Topa sahiptik ama…

Topa yüzde 53’le sahip olan yeşil beyazlı takım, bu fırsatı adeta dezavantaja çevirdi.

İstediği oyunu ortaya koyamayan ve vasatın altında kalan Bursaspor’da taşların da yerinde oynayacağı öğrenildi.

Bursaspor ayrıca bu sezon ilk kez iki farklı bir yenilgi aldı.

4 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Topa nasıl sahibiz yan pas,geri pas oynayarak.Hele bir pozisyonda Sivas sahasının ortlaraından geri geri oynayarak kalecimize topu verdik.Orta saha oyuncuların haereketsiz ,kanat oyuncuların oyuncu eksilktmiyor iForvetin top tutma özelliğine sahip değil.İşimiz çok zor.

  2. Hücum organizasyonu sıfır. 2 pas yapamiyoruz. Duran topları saçma sapan kullaniyoruz. Yusufa verdiğiniz 7 milyonu bana verin sahada köpek gibi koşarım. 7 sülalem trilyoner olur

  3. böylesine kalitesiz kanatların olduğu takımda bence göbekten oyun kurarakta oynanabilir illa kanat olması gerekmiyor. sistemi yaparsın 4-2-2-2 tamamen göbekten saldırısın beklerede dersin atağa çıkın stoperlerin önüne badji shehu koy set çek orta sahaya ofansif rolde saivet atanasov forvet sakho götür işini. bu yazdıklarım çok bilmişlikten değil aksine düşünülmesi gereken bir çözüm olduğunu düşünüyorum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu