Sakho farkı

Bogdan Stancu'nun sezona formsuz başlamasıyla birlikte formayı kapan yeni transferlerden Diafra Sakho başarılı bir görüntü çizmesine karşın bu performansı galibiyet için yeterli olmadı.

Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarında gol sevinci yaşayan Sakho, attığı 2 golle Timsah‘a 2 puan kazandırdı. 2 golü de VAR sistemine takılan ve iptal edilen deneyimli forvet, Aybaba‘nın kısa süreçte değişmez isimlerinden biri oldu.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Önemli olan takım olabilmek. Şu anda küme düşme hattındayız. Sivas maçında yenilirsek, bütün sezon küme düşmemek için oynayacağımız kesinleşir. 6 puanlık bir maç olacak, çünkü küme düşme potasında rakibimiz. Ayrıca atılan golden çok, gollerin nasıl atıldığı önemli. Delarge ilk 5 maçta 4 golü vardı, istikrar önemli. Performansı bütün sezona yaymak lazım.

    17
    19
    1. @Abowww yorumuna yanıt olarak

      ne küme düşmesi?tribünler görevini yapsın,oyuncuların ücretleri adam gibi ödenirse seneye UEFAdayız.ama Ali Ay yönetimi ve son iki yıla bakılınca insan umutlu olamıyor

      7
      5
    2. @Abowww yorumuna yanıt olarak

      Daha 28 hafta var ligin bitmesine, düşme hattında yorumunu son 10 haftaya kadar yapılmaz. Bence bu konsantrasyonu korursak şansımızın döner ve ligi ilk on içinde bitiririz. Ayrıca ilk 6 haftada 8taş, fener ve proje takımıyla oynadık, bence sezonun ilk yarısı için fikstürün en zor kısmı geride kaldı artık.

      19
  2. arkadaş ayakla vurulacak topu yere kadar kafayı eğmek nedir ya. kaleciyle karşı karşıya topu kaleciye nişanladı. ilk yarı rahat 2.0 dı.

    11
    2
  3. MAŞAALLAH MAŞAALLAH MAŞAALLAH Allah attığı golleri kem gözlerden,VAR üçkağıtçılarının düzenbazlığından korusun.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu