4 Ekim 2026 Pazar

Son dakika

Reklamlar

Konya biletleri satışa çıkıyor

Atiker Konyaspor resmi internet sitesinden Bursaspor maçı biletlerinin Cuma günü saat 12:00’de satışa çıkacağını duyurdu.

Konya biletleri satışa çıkıyor

Duyuru şöyle:

Atiker Konyaspor’un 3 Aralık Pazar günü Bursaspor ile oynayacağı 14.hafta maçı bilet satışları 1 Aralık 2017 Cuma günü saat 12:00’de başlayacaktır.

“Atiker Konyaspor, Bursaspor maçının deplasman tribünü bilet fiyatları 6,5 TL. olarak açıklandı.“

Reklamlar

11 YORUM

Haydi beyler deplasmani fullemeyelim, cakma anadolu hukumdarlarina kendi sahalarinda deplasmani yasatalim…
90 dakika sonuc ne olursa olsun tezahuratlarimizi yapalim ve mac bitiminde futbolcularimizi tribune cagiralim sonra da Atkilar Acilsin Odam Kirec Baslasin..

1

Kemal yorumuna yanıt

Odam kireç tezahüratını hatırladığım kadarıyla en son 4-2’lik Trabzon maçında yapmıştık (yanlışsam düzeltin). Bir de o tezahürat iç sahada kalabalık atmosferde yapılınca çok daha etkili oluyor. Rakipte adeta “koyduk mu?” etkisi yaratan bir tezahürat bence, maçın son dakikalarına önde girersek (ve fazla baskı yemiyorsak) yapılabilir tabiki.

0

12334 yorumuna yanıt

stadyum kapasitesinin %5 i verilir.yani 2000 ila 2100 arası bir rakam olur

1

babalık yorumuna yanıt

Bize de zaten o kadar kişi yeter bile. 2000 kişiyle 40000 kişiyi susturduğumuz çok maç var.

0

Neden bizim maçlar hep 2 de soruyorum bu tüp kafa federasyon başkanına haftaya fener macınıda 2 de yapsana görelim bu nedir yaa bize hep aynı tarife yeter bir dur deyin artık

0

Adamlar deplasman tribününe 6,5 TL diyorsa kendi seyircisine kale arkası 5 TL diyordur, o zmaan bu takımın kombinesi ne kadar olur kerameti 50 TL kombine yaparlar bu nasıl bir Anadolunun büyük kulübü algısı yaratan bir takım oluyor, bu adamlar bitmiş de ağlayanları yok anlaşılan: ))

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör