Pozisyon almasında hatalar var. Daha kötüsü bu çocuğaa hatalarını kimse de söylemiyormu ya. Bu kadar hata yapılırmı. Golün biri onun bireysel hatası. Ertuğrul bursaspor defansını kaldıracak kapasitede değil. Chedjou’nun deneyimi bir çok açığı kapatıyordu ama bu maç ders niteliğinde.

        3. Okan, keşke bir kaç sene daha istanbulspor’daoynasaydı. Yada beşiktaş veya fenere gitseydi de, Harun bizde kalsaydı. Bursaspor yönetiminin ve dahi Samet hoca’nın futbol bilgisi o kadar üst düzeyde ki, Harun gibi bir kaleciyibedavaya veriyoruz ve istanbul medyasının gazlaması ile okan birinci kaleci yapılıyor. Okan bursasporda formagiyecem derken harcanıp gidecek, bursaspor kalesi okan’a bir kaç gömlek fazla. Acilen bir kaleci alınması gerekli. Harun’u satan tecrübesizlerde hatalarından ders çıkarmaya kalkmasın, çünkü tecrübe edinemiyorlar, bu işi bilmiyorlar.

        4- Yetenekli oyuncularıız var. Atovlevici müthiş bir profesyonel. 18 yaşındaymış gibi koşuyor. İstekli arzulu. Helal olsun. Badji kendisine çok iyi bakıyor,çakıgibi, kondüsyon ve fizik çok iyi. İleridikine çıkışlar yapabilse, daha iyi yerlere gelebilir.

        5- Beklenen etkiyi yapamayan oyuncular da var.Saivet, maalesef etkisi az. Ne oynadığı tamolarak belli değil. Orta sahamı oynadı ilerdemi oynadı, ben bir şey anlamadım. Tunay Torun, bal yapmayan arı gibi. İstekl çabası çok güzel, ama işte kritik yerlerde düşünüp taşınıp akıllı iş yapsa, flaş oyuncu olacak ama o seviyeye çıkamıyor.

        6- Acilen forvet ihtiyacımız var. Sakho sakatlanmaya devamedecek gibi duruyor. Stancu gitti. Bir tek Umut kalıyor. Ya Bursaspor bir markadır. Profesyonel bir kulüp. Bu kadar iş bilmezlik olmaz ya. Koskoca kulübün en ilerisi, skoraen fazla skora etki eden oyuncuların başında forvet geliyor. Ya nedir bu iş bilmezlik. Koskoca bursaspor Umut’a mı kalıyor. Antalyasporlu Mevlüt, maça direk etki etti. birkaç pozisyon ile skoru aldılar. Bursaspora doğru düzgün bir forvet bulamayan Ali A yönetimine yazıklar olsun. Bu utanç kaynağıdır. Hadi stancuyu sıkışık bir zamanda almakzorunda kaldınız. Koskoca üç senedir bir forvet bulamadınızmı. Sağı solu ortayı geçtim. Bir forvet bulamadıysanız, bu işi yapmanız, bursaspor taraftarına ve bursaspora ZUL’dür.

        11
        10
    3. @Seço yorumuna yanıt olarak

      1- aslında mantıklı bir yorum. ancak bütün hafta futbolcularla çalışan samet hoca. kimse bindiği dalı kesmez. biz hafta içinde özlücede yaşananları bilmiyoruz. belki bizim bilmediğimiz şeyler vardır.
      2- teknik kadronun eleştirilmesine karşı değilim, çünkü futbol eleştiriye açık bir oyun. itirazım yaratılan görev karmaşası ve oluşturulan kaotik ortama.
      3- samet hocaya inanıp getirdiysek ve güveniyorsak kaldığı sürece tercihlerine saygı duymak zorundayız. zaten geldiğinde ”paramı alıp-almayacağımın garantisi yok. başarısız olursak tazminatsız çeker gideriz” demişti. yabancı hocalar gibi canımızı, ciğerimizi sökerek değil.
      4- bir çok sebebi varda, ülke futbolunun yerlerde sürünmesinin en önde gelen sorunu kulüpler üzerindeki medya ve taraftar baskısıdır. tepesinde giyotin gibi gidip gelen bu baskı ile hiç bir başkan, hoca ve futbolcunun başarılı olma şansı yok.
      5- başakşehir ve kasımpaşanın başarısı böyle bir baskı yaşamamalarıyla alakalı. bu iki takımda medya ve taraftar fakiri, ancak buna karşın lig sıralamasının 1 inci ve 2 incisi…

      22
      3
        1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

          sevgili arkadaşım, kimse taraftarın gücünü ve önemini inkar edemez. ancak taraftar bilinçliyse.
          mesela, su hayattır. ancak kontrol edilemediğinde sele, sel, felakete döner.
          mesela, bıçak. caninin elinde cana kıyar, operatörün elinde hayat kurtarır.

          ”onların arkasında başka güçler var” olayı yutturmaca. bence iki kulüpte doğru yönetiliyor. bunlardan başakşehir 5-6 yılın ürünü. önce yönetim, teknik adam, ve kadro istikrarını sağladılar, sonra arkası geldi zaten.
          bana göre Kasımpaşa da başakşehir modelini örnek alıyor.
          bizde de ”yazıcı-sağlam” ikilisi 4-5 sene görev yaptı, 5 yıl aralıksız Avrupa kupalarına gittik.
          her sene 1 başkan, 3 antrenör, 20 yeni transferle başarı gelmez.
          başarının olmazsa olmazı istikrar.
          istikrarın ana maddesi de sabır, zaman, destek. gerisi hikaye…

          7
          2
    4. @Seço yorumuna yanıt olarak

      ÇOK BİLİYOSAN GİT DİPLOMA AL DA SEN YAP BU İŞİ TRAŞI KESİN DE ASIL İŞİNİZ OLAN ŞEYİ YAPIN TAKIMA DESTEK OLUN. BU TAKIMIN BUNDAN DAHA İYİ YAPACAĞI BİRŞEY YOK KİLOSU BU HIRSLA YAPAR HER ŞEYİ BUGÜN YETMEDİ MAÇ ÇEVİRECEK ADAM YOK, AYRICA ÇÖP DEDİĞİNİZ AYTAÇSIZ İKİNCİ MAÇIMIZDA TAKIM İÇİN NE KADAR ÖNEMLİ OLDUĞUNU GÖRDÜK. BU MAÇIN TEKSORUMLUSU DA ERTUĞRULDUR TAMAM EYVALLAH BİZİM ÇOCUĞUMUZ AMA 50 SENE DE OYNASA BU İŞİ ÖĞRENEMEZ. SİZİN İÇİN İKİ MAÇ İYİ OYNASIN POHPOHLAYIN ONDAN SONRA NASIL OLSA YUHALARSINIZ ZATEN .

      33
      22
      1. @BAŞKA BURSASPOR YOK ! yorumuna yanıt olarak

        Bravo kardeşim hemen bir yenilgiyle hocaya sallamaya başlìyosunuz.Bu takım hic mağlup olmuycakmı arkadaş takımın potansiyeli bu kadar ayrıca süperligin en tecrübeli hocası bizde onuda küstürürsek elnirliğiyle bu takımı biraltlige düşürürsünüz ondan sonra bi yerlerinize kına yakarsınız sonra..

        41
        8
    5. @Seço yorumuna yanıt olarak

      Aynen katılıyorum ağır vergini ne iş hocam.. Lima takımın en iyisi, yedek bekliyor. Okan desen hata üstüne hata yapıyor 2.gölü çocuk yemez ya.. Tunay desen ondan Bi cacık olmaz Hata üstüne hata yapıyorsun..

      36
      15
      1. @Turbo yorumuna yanıt olarak

        44 yaşımdayım 2. Yenilen golde defans adamiyla omuz omuza koşan pozisyonda çıkmazdım hadi çıktım yatmazdım çünkü omuz omuza yan yana koşan adam köşeye vuramaz sadece topun dibine girerebilir bunuda bilmiyorsan o kalede durmucan koçum yan toplari saymiyorum bile

        13
        1
    6. @Seço yorumuna yanıt olarak

      aynen.. bugün samet aybaba bir takım nasıl parçalanır sahaya çıkmadan maglup olunur tüm türkiyeye ve bursaya gösterdi…resmen maglup olmak için çıkarmış takımı…alınan bütün puanlarda direk katkısı olan limayı yedek bırakmak bu takıma ihanettir…

      37
      17
    7. @Seço yorumuna yanıt olarak

      Bu takimin beyni chedjou dur ertuğrul en az 5 kilo fazlan var. Lima bu takimin olmazsa olmasi aytaç ve badji bankolaridir meras ve lato caliskanlari geriside teferruattir birde hoca okani artık dinlendir ya

      43
      4
    8. @Seço yorumuna yanıt olarak

      Hoca haklı.Bence yanlışını da anlamış.Abartmaya gerek yok.Mac 90 dkydi ve bitti.Goztepe maçına odaklanmaliyiz.Takimi yerden yere vurmanin ,günah keçisi aramanın hiçbir mantığı yok.Abartmayalim.

      44
      8
        1. @YaVuz16yeşili yorumuna yanıt olarak

          Ben okana güveniyorum.Bugun kötü oynamış olabilir ancak genele yaydigimizda bence iyi.Harunun da böyle zamanları oldu.Oynaya oynaya tecrübe kazanacak.Ondan önce daha önemli noktalar var bana göre.

          8
          13
          1. @Green Man yorumuna yanıt olarak

            renktaşım haklısında Takım ın durumu iyi olsu haklısın…..Düştükten sonra bişeye yaramaz…
            Bende burda okanı kötülemek icin yazmıyorum…Tek Bursamız var!!!
            inşallah herşey düzelir—
            sayılarla

            6
            3
    1. @Uludagli yorumuna yanıt olarak

      Rüyam da samet hoca üst üste 4 maç kaybettiğinde taraftarımız samet aybaba istifa diye bağırıyorlardı maçta….Maçtan sonra samet hoca istifa ediyordu sonra takım küme düşüyordu inşallah rüyamdaki gibi olmaz ayrıca kimse şunu unutmasın samet hoca 34 kişilik bir liste verdi yönetim bunların 8 ini aldı.verginiyi yönetim ve scot ekibi getirdi samet hoca değil Japon 10 numara moriouka yı istedi ama basiretsiz yönetim getirmedi bu zamana kadar kaç hoca gelip gitti hocalar da suç bulmayın suç bulacaksınız yönetimde bulun 3 senedir düşmemeye oynuyoruz borç desen 700 milyona dayandı şimdi ali aycılar eksiler belediye yalakacıları

      31
      12
      1. @Orhangazi yorumuna yanıt olarak

        Bedavaya traş kesme.Vergini yi direkt hoca aldı.Ne hikmetse Lima,Atasanov gibi onun transfer etmediği adamlar hep yedek.Lima gibi hızlı adamın başka kim?Fakat Tunay ısrarın bitmiyor.Sheuyu yedek bırakmak için kafayı bulmak lazım.Bugün Ertuğrul iyiyse Sheunun sayesinde iyi.Lamı çimi yok hoca Akhisar maçını nasıl aldıysa bu maçıda resmen onun hatalı kadrosuyla rakibe verdik.Takım mücadele etti fakat hatalı tank gibi ağır defans 3 puanı onlara verdi.Verginiden bir halt olmaz.Onun yerine gençleri oynat daha iyi.

      2. @Orhangazi yorumuna yanıt olarak

        @Orhangazi Vergini direkt Samet Aybaba transferi, sap ile samanı ayırmayalım. Olabilir ki bu da hocanın tek hatası zaten bu sezon, ama yönetim ve ekipten birinin etkisi olmadı.

  2. Vergini nedir?
    Açıkla…
    Tunaya nasıl dayanıyorsun ?
    Açıkla…
    Saivet niye bukadar düştü?
    Açıkla

    Bu kadroyu Bülent’e ver şimdi Antalya 0
    Bursa 2 idi

    42
    52
    1. @Eski taraftar yorumuna yanıt olarak

      bende sana sorıyorum ozman akhisarı geriden gelip yenerken neden bunları söleyemedin açıkla?b.b.erzurumspor maçında neden sustun açıkla?takım yenilince hemen verginiyi suçla tunayı suçla şunu unutmayın kaybederken de kazanırken de takım olarak kaybedersin bir yada 2 isim üzerinden birilerini eleştirmek ne kadar doğru sizce?kazanınca süpersin dionuz kaybedince bu takım bukadar diyonuz. ya sen dünyada değil başka bir gezegendesin yada futbolu n fsinden anlamıyorsun samet hocanın dilinde tüy kalmadığı sözleri hiç takip etmedin nasıl bir Bursasporlusun takip etmiyorsun takımını diye derler adama.şuraya senin gibi çok boş yorum yazanlar var yapıcı eleştiriler yapıcaksanız gelin şuraya adam gibi yazılar yazın.kurnazlık yapıpda laf ebeliği yapmayın!samet hocamızdan memnunuz. takımın belli bölgelere ihtiyacı var zaten bunuda her seferinde dile getiriyor.bazen futbolda kazalar olabiliyor bugün oyunda en çok topa sahip olmamıza rağmen antalyaspor boş alanları iyi değerlendirerek zaaflarımızı kullandı sonucunda iyi savunma yaparak istediklerini almayı başardılar.karamsarlık yapmaya gerek yok göztepe maçında alınacak puan yada puanlar bizi yeniden üst sıralara yaklaştıracaktır.takımlar arasında puanlar çok yakın.1 -2 maçla yeniden üst sıralara yetişme şansın var.

      4
      3
    2. @Eski taraftar yorumuna yanıt olarak

      Bu kadroyla bulent 8. Kere istifa ederdi. Zaten maci ertugrul verdi. Ama su var penalti adam atliyor mudahale yok bizim samet susuyor hakkini ara baskan antrenir yada istifa edin

      20
      3
  3. samet hoca … iyi kotu serdari volkani sercani cikardi …
    ibrahim baskanin ileri gorusu ile sampiyon olduk…

    sampiyon oldugumuz seneki orta alanimiz ile bugunki orta alanimizin ( AOS GOS DOS ) hangi ekollere mensup oldugunu arastirsak gercegi goruruz. yani sampiyonluk ne senin ne de ertugrulun idi. sampiyonluk vizyon sahibi ibrahim baskan ve yaptigi transferler idi…

    lakin… ligden dusmeyelim… bu sene daha da zor olacak.

    31
    38
    1. @RidvanCimen yorumuna yanıt olarak

      Hocam şu Okan ı bir hafta dinlendir artık Muhammet i koy kaleye vergini yle boşuna zaman harcama senin oturmuş bi takımın var en azından ilk devre için Yusuf tan bu takıma artık hiçbir şey olmaz saçma sapan işler yapıp milletin canını sıkma her takıma saldır taktiğiyle oynama gördün bugün bileti keserler hoca he bide yönetim uyuma transfer yapsana sakın ben bu takımla ilk 10 girerim deme vallahi küme düşerizzzzzz

      14
    2. @RidvanCimen yorumuna yanıt olarak

      Evet bendede tek eleştirilecek konu sensin hocam.Stoperde Amerika’yı keşfetmenin alemi nedir?Sheu şu an belkide ülkedeki en iyi 3 stoperden biri ve Ertuğrul onunla çok daha iyi oldu.Virginiyi neden oynatırsın?Ertuğrulun kaçırdığı hiçbir pozisyona müdahale edemedi.

      16
      1
    3. @RidvanCimen yorumuna yanıt olarak

      O zaman kimse maaş prim ödenmiyor kulüpte para yok diye ağlamasın samet aybaba. 2.6milyon tl lik para ödülü olan bir maçı kaybediyorsan, para da istemeyeceksin, kulüp de sana o paralardan veriyor başka kaynak yok.Ben mağlubiyetin normal kabul edilmesine dayanamıyorum.Kardeşim bedavaya değil parasına oynuyorsun.Ama yok.. Son olarak şunu diyeyim,biz alamazsak bu Limayı parayı verir fener beşiktaş gs veya trabzon alır.Çocuk müthiş potansiyelli.Hep geçiyor hiç takılmıyor şutu eksik..Onu da 1 senede geliştirir..Lima çok iyi oyuncu olacak 1-2 seneye.Bremin demişti dersiniz

      16
  4. Zaten sen bugünkü tercihlerin ile bitirdin maçı. Oyuncuları değil seni eleştiriyoruz. Lütfen Artık sende Ertuğrul hoca gibi çılgın fantezilere girme.

    26
    4
  5. Evet Umut Nayir’in durumu çok iyi, Ramazan mükemmel oynadı zaten, Yusuf performans olarak harikaydı… Kadro tercihi Vergini yerine Chedju olmalıydı. Belki bizim bilmediğimiz bir durum vardır. Ama şu bir gerçek ki şapka düştü kel göründü.

    25
    9
  6. ÇEKİRGE BİR zıplar 2 zıplar sonunda sıçar.. Bu takım üstündekilerle mücadele edecek güçte değil..

    23
    6
  7. Hocam Sana Olan Saygımız ,Halen Var Fakat Bu Save Ne İş Yapar Torpillimi Onu Anlamakta Zorluk Çekmiyoruz Ama Bir Açıklama Bekliyoruz.rBn Olsam Onu Bırakın İlk 11 i Yedek Bile Kadroya Almam.Gençlere Değer Vermenizi Bekliyorum.

    19
    6
  8. Ilk yari 35 dk kadar dayanabildim maça, zaten sonrasinda da goller gelmis. Yahu dikine oynayip pozisyon uretemedi takim, korkak ve çekingen bir topluluk izledim, esneye esneye sıkınti basti, iki galibiyette uefa muefa demeyin, kumede kalalim yeter bu sene. Hoca hakli son soyleminde, geriye dusunce kapayin tv’yi. Geri donus mucize…

    18
    3
    1. @tiburon yorumuna yanıt olarak

      Maça gelmeyin burda laklak yapın, kötümser yorumların tamamını maça gelmeyenler yapıyor. Tüm maçları kazanıcaz diye birşey yok. İyi günde, kötü günde dedik. HER ZAMAN TRİBÜNDEYİZ.

      14
      6
      1. @WTekin yorumuna yanıt olarak

        Bursada yasamiyorum renkdas, maci mecburen tvden izliyorum. Hem 2 mac aldi diye hoca harika yapmayin, adam maci baslamadan bitirdi, hata oldugunu dusundugumuzde de kendi dogrularimizi yorumlamaktan dogru birsey olamaz

        8
        1
    1. @Ata yorumuna yanıt olarak

      Herkes baksın dalgasına takımın gücü bu adamlar iyi savunma yaptı 2 tane biraysel hatadan yoktan gol yedik gücümüz yetmedi yeneceğimiz takım olcak yenilceğimiz takımda olcak

      12
      3
  9. iste bizim gercek taraftar profilimiz bu.
    sonuca göre yorum bir hafta yere göğe sığdıramayan bir hafta yerin dibine sokar.
    Heralde böyle tutarsiz taraftar hic bir takımda yok.
    Daha gecen hafta herkez vay hocam süpersin yok hocam mükemmelsin vs. vs.
    işin özeti kapasite bu azimle mücadeleyle kazanabildigimiz puanlar kârdir hemen 2 mac kazaninca ilk 5 hayellerine hatta avrupa hayellerine giriyoruz ondan sonrada hüsrana ugruyoruz. Buna artik alisalim bu takim bugüne oldugu gibi bundan sonrada böyle istikrarsiz devam edecek dedim gibi kapasite bukadar.
    Sezon sonunda ilk 10da yer alabilirsen cok iyidir yeterki son iki sezon gibi olmasin yeter . Daha birkac yil böyke devam edecek malesef Ali dede gitmedikce ve maddi durum düzelmedikce böyle daha cooook sac bas yolariz

    12
    1
  10. Bırak hoca ya chedjou bu takımın sigortasıdır ve yedek oturacak en son adamlardan biridir.iyisin hoşsun saygıda duyuyoruz sana ama bazen fazla ego yapıyorsun.her dokunuşun olumlu olmuyor işte.bu mağlubiyet sana yazar kendi öz eleştirini iyi yap.ve vergini takozunu takıma monte etmeye çalışacağına chedjou nun bonservisini nasıl aldırırım diye düşün.

    11
  11. Şu ligde bizim kadar yan top -geri top yapan başka bir takım var mıdır acaba ? Şuuuuttt yok hoca şuuuutttt, 24 saatin 10 saati bu topçuların ayağında top oluyor 1 saatini bari şut çektirmeye çalıştır.

    11
    1
  12. Doğru diyosun hoca seni eleştirmemiz lazım. Sırf Vakıfköy patentli değil diye Jani ve Alper’e çizik attın , bu maça elinde Lima gibi kıvrak adam varken gidip verim alamadığın Tunay ile başladın. Chedjou’yu kesip Vergini’yi oynatmanı söylemiyoruz bile 🙂

    10
    1
  13. Ah samet hocam ah amacın adam yetistirmekse verginiyle ne işin var koy furkani forvete al ali akmani okan biraz dinlensin formayi garanti gorunce rahatlama var aldigi mac hatirlamiyorum ama verdigi en az 2 mac var ayrica senide anlamıyorum forvet yok kanat yok sahada 2 sağ bek 2 sol bek 2 kanatla maçı bitirdik ne yap et eksik bolgeleri simdiden takviye yapın yoksa 2 senedir yaşadığımız kabusu tekrar yaşarız

    10
  14. Doğru eleştirmeye gerek yok çünkü ön bölgen yok.Ancak kendi ayarındaki maçları kazanırsın, Akhisarı,Erzurum u nasıl yendiğimiz ortada havalara girildi.Gerçeklerle yüzleşen yok. Samet Aybabayı çok şımartmış bu camia daha düne kadar Samet Aybabanın yüzüne bakılmazdı ne oldu da kıymete bindi…

    9
    3
  15. Hoca sana tek birşey dicam chedjou NEDEN OYNAMADI ? VERGINI ne mantıkla oynattın maymun ettiler penaltıdan önce bana bu sorunun cevabını ver daha önce yaptığımız övgülerin hepsi boşa gitmesin.1 maç mecburiyetten oynadı Vergını hayatımızı bellemesin diye dua ettik sen ertesi mac gittin 11 e koydun……!

    9
    1
  16. Defanla neden oynadin samet hoca kendini bi elestir önce. Bizden alip maci antalyaya resmen hediye ettin. ayip be.

    8
    2
  17. Hocam kusura bakma ama saçmaladın.Akhisarda Burakla başlayıp forvetsiz başlamak bu hafta lima yerine ramazanla başlamak gecen hafta chedjuda ne gördünde bu hafta yerine ertuğrulu koydun…Böyle cezayı keserler…

    7
    2
  18. Kim iyise onu oynatırım hadi ya. Chedou virginiden kötümü. Her maö hatalı gol yiyen kaleyi bulan her top gol yiyen kaleci okan muhammedden daha mı iyi. Aytaç yokken bi 30 dk oynayamayacak kadar kötü durumda mı atanasov .. yusufu maç kurtarsın diye oyuna sokuyorsun. Tüm maçların ilk yarısı bu kadar rezil olmak zorundamıyız. Allahtan akhisar hafife aldı maç kazandık. Düşünün akhisara yenilseydik ne olurdu. İkinci devre fikstür dezavantajımız var. Antalya alanya malatya erzurum kayseri gibi takımlarla deplasmanda oynayacağız.zaten güçlü takımları yenemiyoruz. Üstelik bu takımlarla deplasmandayız. Oyuncuları eleştireceğine birazda kendini eleştir samet hoca

    6
    1
  19. Okan’a bu kadar sallayan arkadaşlar.Golün biri penaltı diğeri karşı karşıya. Yani öyle birşey istiyorsunuz ki bizim kalecimiz her penaltıyı kurtarsın her karşı karşıyayı geçit vermesin.Böyle birşey mümkün mü ? Bu pozisyonların 2 sinide dünyanın en iyi kalecileri her hafta yiyiyor.Hiç maç yada özet izlemiyorsunuz sanırım !!! Ayıp oyuncu küstürmeyin !!!!

    5
    4
    1. @BENJA yorumuna yanıt olarak

      boş konuşuyorsun. kasımpaşa akhisar erzurum maçlarında yediği gollere bak. top kaleyi bulursa gol. kasımpaşa maçını kimin yüzünden kaybettik. trezegenin golüne bi bak. akhisarda yediğimiz iki gole bak. erzurumdan yediğimiz gole bak. okan resmen topu izliyor. müdahale etmeye hiç niyeti yok. antalya allahtan 2-3 defa geldi. kaleyi bulamn toplar gol.

  20. Suclu taraftar cok tenkit ediyoruz. Karsimizdaki takim durmasini biliyor bizde bunu biliyoruz ama hic birsey yapamiyoruz. Guzel nediyelim bizim teknik heyet ne is yapar, oyuncularida suclamayalim simdi.

  21. Hoca hata yaptı bu maçta. bireysel hataya bişey demicem. Takım oyun kurgusu iyi değil elindeki malzemeyi daha iyi kullana bilir hoca orta saha topu öne taşıyamıyor kapanan takımlara göbekten giremiyoz kanatlar orta yapıyo santrafor tek başına ne yspsın birde kanatlar içeri giremiyo gol yollarında bosizyona giremiyoruz baskılı oynuyor gibi görünüyor ama hiç gol posizyonuna giremiyoz takım mücadele ediyor ama oynanması gereken gibi oynayamıyoruz bunu düzeltsinler

    5
    1
  22. Samet hoca sen ve bu takımla iş olmaz. İstifa etsen iyi olur. Takımda ruh yok. Kendi sahanda seyircinin önünde yazıklar olsun

    4
    8
  23. Gs maçı ve Antalyaspor maçı Ertuğrul performans ortada chedjou gibi adam bu kadro da yedek oturmaz hoca yemişim böyle Kaptanı !!!

    4
    2
  24. Antalyaspor bizim takımın en etkili yeri olan sol kanadı agresif oyuncularıyla çok güzel kilitlediler ve üstüne üstlük golleri de o kanattan attılar. Sağ kanadımız sezon başından beri verimsiz zaten. Kanatlara dayalı oyun oynamamız şu aşamada mantıksız. Çünkü elde forvet yok. Kanatlar işlevsiz kalınca orta oyuncuların kilidi açması gerekiyordu. Saivet saha da yoktu. Badji de önceki maçlardaki kadar agresif değildi. Tunayı pek beğenmem ama bu maçta çıkana kadar takımın en iyisiydi. Aytaç orta sahayı derleyen adammış. Eksikliği çok hissedildi. Bu maç üst sıralarda tutunabilmek açısından önemliydi. Malesef fırsatı değerlendiremedik.

  25. Ya arkadaşlar Yusuf gibi superstar oyuncumuz var. Ancak böyle yetenekli bir oyuncudan bile faydalanamayan futboldan bihaber hocamız var.

    3
    3
  26. Kesinlikle kaybetmemizin sorumlusu Vergini’ydi. Çok hantal bir adam. Chenjua da bir sıkıntı varsa niye kadroda? Hadi var diyelim yine Vergini değil Barış stoperde bekte Burak oynatılmalıydı

  27. Ligin başından bu yana bu hoca ile olmaz derim içime sinmiyor oyun anlayışı korkak ve sıkıcı bal yapmaz arı pozisyon yok maçı izlerken canın sıkılıyor sürekli geriye oynayan orta sahası olmayan ileride çoğalamayan bir takım neyi konuşuyoruz beraberlikler kısır oyunumuzun en büyük göstergesi biz Bursa sporluları bu oyun anlayışı kesmez savaşan mücadele eden coşkulu takım lazım bize bunu önce yönetim isteyecek ve bu yapıya uygun antrenör getirecek o kadar. Bunlarla olmaz.

    3
    5
  28. Beyler bu takimla sampiyonlar ligine gidecek degiliz ilk onda ancak bitiriz eger transfer olmassa bugun antalya kapali futbol oynadi dandik bir penalti ve defans hatasinda yenilen ikinci gol oldu 2 yari iyi basladik 2 tanede kacirdik sansizdik umarim haftaya goztepe maci var o maca odaklanmamiz lazim hersey bitmis degil takimimizi desteklemeye devam edicez tek istedigim biraz rakip kaleye sut atma gercekten hic sut atmiyoruz hep kenardan is bitirmeye calisiyoruz rakip takimi delip gecicek bir on numara ve bir forvete acil ihtiyacimiz var insallah devre arasi bu transferler gerceklesir …

    3
    1
  29. Antalya iyi defans yaptı akıllı oynadı bu oyunu açacak kilit oyuncu yok biz hata yaptık onlar yapmadı ama her maç böyle olmaz antalya top oynamadı balina gol attılar ama samet hoca olmadık yerde hata yapti vergini ile başlamak intihardı okandan da bi şey olmaz

  30. İlacımız BATALLA Başkan 17 maç için getir gözler Batalla yı arıyor… oynamasada kenarda motive versin oyunculara o bile yeter.

  31. Hoca her maç aynı taktik tutmaz bunu bil sen açık açık oyun planını fark ettirirsen böyle kaybedersin tek suç senin

    2
    1
  32. Samet hoca aynı Samet hocada…değişen tabiki her hoca kadrodaki oyuncuları görmesi için şans verir …ara transfer geliyor 2 hafta galibiyet bir hafta mağlubiyet olan şeyler….toplanan 19 puan az degil

    1
    2
  33. oyuncuları değil seni sorumlu olarak görüyorus zaman zaman basit hatalı kararla mac veriyorsun olmadı yakışmadı bilerek yaptın bunu boşuna konuyu dağtma suc bende de ne futbolcu eleştirmesi sensin sorumlu beceremedin

    1
    2
  34. Tabii oyuncuları eleştirmeye gerek yok hocam doğru suç sende chedjou ve lima yı oynatmadı yazıklar olsun

    1
    1
  35. Sayın hocam kimi eleştireceğiz? Artık bıktık eleştirmekten. Yönetim desen adama gibi bir yönetim değil. Sata sata doğru dürüst adam kalmadı. Yönetim geldiğinden beri birtane proje bulamadı.Borç fazlası ile katlandı. Futbolcular artık paralarını alamadıklarından sözleşmelerini tek taraflı fesih ediyor. Sen bile artık kadroyu kurmakta zorlanıyor maceralar arıyorsun. Butaraftar sabretmek ten ve eleştirmekten yoruldu. Sen söyle Samet hoca kimi eleştirelim. Senin çıkardığını hatalı kadroyu mu, yönetimimi, yoksa futbolcularımı. Sen söyle Samet hoca.

    1
    1
  36. Savunmamızın evlere şenlik oldugunu yine gorduk heralde penaltı pozisyonunda 2 savunmacımız birbirine girdi adamı indirdiler,2. golde de ertugrul asist gibi pas verdi masallah kafa olarak maca iyi hazırlanmamısız malesef

  37. Güzelim maçı verdin. Yav şu takımın başına fantezi aramayan biri ne zaman gelecek. Bravo hoca sana iyiyken tebrikleri kabul et. Kötüykende önce sen kendini eleştir ,biz seni eleştirmeden. Bu soğukta oraya gelen 20 bin üstü taraftara saygı duyun yeter.

  38. Oyunculara yapılması gereken eleştiri sana yapılması gerekenin yanında devede kulak kalacağı için gerek yok, orada haklısın. Dağ gibi Chedjou’yu sırf yanlışlıkla kendi kalesine gol attı diye kesip saatli bomba Vergini ile başlarsan, sırf önüne düşen topa vurup gol attı diye genç Ramazan Keskin’i stopere koyarsan, mis gibi Lima dururken pas nedir bilmeyen Tunay ile başlarsan, hamle oyuncusu olarak da futbolun f’sinden anlamayan Yusuf Erdoğan’ı sokarsan işte böyle yersin tokadı.

  39. Bu maç suç senin samet hoca, cheduyu niye kestin sakatlığımı vardı?? Kaptan Ertuğrul çok kötü oynadı, ramazan daha ilk 11 oyuncusu değil, tunay bir türlü olmadı olmuyor olmayacak da, devre arası akhisardan joseu fbden atıf ve alınabilirse sivasspor lu robinho bu takımı Uefaya taşır, saivert dan 10 numara olmaz, takımı oynat hoca 4/4/2 bu seferde umutun yanına kimi forvet oynatıcaksın??? Sakho bana göre iyi bir forvet ve golcu dur, 2. Yarı robinyo alınmazsa umut sakho çift forvet bekliyorum…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu