Atanasov neden oynamıyor?

Teknik Direktör Samet Aybaba, 1461 Trabzon'la oynanan kupa karşılaşmasına bambaşka bir 11'le çıktı.

Spor Toto Süper Lig‘de şans bulamadığı isimleri sahaya süren tecrübeli teknik adam, orta alanda Stephane Badji, Ramazan Keskin ve Furkan Soyalp‘i görevlendirdi. Sezon başında transfer edilen Jani Atanasov ise bu karşılaşmada da forma bulamadı. Yedek kulübesinde bekleyen Atanasov‘un sonradan dahi oyuna alınmaması yeşil-beyazlı taraftarlar arasında tartışıldı.

İYİ ÇALIŞIYOR, ŞANS BULACAK

Atanasov‘un orta alanda görev yapan Furkan Soyalp‘ten daha mı kötü oynayacağı yönünde görüş belirten yeşil beyaz sevdalıları, sorunun cevabını aramaya çalıştı. Genellikle U-21 takımında görev yapan ve Sivasspor maçında gördüğü kırmızı kart sonrası 3 maçlık cezası biten 19 yaşındaki futbolcu için bundan sonra neler yapılacağı merak ediliyor. Teknik Direktör Samet Aybaba, 1461 Trabzon maçı sonrası Atanasov‘la ilgili ‘Jani iyi çalışıyor, önümüzdeki maçlarda o da şans bulacak’ demişti.

6 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ben bu çocuğun balon topçu olmadığını düşünüyorum. Umarım kendini kanıtlar. Hazırlık maçlarında beğeniyordum gösteriş yapmadan oyununu oynuyor. Bazı takım arkadaşları gibi iki ara pası atınca kendini iniesta zannetmiyor en azından..!

    35
    1
  2. önümüzdeki maçlarda. 1461 maçı önümüzdeki maç değilmiydi arkadaş. bu maçta oynatmayacan şampiyonlar liginde mi oynatacan. furkan 120 dk oynuyorda bir 10 dk oyuna girmeyi hak etmiyor mu. önümüzdeki maçlar önümüzdeki maçlar. hangi maçlarda oynatacan. trabzonspor kasımpaşa mı. yoksa fener bjk maçlarında mı

    25
  3. Kendi ülkesinin U21 milli takımında banko oynayıp gol atan asist yapan 19 yaşındaki orta saha oyuncusunu kulübeye veya altyapıya hapsediyoruz.Onun yerine 3 yıldır ara pas atmaya çalışırken top kaybetmekten başka birşey yapmayan, 10 dakika basıp sonra sahada gezinen Furkan Soyalp den taraftarın gözünde Batalla, teknik ekibin gözünde Belluschi yaratmaya çalışıyoruz.Samet hocanın hazır ligde bir düzen oturtmaya başlamışken şu takıntılarından da sıyrılması lazım diye düşünüyorum.Bu tecrübedeki bir teknik adamın bu tarz ön yargılarla benim almadığım oyuncuyu oynatmam imajı yaratacak şekilde yaklaşmaması lazım oyunculara.

    5
    1
  4. Iyi olsa samet hoca zaten sokar tatava yapmayin hanginiz buragi getirdi istedi burak hırs yaptı formayı kapti alperene niye almio diller u21 de bi izleyin a takım için 40 firin ekmek yemesi lazım janide istek hırs yaparsa oda formayı kapar yoksa devre arası yollayin

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu