Transfer çalışmalarına başladık!

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını aynı zamanda da gidecek oyuncuları da belirleyeceklerini söyledi.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, bugün yapılan idmanda basın mensupları ile sohbet toplantısı yaptı.

Kendilerini çok önemli bir maçın beklediğini ve ona göre hazırlandıklarını belirten Samet Aybaba, “Galatasaray önemli bir takım. İç sahalarında da iyi oynuyorlar. Ama biz oraya kazanmak için gideceğiz. Planlarımızı ona göre yaptık.

Futbolcularımın gayretinden, istediğinden memnunum. Gençlerden de öyle. Ama herkes gibi onların da kendilerini geliştirmesi lazım” dedi.

Tecrübeli teknik adam, devre arasında yapmayı planladıkları transfer çalışmalarına şimdiden başladıklarını belirtirken, “Çalışmalarımıza başladık. Daha iyi bir Bursaspor için elimizden geleni yapıyoruz. Sadece gelecek futbolcuları değil gidecekleri de belirliyoruz.

Bursaspor‘a fayda sağlamayan ancak aldığı ücretle büyük yük olan isimleri de belirleyeceğiz, konuşacağız, görüşeceğiz, gereken neyse de yapacağız. Devir, ekonomi devri. Yıllardır anlatıyorum, çözüm gençlerde diye. Göreceksiniz Bursaspor çok daha iyi yerlere gelecek.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Bu adam varya takim ekonomi acisindan rahatlasin birclar kapansin yahut azalsin allah carpsin bi hava yakalatir klube sampiyon yapmassa bisey bilmiyorum cok net hic bir takima karsi korkak oynatmiyo takimi

    52
    2
  2. Samet Hocam sana güveniyoruz eyvallah da yönetim para yok diye bağırırken nasıl transfer yapacaksın? En iyi transferler Vakıfköyden olur hocam olmazsa. Bu taraftar arkanda

    31
    1
  3. Şampiyon olduğumuz sene İbrahim yazıcı topçuların alacakları var transfer yaparsak onlara ayıp olur demişti sadece bunu yazmak istedim

    16

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu