Sakho şoku!

Bursaspor'un golcü oyuncusu Diafro Sakho'nun yarın oynanacak olan Trabzonspor maçında da forma giymesinin zor olduğu belirtiliyor.

Golcü oyuncu, dün sağlık ekibinin belirlediği testlere girmişti. Testlerin ardından takımla birlikte çalışması beklenen Diafra Sakho antrenmana katılamadı.

Sakho‘nun Trabzon‘a götürüleceği ancak zorlu maçta forma giymesinin zor olduğu dile getirildi.

16 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Umut nayir ile başlamaktansa forvete limayı veya tunayı koyalım.
    Okan
    Barış chedjou ertuğrul umut
    Burak badji aytaç lato
    Saivet
    Lima(tunay)

    89
    1
    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      Umutla falan olacak iş değil kesinlikle. Hadi Stancu neyse gol atamıyor ama en azından pres yapıyor,defansı yoruyor.Kötünün iyisi yani. Yusuf, Furkan Soyalp ve Umut girdiğinde 1 er kişi eksik oynuyoruz net! Zorlamaya gerek yok. Sakho oynamayacaksa, son vuruşları kötü de olsa forvette kesinlikle Lima oynamalı ve genç kardeşimiz Ali Akman en azından hamle oyuncusu olarak klübede oturmalı. Badji, Aytaç, Saivet üçlüsüyle orta sahayı kitleyebilirsek en kötü ihtimal 1 puan bizim olabilir. Bu 3 puan gerçekten bizim için çok önemli. Geçen kupa maçından ders alıp BURSASPORA yakışır bir oyun olur inşallah.

      29
    2. @Robert yorumuna yanıt olarak

      Güzel kadro bence lima olmalı Tunay sonradan girerek katkı verebilir ama lima daha gevşek 70te limayı sokup faydalanamamak mümkün maalesef. Badji aytaç saivet üçlüsünün performansı kaderimizi belirleyecek. Badji sosaya yapıştı mı o iş tamam.

      29
  2. O kadar çok kazanmamız gerekiyor ki aksi için her şey oluyor 🙁 Sakho sen adamsın ikinci yarı girer çatır çatır da oynarsın!

    32
  3. Sakho’nun epey maçı kaçıracağını biliyorken, Stancu’yu yaklaşık 2 sezondur tecrübe etmişken 3. forvetimiz NEDEN (Mevlüt Erdinç vs değil de) UMUT NAYIR oldu hiç anlayamadım…

    21
    1
  4. geçen sezonu sakat geçirmiş adam futbola aç ama gel gelelim bizde 5 maç aynadı iyide oynadı bizdeki bahtsızlıkmı yoksa gerçeklerle yüzleşmemi adam yine sakat yine sakat

    12
  5. Umut yerine ya ALİ AKMAN ya da Lima,T.Torun la forvette başlamalıyız.
    Umut u yıllardır takip eden biriyim.Öyle hırslı,maçta yırtınan bir oyuncu değil.Standar topçu.ALİ AKMAN bana göre Umut’tan 3 gömlek üstün.

    6
    1
  6. neymiş böyle adamlar hep sakat sako 3 haftaya giriyor / sev. 4 haftaya yani bize iyi kazıklamışlar ama biz kimseye elimizdekini veremiyoruz…

  7. Sakho Kasımpaşa maçına yetişsin bari. Bu haftalar katkısına çok ihtiyacımız var. Umut nayır çok formsuz ayakta duracak hali yok. Stancu bir var bir yok

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu