Saivet 11 başlar mı?

Bursaspor'un orta sahadaki sıkıntısına çare olması beklenen Henri Saivet'in Akhisarspor maçında ilk 11 başlaması bekleniyor.

Bursaspor‘da bu sezon kendisinden çok şeyler beklenen Senegalli oyuncu sakatlıklar nedeniyle performansında artış sağlayamadı.

Henri Saivet bu sezon Spor Toto Süper Lig‘de 7 karşılaşmada yeşil-beyazlı formayı giydi. Sahada toplamda 410 dakika kalan 28 yaşındaki oyuncunun bu sezon asisti bulunmuyor. Saivet bu sezon 5 maçta sakatlığı nedeniyle forma giymedi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba milli arada oynanan hazırlık maçında Saivet‘i Balıkesirspor karşısında 90 dakika oynatarak son durumunu gözlemlemişti.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. oynasın kardeşim iyi adam orta sahada topu en iyi kullanan adam biraz ağır ama özel idmanlar yaptırılsın adam kazanılsın

    25
  2. kesinliklle oynamalı ilerde oyun kurmakta çok zorlanıyoruz bu adamın kilit pasları ve çalımları var bence oynaması gerekiyor aytaç ve badjide malasef oyun kurma kapasitesi yok

    17
  3. saivet kesinlikle iyi futbolcu ama 10 numara oynayamadığını balıkesir maçında gösterdi oynayacaksa aytaçın yerine oynar badjiyle birlikte pas alışverişimiz de artar ayrıca çift forvet oynamalıyız stancu iyileşirse ki bence sakat değil para meselesinden oynamıyor ali akmanla birlikte çift forvet çıkmalıyız

    1. @bursalı yorumuna yanıt olarak

      Gerçek şu ki inşallah devre arası gerçek bir 10 numara alırız. Orta saha dizilişide badji-saivet ve ‘yeni transfer 10 numara olur

    2. @bursalı yorumuna yanıt olarak

      Aytaçla badji kadar top kullanamayan 2 adamın önüne iniestayı koy dersin ki iniesta zaten 10 numara değil 8 oynamalı. Demek istediğim ortasahada top yapabilcek 2 tane oyuncu lazım 1 tane adam yetmiyo.

      4
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu