Bizim de sabrımız “VAR!!!”

Bursaspor'un sponsporlarından Atış Yapı maç günü videosu ile dikkat çekti.

11 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Şu atış yapının videolarını kim yapıyorsa helal olsun.Saçma sapan forma lansmanı yapacağınıza gidip atış yapının bu işlerini yapanla görüşsseydiniz daha verimli sonuçlar alınırdı.Kulubun sosyal medya hesaplarını atış yapının adamlarına verin de insanlar iki görselite görsünler.

    65
    1
  2. Ya arkadaş siz bu işi nasıl yapıyorsunuz? Her videonuzda tüyler diken oluyor, her mesajınız taraftar, Teksas ağzıyla… Gerçekten müthişsiniz. Yönetimin yapamadığını siz layıkıyla yapıyorsunuz. Taraftarın sesi oldunuz, yüreklere dokundunuz.

    41
    1
  3. Bursasporumuz var olduğu sürece aleyhimizde çalışılmaya devam edilecek. Bu iş akvaryumun suyunu değiştirmekle de çözülmez, akvaryumdaki balıkları değiştirmekle de çözülmez. Önemli olan kendi içimizde birlik olabilmek.

    17
  4. Her yoruma eksi veren seref yoksunu tff ve Istanbul yalakasi ne isin var bu platformda yorumlar ve video gayet normal,yol al
    Atış yapıya tesekkurler her hafta ayri bir motivasyon sebebisiniz,Timsahım bu aksam her atışınız gol olsun insallah

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu