İşte cevap bekleyen sorular

Bursa.com Spor Yazarı Serkan Yetişmişoğlu'nun köşe yazısından alıntıdır.

Burada herkesin merak ettiği şu sorular var:

-Bogdan Stancu pazar günkü Akhisar maçına yetişecek mi?

-Umut Nayir, gol sorununa çare olacak mı?

-16’lık Ali Akman süre alacak mı?

Lima’nın yerine sağ kanatta Burak Kapacak mı, yoksa Tunay mı oynayacak?

-Saivet artık 11’de başlayacak mı?

-Yusuf ve Furkan Soyalp kadroya girebilecek mi?

Her ne olursa olsun, Akhisar’da 3 puandan gerisi yalan!..

Aksi halde ateş hattıyla tanışmak hiç de iyi olmaz!..

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Umut Nayir ,neden transfer edildi hâlâ anlamış değilim.Şampiyonluk yaşamış ve alt yapısı,güçlü bir kulübe,bu kiralık transfer hiç yakışmadı.hadi bonservis ile yapılmış olsa,bir nebze,biz bu kadar düştükmü yaaa.

    65
    2
    1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

      Kubilay son dakikada Ankaragücüne gittiği içi uzun boylu hava hakimiyeti olan bir futbolcu da altyapımızda bulunmadığından kiralandı. Seneye Kubilay döndüğünde gerek olmayacak. Neden kiralandığını düşünmek zor olnasa gerek.

      2
      1
  2. 1- aslına bakarsan bu soruların hiçbiri medya ve taraftarı ilgilendirmeyen konular.
    2- bunların nedenlerini ve cevaplarını bulmak samet hocanın işi, ve bunun için burada. ona güvenip getirdiysek, sonuna kadar onun arkasında durma zorunluluğumuz var.
    3- taraftar ve medyaya düşen görev,
    a- yaşanan olumsuzluklara, biraz sabır göstermek.
    b- samet hocaya biraz zaman tanımak.
    c- sahaya çıkan oyunculara kayıtsız şartsız destek vermek olmalıdır.
    4- görev karmaşasına son vermek adına..! şartlar ve skorlar ne olursa olsun..! en azından 1-2 tam sezon..!
    5- maalesef ülkemizde medya ve taraftar çok sonuç odaklı. hakim olan bu zihniyet, kulüpler (yönetim-medya-taraftar) üzerinde büyük baskı oluşturuyor. baskı ise paniği, hatayı, sportif ve maddi başarısızlığı getiriyor.
    6- baskının olmadığında neler olabileceğine en iyi örnek başakşehir. bakın adamlara, hiç medya ve taraftarlarının olmamasına karşın, milyonlarca taraftara ve dev bütçelere sahip fb, gs ve bjk nın nasıl tepesindeler, ve onları sahada nasıl topla dövüyorlar…
    7- biliyorum bu hiç kolay değil. çünkü bu seviyeler bir süreç işi. ama yine de en büyük dileğim ve arzum, bu gerçeği görüp, buna uygun hareket ettiğimiz günleri görebilmektir…

    8
    2
    1. @sokak sanatı yorumuna yanıt olarak

      Herkes su Basaksehiri örnek vermiyor mu sinir oluyorum..Dünya biliyor sen bilmiyor musun arkasinda bu takimin devlet var adamlar istedi diye apar topar WAR i getirdiler..adamlar in yedekleri bile milli takim oyuncusu…peki para nereden geliyor
      hic merak etmixor musun ? eee Avrupa bize Diktadör deyince kiziyoruz ama düsünmek lazim bu futbol da bile var..

      1
      1
    2. @sokak sanatı yorumuna yanıt olarak

      Kardeş, sen Serkan Abinin bir önceki Samet Aybaba yazısını okudun mu? Zaten bu yazı bursa.com’daki yazının sadece bir bölümü. Sonuçta senin yazdıklarını çoğuna katılıyorum.

  3. Bence bu sene,verim alamadığımız keşke alınmasaydı dediğim futbolcu Saivent.Çünkü onu Batalla.nın yerini doldurması için aldık.Ama Saivent maalesef tutmadı.yanlış transfer yapılmış.Ortasaha için daha iyisini bulabilirdik.

    7
    70
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Sana millet niye eksi veriyo biliyomusun kardeş. Artık biz taraftarlar bıktık olumsuz yorum yapan klavye teknik direktörlerinden. Yeter artık susun ve destek verin şu takıma. Malesef bu sosyal medya kulübü batıracak haberiniz ola

        15
        3
  4. Adam daha yeni sakatlıktan çıktı (Saivet) Trabzonspor maçında oyuna girince maçın kaderini değiştirdi.

    7
    2
  5. Sewit devamlı onbirde başlamalı takım 4 4 2 oynamalı sağ bek ve sol bek sürekli bindirme yapmalı onlardan boşalan yerleri orta sahadaki topçular kapatmalı gol yollarımız açılır bodizyona gireriz

    4
    3
  6. Saivet’in yeri ofansif orta saha değil, orta saha. Yani anlamak için örnek vermek gerekirse belluschi’nin yerinde oynar. Ofansif oynadığında kreatifliğini tam olarak kullanamıyor. Belluschi gibi performans beklemeyin adamdan çünkü kendi yerinde adam gibi oynayamadı henüz. Takım puan taktiksel krize girdi. Aynı yerde oynayan iş yapan oyuncular var, bazı mevkiler ise çöplük, umut vaat etmiyor. Samet hoca sürekli deniyor ama çok zor.
    Devre arasında tekrar bir yabancı oyuncu alınırsa bu kulüp kendi bacağına bir kez daha sıkar. Yerli alalım ligte zaten iş yapan takım yok. En azından takımda inanç olur, taraftar ile dil bağı olur, takım içi dostluk olur. Karakteri sağlam, gençlere mentörlük edebilecek 30 yaş yerliye ihtiyacımız var. Keşke olsa bu yapıda bir ofansif orta saha, kanat falan da gücümüz almaya yetse… Görücez transfer arasında bakalım nasıl yürütecekler süreci.

    2
    1
  7. Serkan abinin yazısına cevap,
    1/umut nayır gol atar 90 dakika çıkması lazım artıkk
    2/ali Akman a süre verebilir samet hoca ramazana ve Burak kapacağa verdiği gibi
    3/saivert ilk 11 oyuncusudur zaten sadece 10 numarada iyii oynamıyor problem orada
    4/yusuf ve furkan dan Bursaspor taraftarı bıktı samet hocada çoktan bıkmıştır, bu kafayla giderlerse ilk 18 e bile giremezler…

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu