Lima’yı kim getirdi?

Olay Medya Spor Yazarı Beytullah Süat'ın bugünkü köşe yazısından alıntıdır.

Allano Lima, garip bir oyuncu. Ya büyük bir sıçrama yapacak, ya da kaybolup gidecek.

İlk başlarda eleştirsek de, potansiyel var.

Bursaspor scouting ekibinin bulduğu söylenmişti Lima’yı.

Biz de öyle yorumlar yaptık.

Geçtiğimiz günlerde Samet Aybaba’nın bizzat getirdiğini ifade etti Sayın Başkan.

Açıkçası benim kafam karıştı.

Scouting ekibinin Lima’nın alınmasında payı var mı, yok mu?

Net olarak bilelim ki, ona göre konuşalım.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Mustafa D. yorumuna yanıt olarak

      alırız arkadaşım alırız sen merak etme. o yeter ki performans göstersin. 2.5 milyon Euro kaliteli oyuncu için çok para değil.
      daha önemlisi, iyi futbolculara bursa yı sevdirmek. buraya bağlamak. onlar için tercih sebebi olabilmek. bu da tribünlerde yaratılacak ”futbol ortamı” ile mümkün. hiç bir kaliteli ayak, baskı, ıslık, homurtu ve protesto ortamında oynamak istemez.
      bence kimin getirdiğinin bir önemi yok. üzümü yiyelim, bağına boş ver.
      bu arada yönetim doğru işler yapmaya başladı. en azından samet hoca tam bir ”altın vuruş” ayrıca, transferlerde de hata oranı oldukça azaldı.
      başkana muhalefet konusunda, biraz frene basmak lazım. bu hem başkanı panikletmez, hem de donanımlı insanları başkan adaylığı için cesaretlendirir. bu arada buradan ali ayı savunuyorum anlamı çıkmasın, başkan babamın oğlu değil. oluşan olumlu havayı bozmamak adına böyle davranmak zorundayız.
      battık, batıyoruz. düştük, düşüyoruz. bittik, bitiyoruz yorumları Bursaspor için en büyük tehlike. belki bu da bir bakış açısıdır ama, bana göre son derece yanlış.
      hiç bir teknik adam ve futbolcu bu korku içinde, tepesinde giyotin gibi gidip gelen bu anlayışın altında başarılı olamaz. futbolun herşeyden önce bir moral-motivasyon oyunu olduğunu unutmayalım.

      1. @yucel yorumuna yanıt olarak

        Lima nın satın alma opsiyonu 2.500.000 € (18 milyon tl yapıyor) ve alınırsa 8 milyon € fesih bedeli vede sonraki satışından %20 pay olarak anlaşıldı.
        (Oyuncu ucuz degil pahalı türk piyasasına göre)
        (Bursaspor en pahalı transferi 3 milyona teteh)

  1. Limanın oynadığı 6 maçıda izledim ve rize maçındaki asisti dışında ne işe yaradığını pek anlayamadım ilerde topu hızlıca taşımak yerine her seferinde topu geriye doğru çekip bekleyip pas veriyo pek bi yararını göremedim açıkçası sadece soğukkanlı birisi ama takımı oldukça yavaşlatıyo kanat oyuncusu böyle olmamalı bence..

    20
    23
  2. Cevap belli bence iyi olursa Samet kötü olursa scouting yaptı derler. Bir asist yapınca hoca getirdi hikayeleri başladı. Çok iş yapacak gibi durmuyor.

    10
    7
    1. @ismail yorumuna yanıt olarak

      Sanki çok önemli bi konu bişey üretemeyen boş medya saçma aapan konular tartışıyor. Siz bir zahmet olayın dışında kalın büyük bursaspor taraftarı herşeyi görüyo!!!

  3. Limanın oynadığı 6 maçıda izledim ve rize maçındaki asisti dışında ne işe yaradığını pek anlayamadım ilerde topu hızlıca taşımak yerine her seferinde topu geriye doğru çekip bekleyip pas veriyo pek bi yararını göremedim açıkçası sadece soğukkanlı birisi ama takımı oldukça yavaşlatıyo kanat oyuncusu böyle olmamalı bence..

    6
    18
  4. lima bal yapmayan arı gibi anlamadım ne oynadığını,Ayrıca yusuf ve Aytaç da risk alması gerekiyor aynı durum lima gibi onlar içinde geçerli hücum bölgesinde daha çok olmalıyız olmaz ise çift forvet Sakho Stancu ile oynansın ayrıca Furkan da paslarını basit ve çabuk düşünmeli çok top kaptırıyor.Kanatlarımız iyi değil.Bir Bakambu,Sestak veya Şampiyon olduğumuz Ozan ipek, Sercan,Volkan şen değil kanatlarımız çabuk basit oynayarak hızlı oynamalıyız…

  5. Şaka gibi, üç senedir kaleye gidemeyen takımın, bu sene hücumda etkili olabilmesinin tek sebebi LİMA’ya ‘potansiyel var ama kaybolabilir’ diyen bir yazarımız ve altında yorum yazan ‘ ne iş yaptığını çözemedim, balon’ diyen futbol cahilleri.
    Yazıklar olsun, bu kafayla bu camiayla bizden bir cacık olmaz..
    Bu arada üç sene sonra limayı totemhamda falan görürseniz şaşırmayın.
    Sakhoyu tanrı yapıp esas kahramanları görememeye devam edin..

  6. Noldu başlığa bak kötülemeye yer arıyorsunuz lima çok iyi topcu genç kaç maçtır gormedigimiz alışık olmadığımız çalımları atıyor basaksehirde hele sakhoya asisti geçen mac yapan o seri çocuk koşuyor ediyor geçiyor pes etmiyor 2.5 bonservisi ali dede alsa rahat 2 seneye 7 ye çok rahat gider

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu