Kadrodan kesik yiyecekler!

Geride kalan 5 haftalık periyotta son oynanan Rizespor maçı hariç takımının performansından memnun olduğunu açıklayan Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba'nın form durumundan memnun olmadığı bazı isimleri Başakşehir karşısında kulübeye çekmesi bekleniyor.

Aybaba‘nın özellikle Iasmin Latovlevici‘nin yerine Umut Meraş‘la maça başlaması büyük olasılık. Deneyimli çalıştırıcının Barış Yardımcı‘nın yerine de Burak Kapacak‘ı sahaya sürme ihtimalinin olduğu öğrenildi. Orta alanda Furkan Soyalp‘in performansından memnun olmadığını açıklayan Samet Aybaba‘nın Stephane Badji‘yi oyuna alarak, forvet arkasında Henri Saivet‘i ilk 11’de görevlendirmesi bekleniyor.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Baris haric yerinde degisiklikler olur, barisi da kescegini dusunmuyorum rakip cemisgezenspor degil cunku buraki riske atmaz

    64
    6
    1. @! yorumuna yanıt olarak

      Hocanın bu maçta ilk yazacağı adamlar barış lato ve Yusuf. Başakşehir ligin en iyi kanat organizasyonu yapan takımı hoca savunmayı onplanda tutar hoşgörülü olmak lazim.

      1
      5
    2. @! yorumuna yanıt olarak

      Barıs besıktas maçı ve oncesınde hep bıreysel hataları yuunden gol yedık.Cok adam kaçırıyor.ılerı cıkıslarda da ne orta ne de sut cekemıyor..Bence ısabetlı olur burak sag bekte daha ıyı olacak

      5
      9
      1. @Sherlock yorumuna yanıt olarak

        Elia ve Visca gibi hangi takıma gitse oynayabilecek yaratıcı kanat oyuncuları karşısında defansif yönü kuvvetli bek oynamalı, sorabilirsin Barış’ın defansif yönü çok mu kuvvetli diye hiç olmazsa Burak’tan iyi ve deneyimli derim. Eğer iyi oynayamazsa psikolojik olarak da etkilenebilir, Beşiktaş maçında yaşanan olayı bir daha yaşamasını istemem. İleri kanat oyuncularımız ile Başakşehir’in kanat oyuncuları aynı seviyede olsalar, hücum yapabilen bek ile oynanabilir ancak bizdeki kanat oyuncuları Lima, Kembo, Tunay defansif olarak çok iyi değiller. Yusuf bir dönem sol bek oynadığı için bu 3’lüye göre daha iyi sayılabilir.

        25
        4
    3. @! yorumuna yanıt olarak

      biliyorum hepiniz yusuf ismini aradınız ama bulamadınız, yusufu da keser hoca sıkıntı yapmayın arkadaşlar.

      16
      2
  2. Barış’ın yerine Burak’ı oynatabileceğini zannetmiyorum. Asıl mevkisi sağ açık olan genç bir beki Başakşehir’in kanatları -Visca,Elia- kevgire çevirir, pazara gönderir ve bunun üzerine Beşiktaş maçında yaşadığının aynısını yaşayabilir ve oyuncuyu kaybedebiliriz. Samet Aybaba’nın yakınlarda buna benzer bir açıklaması vardı. Rize maçında oynatmama nedenini açıklamıştı. Başakşehir yerine Sivasspor, Ankaragücü maçlarında kullanması daha mantıklı olur. Diğer değişiklikler yerinde olur, nitekim Yusuf ve Furkan geçtiğimiz 5 haftada beklenen katkıyı veremedi. Lima yavaş yavaş toparlanıyor, aynı toparlanmayı Tunay’ın da yapması gerekli. Umut Meraş’tan umudum var, Şener’in bizde gösterdiği performansın bir benzerini ters kanatta gösterebileceğini düşünüyorum. Umarım Şener gibi gelişimi belli bir yere geldiğinde durmaz, kendini daha da geliştirir ve sol bek sıkıntısı yaşayan güzel ülkem yeni bir bek kazanır.

    15
    2
    1. @tmkus yorumuna yanıt olarak

      BARIŞIN OYNAMASI DAHA MANTIKLI OLUR ÇÜNKÜ SENİN DEDİĞİN GİBİ BURAKI KAYBETME OLASILIPIMIZ VAR BENCE HOCA RİSKE GİRMEZ

      10
      2
  3. BİRİ KÖTÜ OYNAYACAKSA BARIŞ GİBİ OYNAMALI ! CANINI DİŞİNE TAKIYOR, FORMAYI SONUNA KADAR TERLETİYOR. BURAK KARDEŞİM BU MAÇ İÇİN BÜYÜK RİSK OLUR

    14
    1
  4. latalovici ve furkan soyalp konusunda katılıyorum ama barış yardımcının yedek olmasını kabul edemiyorum. burakın büyük maçlarda performansı iyi değ3il. bjk mçında gördük. tecrübeli barış oynamalı. barış kesik yememeli

    9
    2
  5. Geçen maçın en kotu oyuncularından biri ne yazık ki furkandi.Bu kararları yerinde buluyorum.Bu üç topçunun gerçekten dinlendirilmesi gerek.Mantikli bir karar.

    2
    2
  6. On numara pozisyonunda mutlaka Saivet oynamalı.
    Bu maçta b fk yi kendi taktiği ile sasirtmazsak isimiz çok zor.
    Nedir bu taktik.
    B fk takımı maça başlar başlamaz yoğun bir baskı kurup skoru almaya çalışır. Bu arada rakibin gol yollarını çok iyi kapatıyorlar.
    Taktikleri gereği oyunu tam anlamıyla kilitliyorlar.
    Aynısını biz onlara yaparsak istedikleri skoru vermezsek özellikle maçın sonuna doğru hem yorulacaklar hem de çok sinirlenecekler.
    Teknik kadromuz en iyisini bilir fakat bu böyle.
    Özellikle visca ve elia yi tam anlamiyla kilitlemeliyiz.
    Adebayor çok hareketli bir golcü mutlaka özel önlem alınmalı.
    Bir de maçın hakemlerine ve özellikle var sistemine çok dikkat edelim.
    Göreceksiniz neler yapacaklar.
    Saha içinde hakemler masa başında var cılar.
    Yoktan var etmeye var lari yok etmeye çalışacaklar.
    Herşeye rağmen biz Bursaspor uz.
    Rakip farketmez.
    Çıkar yeneriz.

    2
    2
  7. bence doğru yapar barış iyi değildi ama barışla başlaması lazım saçları yeni kesmiş barış çok hava alıyodu rize maçında kafa gitmiş barışın bu gün iyi oynar barış

    2
    1
  8. Burak ilk maçlarda sağbek oynadı.Çok başarılıda oldu.Bindirmeleri falan çok iyiydi.Kara karga maçında sağ açık oynadı diye heyecan yaptı.Kısacası Burak sağ bek oynatılacaksa Barıştan faydalı olacağına inanıyorum…

  9. BURAK ve UMUT henüz BARIŞ ve LATOVLEVİCİ gibi tecrübeli isimleri kesebilecek tecrübede değiller,
    Başakşehir maçı çok önemli, tecrübe sahibi ayaklara da çok ihtiyaç oalcak sahada,
    FURKAN ile YUSUF ilk 11’den çıkartılabilir, hala soru işaretleri taşısamda SAİVET ile TUNAY’ın
    11’de çıkıp neler yapabileceklerini görmek istiyorum.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu