Ligin liderlerindeniz

Samet Aybaba ligin en sert ekiplerinden biri olan yeşil beyazlılar, lider Başakşehir ve Malatyaspor'la zirveyi paylaşıyor.

Timsah, en az gol yiyen takımlar sıralamasında da aynı ekiplerle başı çekiyor.

Spor Toto Süper Lig‘de Bursaspor açısından işler son haftalarda iyi gidiyor. Üst üste aldığı Akhisarspor ve Büyükşehir Belediye Erzurumspor galibiyetleriyle puanını 19’a çıkaran yeşil beyazlıların önünde şimdi ligin ilk yarısına kadar Antalyaspor, Göztepe ve Malatyaspor karşılaşmaları bulunuyor. Samet Aybaba‘nın öğrencileri şuan ligin en az mağlup olan 3 takımından biri. Yeşil beyazlılar, bu anlamda lider Başakşehir ve Malatyaspor‘la zirveyi paylaşıyor.

TİMSAH’IN GERİSİNDE KALDILAR

Başakşehir sadece 2 kez rakiplerine boyun eğerken, Bursaspor ve Malatyaspor‘un 3’er yenilgisi bulunuyor. Kasımpaşa, Galatasaray, Beşiktaş ve Trabzonspor 4’er kez sahadan mağlup ayrılırken, yaptığı çıkışla adından söz ettiren Antalyaspor’un ise 5 mağlubiyeti bulunuyor. Samet Aybaba ile birlikte ligin en sert takımlarından biri konumuna gelen Bursaspor sadece Fenerbahçe, Sivasspor ve Kasımpaşa‘ya kaybetti.

YİNE AYNI 3’LÜ…

Bursaspor ayrıca yine ligin en az gol yiyen 3 takımından biri durumunda bulunuyor. Bu kategoride de Başakşehir ve Malatyaspor‘la zirveyi paylaşan yeşil beyazlılar, 14 gol yedi. Başakşehir‘in fileleri 6 kez sarsılırken, Malatyaspor kalesinde 13 gol gördü. Aldığı 7 beraberlikle, son sırada bulunan Çaykur Rizespor‘la en çok berabere kalan takım konumunda da yer alan Bursaspor‘un ligin ilk yarısına kadar nasıl bir performans göstereceği merak ediliyor.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu