6 Ekim 2026 Salı

Son dakika

Reklamlar

Ali Ay “Bugün takımımı beğenmedim!”

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Sivas deplasmanının ardından açıklamalarda bulundu.

Ali Ay “Bugün takımımı beğenmedim!”

Takımın oyununu beğenmediğini belirten Başkan “Şu ana kadar izledim en zevksiz maçımızdı. Sanki el freni çekilmiş gibiydin. Sivasspor Başkanı bana burasını rakımının 1200 olduğunu söyledi sanırım bundan olabilir. Ben bugün takımımı beğenmedim. Ancak buna rağmen çok net Batalla ve Delarge ile kaçırdığımız pozisyonlarımızı var. Buradan galip dönebilirdik ama yenemiyorsan da yenilmeyeceksin.” dedi.

Takımdaki eksik oyuncular hakkında da konuşan Başkan Ali Ay “Badu’nun ve Jires-Kembo’nun olmaması bizim için büyük eksiklik oldu. Biliyorsunuz Jires ileride top tutup takım arkadaşlarını rahatlatan bir oyuncu. İnşallah bir sonraki maçta ikisi de oynayacak. Emre Taşdemir de milli aradan sonra formasına kavuşacak. Takımımız bu katılımlardan sonra çok daha iyi olacaktır” ifadelerini kullandı.

Reklamlar

11 YORUM

METİN DİNÇER 9 yıl önce, 17:06

EVİMİZDE KAYBETMEDİKÇE,DEPLASMANDA ALINAN PUANLAR EKSTRADIR BU SENE.ÇÜNKÜ GEÇİŞ YILINDAYIZ.BU SENE PTTDE OYNUYOR OLABİLİRDİK KİMSE AVRUPAYA GIDEMIYORUZ LIDERLIGE OYNAYAMIYORUZ DİYE KONUSMASIN.ELDEKİ KADRO BU YANİ.PAUL LE GUEN DE LIGE VE TAKIMA ALIŞMIŞ OLACAK SENE SONU.

4

METİN DİNÇER yorumuna yanıt

Agu tekrar kiralanabilir diye düşünüyorum badunun yerine de daha iyisi bulunur veya hoca yavaş yavaş furkanı pişiriyo seviye atlayabilirse o oynar. Tabi geçiş yılı diyip yatma olmaz iddialı olmak zorundayız ilk 6-7.

0

METİN DİNÇER yorumuna yanıt

Ne geçiş yılıymış be arkadaş,takımın yarısı kiralık,Batalla yok,3 forvet berbat,seneye neredeyse 3 yeni orta saha,3 yeni forvet gerekli,arkadaş,geçişlerden gidişlerden bahsediyor !!!!!

0

METİN DİNÇER yorumuna yanıt

Peki kardeşim madem geçiş yılındayız bu nasıl geçiş yılı açıklayın seneye ağu badu bataja sözleşmesi bitenler bir sürü isimle yollar ayrılıp tekrar bi takım kurulacak ozaman seneye de mi geçiş yılı olcak…

1

osman yorumuna yanıt

agu ve badu muhtemelen gene kiralanır. baduyu oynatmıyor udinese. aguyuda porto oynatmaz. tekrar kiralanırlar. batalla için ise yapacak birşey yok. onun gibi bizde yıllarca 10 numara oynayabilecek bir oyuncu bulmamız gerekecek. bu yüzden çok çok iyi araştırılması gerekiyor onun yerine alacağımız adam.

0

hacım bu sene beraberliğe 1milyon tl veriyorlar…al parayı da kulüpteki çalışanların maaşını öde..

0

haklısın. ama ben 1 puanı çok kötü görmüyorum. önemli maçtı bjk başakşehir fb gs maçları vardı. kazansaydık kesin 5.olurduk ama olsun. haftaya antalya maçı çok önemli. üst sıralara çıkabilmemiz için.

0
onur kahraman 9 yıl önce, 17:34

valla bu kadroyla bu kadar başkan. bas bas bağırdık forvet forvet diye yedek kulübesinde adam yok. ekoko batalla olmasa takım kaleye gidemeyecek.

0

Bir de şu stadın isim hakkını alıp içini donatsak on numara olacak ama önce RA’nın başımızdan gitmesi lâzım.

0

Başkanı seviyorum saha içinden çok anlamıyor ama le guen’e de karışmıyor.

0

Sen hayal gormeye devam et. Takimda bir tane bile alternatif yedek oyuncu yok. Gectim yedekleri, ilk onbirde bile iki tane saglam orta saha, bir kanat ve bir santrafora ihtiyacimiz var. Su an ilk onbirde olmasi gereken sadece 5-6 oyuncu var, digerlerinin yeri yedek kulubesi. Su an yedekte olanlarin yeri de Bursaspor degil.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör