Kurtuluşumuz Vakıfköy!

Başkan Ali Ay, Balıkesirspor Baltok karşısında genç oyuncuların çok iyi oynadığını söyledi.

Ay, ‘Bu çocuklar yetişecek ki bizler mali tablomuzu düzeltelim. Çünkü her şeyden önce Bursaspor‘un evlatları oldukları için aidiyet duygusu da çok daha fazla olacak’ dedi.

Başkan Ali Ay, Bursaspor‘un kurtuluşunun Vakıfköy‘de olduğunu söyledi. Balıkesirspor Baltok karşısında özellikle genç oyuncuları çok beğendiğini belirten Ay, şunları söyledi: ‘Vakıfköy‘e ne kadar çok değer verdiğimizi biliyorsunuz, görüyorsunuz. Bu çocuklar yetişecek ki bizler mali tablomuzu düzeltelim.

Çünkü her şeyden önce Bursaspor‘un evlatları oldukları için aidiyet duygusu da çok daha fazla olacak. Balıkesirspor karşısında oynayan bütün gençlerimizi beğendim. Mesela Ali Akman diye bir santrforumuz var. Henüz 16 yaşında ama 18’in içinde bulduğu zaman vuruyor ve golü de atıyor. Hocamız da kendisi için şimdiden 18’in içinde çok iyi futbolcu dedi.’

Hocamız oynatacak

Muhammed‘i, Burak Kapacak‘ı, Ramazan Keskin‘i ve Furkan Emre‘yi zaten biliyoruz. Mesela Furkan Emre de Ertuğrul gibi olabilirdi ancak 2 sezondur talihsiz sakatlıklar yaşadı. Hala 21 yaşında ve ondan da çok umutluyuz. Çağatay zaten pire gibi. Ondan bu sezon Süper Lig seviyesinde de bir şeyler bekliyorum.

Özellikle kanatlarımızın iyi olmadığı bu dönemde onun kendisini gösterip formayı kapmasını bekliyorum. Zaten hocamız da sezonun ikinci devresinde bu genç oyuncularımız hepsinden yararlanacak ve kazanan her şekilde Bursaspor olacak.’

3 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 1-2 milyon teklif gelsin hepsini satarsın,ne anladım ben bu işten ! Ben 3 sene sonra sağbek Muhammed,stoperler Ertuğrul,Furkan Emre,orta sahada Ramazan,Atanasov,ilerde Burak,Çağatay,Ali Akmanı ilk onbirde birlikte oynarlarken görecekmiyim ? İmkansız ! Neden ? Çünkü bu 3 sene içinde 3 e 5 e bakılmadan isteyen olursa çil yavrusu gibi dağıtılıp satılacaklarını çok iyi biliyorum ! Bu yüzden bu çocuklar,gelişecekmiş,yetişecekmiş miş mış,HİÇ HEYECANIM VE BURSASPOR ADINA BİR BEKLENTİM YOK ! Ha maddi olarak kasaya bir şeyler girer ama 10 milyonluk Harunun 2 milyona satıldığı gibi peşkeş şekli cüzi miktarlar girer kasaya o kadar !!!

    13
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu