Aybaba “Değişime gideceğiz!”

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, sakatlıkları bulunan oyuncularla ilgili açıklamalarda bulundu.

Sakatlıkları bulunan futbolcularımızın durumu ile ilgili bilgi veren Samet Aybaba; “Onları ilk yarı sonuna kadar kullanamayacağız ama ikinci yarı bakacağız. Oyuncularla ilgili bazı değişimler de olacak. Bu bir iş, verime ve oyuncunun düşüncelerine bakıyoruz.

Kulübün bütçesine bakıyoruz, bir planlama yapıyoruz ve bu planlamanın en doğru olması için de elimizden gelen her şeyi düşünüyoruz. Tabii ki takıma katkısı olmayan bazı arkadaşlarımız gidecek, katkısı olanlarla devam edecek. Değişime gideceğiz.” dedi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. stancu john tamam kemboyla yusuf ve jovicide gönderin bir tane iyi bir 10 numara alın. alabiliyorsak birde hem sağ hem sol kanatta oynayabilecek bir oyuncu alalım yeter. ama sadece 10 numara transferide olur. bataja tarzında.

    66
    5
    1. @ff yorumuna yanıt olarak

      Maalesef; bu oyuncular hem sözleşmelerini feshedip gidiyorlar hem de yarın öbür gün paralarını kuruşu kuruşuna alacaklar.Bari CAS’a falan gitmeseler de bir de ordan ceza yemesek.Bu meblağları önermeden önce kırk kere düşünmek gerekiyor.Sonra hem oyuncu maaşlarını gününde ödeyemiyorsun hem de bir süre sonra oyunculardan verim alamıyorsun.

      Daha elimizdeki oyuncuların maaşlarını ödemeyemiyorken bu feshedip gidenler yüzünden transfer yasağı gelmese bile nasıl transfer yapacağız?

    2. @ff yorumuna yanıt olarak

      o kadar cahilce yazıyorsunz ki sanki bu feshedenler bedava gidiyo. Adamlar paralarını çatır çatır alacaklar. Anlaşarak feshedilen yok arkadaşlar. Önemli olan anlaşma aksi halde taaa 3-4 sene adama borç öderiz üstüne transfer yasağı vb maddeler gelir. Ama böyle taraftarlar oldukça daha da beter olmayı hak ediyoruz.

      11
      1
    1. @Göktuğ Öztürk yorumuna yanıt olarak

      Nerenle seyredıyon sen maçları Sakhonun fırsatçılığını görmedin mi oynadığında? İyileşince çok faydası olacak sende çöp toplamaya çıkarsın artık Göktuğ.

      3
      3
    2. @Göktuğ Öztürk yorumuna yanıt olarak

      Sakho ya çöp demek haksızlık olur 2 haftadır şu takımda oynasa fark yaratırdı. Adam uyum sürecini atlatırken sakatlık çıktı . Şassız adam , verilmeyen golleride cabası.

  2. Forvet transferi artık elzem. 10 numara ya da 8 numara da bas bas bağırıyor. Bu transferler yapılmazsa da korkulu rüya göreceğimizi düşünmüyorum, ancak daha yukarıları hedefliyorsak bu transferler yapılmalı. Önerim Lech Poznan’ın 10 numarası Darko Jevtic. Polonya liginden maliyeti performansına göre çok uygun birçok oyuncu bakılabilir. Ayrıca Doğu Avrupa’dan İtalya-İspanya gibi ülkelere gidip tutunamamış, süre alamayan oyunculara bakılmalı. Legia Varşova’dan Benevento’ya gidip Yeni Malatya’ya kiralık gelen Guilherme örneğini görüyoruz mesela… Taş gibi topçu.

    2
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu