Olcay Şahan “Beni Bursaspor’a al hocam!”

Olcay Şahan'ın, maçtan sonra Bursaspor teknik kadrosu aracılığıyla bir kez daha talebini ilettiği öğrenildi Kaynak: Beni alın hocam!

Trabzonspor’dan 1 milyon 700 bin Euro kazanan deneyimli krampona, ‘Bizim bu paraları verme gibi bir durumumuz olamaz. Fedekarlık yaparsan gel’ şeklinde bir yanıt verildiği belirtildi.

Bursaspor, Spor Toto Süper Lig’in 11.haftasında Trabzonspor’la deplasmanda 1-1 berabere kaldı. Maça damga vuran olaylardan birinin de bordo mavili takımın tecrübeli isimlerinden Olcay Şahan ile Bursaspor teknik kadrosu arasında yaşandığı öğrenildi. Tecrübeli futbolcu maçtan önce Samet Aybaba ve yardımcılarının yanına giderek başarılar diledi. Aynı şekilde Burak Yılmaz da tecrübeli teknik adamla bir araya gelerek hasret giderdi.

2020 YILINA KADAR

Olcay Şahan’ın 90 dakikanın bitiminin ardından Bursaspor teknik kadrosundaki isimlerle görüştüğü ve devre arasında yeşil beyazlı kulübe gelmek istediğini bir kez daha yinelediği öğrenildi. Samet Aybaba’nın Bursaspor’un başına geçmesinin ardından sezon başında da gelmeyi çok isteyen 31 yaşındaki oyuncunun transferi yüksek maliyeti nedeniyle gerçekleşmemişti. Trabzonspor’da mutsuz olan ve sorunlar yaşayan Olcay Şahan’ın kulübüyle 2020 yılına kadar anlaşması bulunuyor.

KİRALIK DA OLUR

Trabzonspor’dan 1 milyon 700 bin Euro kazanan deneyimli krampona, Bursaspor teknik kadrosunun, ‘Bizim bu paraları verme gibi bir durumumuz olamaz.  Fedekarlık yaparsan seni aramızda görmek isteriz. Bonservisle olmuyorsa bile kiralık olarak da bize gelebilirsin’ şeklinde bir yanıt verdiği belirtildi. Trabzonspor’dan alacakları bulunan Olcay’la ilgili devre arasında transfer döneminde ciddi gelişmeler yaşanması bekleniyor.

GELİRSE KATKISI OLUR

Bilindiği gibi Samet Aybaba ve Olcay Şahan Beşiktaş’ta bir dönem birlikte çalışmıştı. Samet Hoca daha önce verdiği demeçlerde Olcay’ı istediğini belirtmiş ve ‘Çok iyi futbolcu. Hem de takıma liderlik yapabilecek özelliklere sahip. Aradığımız özelliklere sahip. Camiayı da havaya sokar, gençlere yardımcı olur. Gelirse eğer bize büyük katkısı olur’ demişti.

20 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Böyle asparagas haberlerle oyalamayın -umutlandırmayın insanları 1.700 alıyormuş yarısını bile veremeyiz.Bu durumda nasıl kiralayacaksın.Öncelikle kadromuzda ki futbolcularımızın alacaklarını daha sonra da bazı yaptırımlarla karşılaşmamak adına gönderilen futbolcu ve teknik kadroya borçlarımızı ödeyelim.Ödeyemez isen zaten transfer yasağı gelecek.

    52
    3
    1. @TİMSAH1964 yorumuna yanıt olarak

      Zaten olcay gibi yeteneksiz adama ihtiyacımız yok başakşehirden kerim frei ı alsak 1-2m opsiyon ile çok daha iyi iş yapmış oluruz hem de gelecek adına

      1
      3
    1. @bremin yorumuna yanıt olarak

      beslemek için istiyorsanız alın, ahırda 10 tane daha böyle beslemelik davar var.Yer içer gezerler beş kuruş faydaları yoktur.(mecaz kullanılmıştır ama cuk oturmuştur.)

      9
      2
    2. @bremin yorumuna yanıt olarak

      Gereksiz haber. Oyuncu mu kalmadı memlekette jimlastik yollamış, trabzon yollamaya çalışıyor. Bizim derdimiz ne bu kadar maliyeti yüksek vereceği katkı belirsiz oyuncuyu almaya çalışıyoruz.

      9
      2
  2. bi yusuf erdoğan daha alın. yusufta gelirken böyle gelmişti büyük katkısı olur. ne oldu. arkadaş emekli doymuş adamdan fayda gelmez. bize genç dinamik ve aç futbolcu lazım. burak kapacak ramazan keskin gibi…

    25
    13
  3. Yasin öztekin de beni alın diye yalvardı sonradan kaypaklık yaptı inşallah sen yapmazsın hayırlısı olsun

    10
    7
  4. Olcay bundan 2-3 sezon önceki Olcay değil.Bu transfer yerine daha genç ortasaha almalıyız.
    Ya da altyapıdan bu ihtiyacı karşılamalıyız.Bu sezonu geçiş ve ekonomiyi rayına oturtma sezonu olarak kabul edelim.Yüksek beklentilerde olursak hepimiz kasık fıtığından yatalak oluruz.
    Maddi problemleri çözüp,ayağını yorganına göre uzatan ve attığı adımı bin ölçüp bir biçen kulüp olalım.Boşu boşuna yüzlermilyonu heba etmeden hala ders alamazsak mazallah kulüp hazin hale gelebilir.
    Buna fırsat vermemliyiz.

    10
  5. Samet hocanın vizyonuyla bu adamın uzaktan yakından alakası yok , bize böyle kaşarlar değil, Umut Meraş gibi açlar lazım

  6. sıradan topçu gerek yok biz maliyetleri düşürmeye çalışıyoruz bundan sonra alt yapıdan başka türlü bu takım düzlüğe çıkmaz

  7. Olcay Şahan transferi gereksiz olur. Kulübün durumu ortada. Le guen’den gelen transfer yasağı var. Söz konusu Olcay transferinde Trabzonspor Burak’ı Kapacak. Boş gündem yapmayalım. Bizim daha öncelikli konularımıza önem vermemiz gerekir. Saygılar ve de Sevgiler.

  8. Kadromuzda yer alan futbolcuların parasını yani maaşlarını ödeyemiyoruz. Geçmiş borcları ödeyemiyoruz. Transfer yapmaktan bahsediyoruz. Biraz ayaklarımız sağlam bassın. Gerçekçi olalım. Sponsor yok staddan gelir yok bilet geliri yok forma geliri yok. Şehir dinamiklerinin katkısı yok (Bu durumu eleştirmiyorum katkı saglayanların parasını carcur edip zimmetimize gecirdiğimiz için herkez kacıyor artık). Onun için hayırlısı ile bu sezonunda bitirelim elimizdekilere destek olalım her tıpa vuruslarında küfür etmiyelim. Eskişehir Gaziantep örnekleri önümüzde takıma gerçekten sahip cıkalım. Bir diğer eleştirim Bursa store ürün alacagım beden yok maç günü hemde kardeşim siz ticaret adamı değilmisin iz bu durumu 3 tür yasıyorum. Maç günü ürün satmıyacaksın hangi gün satacaksın o mağazaya kolay kolay müşteri gelirmi. Mağazadaki sürecleri bari düzgün yönetin

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu