Belluschi Bursaspor’a olumlu referans vermedi!

Olay Medya spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Arjantinli yıldızın, vatandaşı için verdiği yanıt dikkat çekici.

Santiago Vergini’nin Bursaspor’a transferi kısa bir sürede gerçekleşmişti.

Nedir, ne değildir, derken imzayı attı.

Net olarak 1461 Trabzon maçında izlediğimiz Arjantinli futbolcu, 900 bin dolar edecek bir isim hiç değil.

Asıl bomba bu futbolcu Fernando Belluschi’yide sorulmuş.

Ve Belluschi, olumlu referans vermemiş.

Futbol bilgisine güvendiğiniz bir ismin olumsuz yanıtının ardından nasıl transfer edilmiş Vergini hakikaten şaşılacak bir durum.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Neden acaba ????!!!! Klübün durumunu gördükçe çok fazla kafaya takmamak gerekiyor, kısaca anlattım… saygılar

    52
    2
    1. @EFO yorumuna yanıt olarak

      İşi bilmez mi? Güldürmeyin insanı. Nasıl beceriyorlar görüyorsunuz. Her transfer bir komisyon, hele yabancı transferi bol komisyon…

      22
      1
  2. haberin başlığı yanıltıcı. belluschi “bursaspor’a olumlu referans vermedi” yazarsanız sanki belluschi bursaspor’u kötülemiş gibi oluyor. oysa belluschi bursaspor’un değil vergini’nin kötü olduğunu söylemiş. yani çöp transfer yapmayın diye uyarmış ama yönetim dinlememiş. başlığın “belluschi vergini’ye olumlu referans vermedi” olması gerekir.

    34
  3. Batalla ve Belluschi nin onerdigi uygun maliyetli 4 isim getir Arjantin den 5 sene yabanci transfer yapma…

    Ama nerdeee menajerlere verecek para coook bizde..

    20
  4. Yorumları okuyorumda hala ne kadar saf olduğumuz ortaya çıkıyor ! 3 yıılık imza,yıllık 900 binden 2.7 milyon dolar eder.Buda en basitinden (artık kim yada kimler alacaksa ) 270 bin dolar eder.İmza komisyonunu saymıyorum bile ! Hadi onuda ekle,tahmini 400 bin dolar BİRİLERİNE !!!! İndragandi ! Vergini iyiymiş,kötüymüş,hatta futbolcu bile değilmiş,kimin umurunda ! Evveli senede Bassongu sokacaklardı ya bize sonra millet ayağa kalkınca yapamamışlardı !!!Hala taraftarımız anlayamıyor,futbolcudan anlamadığımız için iyi transfer yapamadığımızı zannediyor,oysa kazın ayağı öyle değil ! Hangi futbolcudan iyi komisyon gelirse o futbolcu alınıyor yada getiriliyor,kısacası futbolcunun iyi yada kötü olması önemli değil ! Yoksa 39 transferin 33-34 tanesi karavana olurmu ?????

    14
  5. SAYIN BAŞKAN ALİ AY, İNANIN BURSA KENTİNDE MERKEZ DAHİL İLÇELERDE TEMİZLİK VE ÇÖP TOPLAMA İHALESİNE GİRSEN YERLİ VE YABANCI HİÇ BİR FİRMAYA EKMEK VERMEZ TÜM İHALELERİ SENELERCE AMA SENELEERCE ALISIN..ZİRA BU İŞTE SENİN ELİNE SU DÖKECEK BİR KİMSE TANIMIYORUM…….

  6. Parasımı kalmış arkadaşın adam hakkında biz ne düşünelim o bizim hakkımızda nedesin besle kargayı oysun gözünü abicim bizim yerliye dönmemiz şart alt yapı 2-2 daha 4 başka yolu yok bunun

    1
    41
    1. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Yazılanı yanlış anladın sanırım. Belluschi Bursaspor hakkında olumsuz referans vermiyor, Vergini hakkında olumsuz referans veriyor, almayın diyor kısacası.

    2. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Önce haberin tamamını okuyup sonra yorum yapsaydın keşke.Başlığa bakıp yorum mu yapılır.Lapin gibi atlama huyundan vazgeçin be kardeşim.

      10
    3. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Belluchi bursasporu kotulememis renktas verginiyi sormus bizimkiler oda olumlu referans vermemis vergini icin ama bizimkiler yinede almis

      10
    4. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      abdullah kardeş yanlış anlamışsın Belluschi vergini için olumlu referans vermemiş yani bu futbolcu bursaspor a yaramaz demek istemiş

      10
    5. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      Belluschi, VERGİNİ hakkında olumsuz referans vermiş bizim yönetime ona rağmen alınmış futbolcu. Siz yanlış anlamışsınız durumu.

      10
    6. @Abdullah1963 yorumuna yanıt olarak

      sen sadece başlığı okuyup haberin içeriğini okumadan yorum yazmışsın. başlık yanıltıcı evet. ama haberi de okuman lazım. belluschi bursaspor’a değil vergini’ye olumsuz referans vermiş.

      10

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu