Ligin en iyi futbol oynayan takımıyız

Samet Aybaba, "Ligin en iyi futbol oynayan, mücadele eden takımıyız diyebilir misini?" sorusuna, "Birincisiyiz" yanıtını verdi.

Ligin en iyi futbol oynayan, mücadele eden takımıyız diyebilir misiniz?” sorusuna, “Birincisiyiz” yanıtını verdi.

Çok iyi şeyler yapıyoruz. Eksiklerimiz de var. 9 tane yeni oyuncu ile 17 oyuncuyu göndererek, 11 tane altyapıdan futbolcu katarak bu takımın yaptığı işlerden memnunum. Ama puan anlamında da yukarıya çıkmamız lazım. Bu da zaman içerisinde olacaktır.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. belki şapkadan tavşan çıkaracak oyuncumuz yok ama, takım oyununa müsait, bir birlerini tamamlayabilecek, farklı özelliklerde ve sağlam karakterde çok adamımız var.
    bu bir şans mı, yoksa bir kadro mühendisliği başarısı mı onu bilemem fakat, şampiyon kadrodan bu yana belki de ilk defa takımı harekete geçirecek olan zincirin her bir halkası eksiksiz ve uyumlu şekilde tamamlandı.
    takımda arkadaşlık ve aidiyet duygusu üst düzeyde. herkes tam bir taktik disiplin içinde koşuyor, çabalıyor, yardımlaşıyor, risk ve sorumluluk alıyor. bunlar gelecekteki başarılar için yeterli kriterler.
    mızrak çuvala sığmaz. güneş balçıkla sıvanmaz misali bu takım başaracak. ama öyle, ama böyle. ama bu sezon, ama gelecek sezon…

    50
    3
  2. Doğru TFF, beinspor, İstanbul hepsi farkında, VAR ile artık göz göre göre eyyam, sonra Avrupa’da niye başarılı olamıyoruz, fenev şampiyonlar ön eleme geçemedi kim eleştiriyor, Anadolu takımı Avrupa’ya giderse olacağı bu diyenler nerede?

    30
    1
  3. Ligin ençok dikine oynayan takımlarından biriyiz. Taktik çalışmaları artıp, uyum sorunu aşılsın. 3. bölge varyasyonları geliştirilsin, ligin BELA takımı olacağız. Yerine göre ve taktik anlayışına göre çift forvet şart.

    28
    1
  4. Bu haber yeni herhalde, ilk yorumcu benim. Gerçekten Samet Hocanın söylediğine katılıyorum. Anadolu’nun bir kaç takımı daha var iyi olan, ama İstanbul takımları kötü. Gördük FB-BJK maçını!

    22
    3
  5. Abartı değil Sakhonun kaçırdığı topa kadar müthiş top vardı Başakşehir en son ismi belediye olduğu zamanda bu kadar aciz duruma
    düşmüştür. Ama mental sıkıntı var, bildiğin moral bozuldu mu toplanmıyor. Bide 70 den sonra çok topçu düşüyor

    18
    6
      1. @. yorumuna yanıt olarak

        Renkdaşlar toplanın da az beyin fırtınası yapalım. Şu adil isminin sonundaki L’yi iki ucundan eğip ismi tersten okuduğunuzda Vida çıkıyor. Bu işte bir iş var gibi sanki (Adil ve Vida aynı kişi olabilir mi?). Bir diğer ilginç olay da şu. Geçenlerde Şakir T. diye bir eleman bu siteye üye olmuş ve oyunculara çöp oğlu çöp minvalinde yorumlar yaparak eksiye boğulmuştu. Evet, bu elemanın kapak resmini internette arattığımda karşımda Toros dağlarını buldum. Yani arkadaşımız kapak resmine Toros dağlarını koymuş. Ayrıca yine aynı zamanlarda google’da yaptığım Şakir T. aramasında Şakir Toroslu isminde bir facebook profiline ulaştım (ne hikmetse şu anda o profil ortalıklarda yok). Profilinde aynı burada olduğu gibi Osmanlı bayrağı ve Toros dağlarının resmini gördüm. Aradaki benzerlik müthiş (Şakir T. ile Toros aynı kişi olabilir mi?). Şimdi gelelim en can alıcı yere. Bu Toros denen eleman geçenlerde birden fazla nick ile girip ortalığı karıştırdığı için uyarıldıydı, aynı şekilde Adil nickli arkadaş da sitedeki birkaç kişiyle bu konuda (siteye birden fazla nick ile girme konusunda) günlerce münakaşa etmişti. Lafı daha fazla uzatmadan nihai soruyu sormak istiyorum: Yukarıda bahsettiğim isimlerin hepsi aslında aynı kişi mi? Evet, yorum sizin.

    1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      sen necisin kardeş her şeye olumsuz yapıyosun. şu takımın yakasından düş bi. huzur ver. başakşehirin 3 büyütülmüşler de dahil hangi deplasmanda bu kadar aciz duruma düştüğünü gördün. bu kadar mücadeleyi hangi takımda gördün. o futbolla karşımızda sıradan bi takım olsa 5 lik yapardık.

      3
      1
      1. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Enflasyon düşer,hükümet düşer,Bursaspor babayı düşer. Sen rahat ol,Bu sene puan kayıpları yüzünden en fazla Avrupa’ya gitme şansımızı kaybederiz ama Bursaspor’un küme düşme ihtimali yok,hangi taraftar daha sezonun ilk haftalarında takımına küme düşecek gözüyle bakar onu da merak ediyorum .

      2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Sayın adminler bir çok gereksiz şeyi yayınlamıyorsunuz, bu pislik herifide yayınlamayın insanlara kötü moral olmaktan başka hiç bir işi yok bu boş ağızlının. ( Diğer yorumlarıda aynen böyle kötümser ve gereksiz)

        19
        1
      3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

        Ya Allah aşkına nedir bu sizdeki zihniyet tek derdiniz karalamak milletin kafasını karıştırmak için yorum yapıyosunuz bırakın bu işleride artık destek verici yorumlar yapın belki en iyi futbol oynayan takım değiliz ama en iyi mücade eden takım olduğumuzu düşünüyorum zamanla daha üst sıralarda olup bu mücadeleninde karşılığını alıcağımızı düşünüyorum sadece birlik olalım yeter bırakın bu tavırları artık..

        21
        1
    2. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Bomboş yorum. Vergini , Umut bu sezon süre bile almadı ne alakası var ? Furkan desen iyi oynamasada ortalama bir performans sergiliyor.

      5
      4
    3. @LeqenDTeksas yorumuna yanıt olarak

      Burası gene yengeçlerle dolmuş takıma aşağı çekiyosunuz bu tür olumsuz yorumlar yaparak hep iyi gününde kötü gününde sapına kadar biz bursalıyız…!

      9
      1
  6. Artik sonuc gelmesi lazim gelmesse en iyi olsanka bir ise yaramiyor malesef.. Adamlar kotu olmasina ragmen zirvede..

    2
    8
    1. @Mert yorumuna yanıt olarak

      Bukadar yeni takımdan daha çok birşeyler beklemek taraftarlıkla pek bağdaşmaz biraz daha sabırlı olalım bu takımda ışık var en kısa zamanda sonuçlarda gelecek inşallah

  7. takımın mğcadelesinden memnunuz hocam ama daha galibiyet almadan bu söylemler olumsuz olarak yansır dediğin gibi takım yeni kurulmuş bir takım daha iyi olacak diyorsun haklısın ama en iyisiz demek biraz boş bir söylem olmuş takımın gelişimi için de kötü bir söz inaşllah daha iyi oluruz daha çok genç oyuncu oynatırız bu klübün borç yükünden kurtulup kendi ayakları üstünde durması lazım bunun için de sevsek de semesek de her yıl 10 milyon euro oyuncu gerliri elde etmeliyiz her sene genç oyuncular piyasaya çıkarmalıyız

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu