Kombine şoku!

Gelen talep üzerine uzatılan kombine satışları sadece 901'de kaldı. Toplam rakam ise 18 bin 163 oldu.

Bursaspor’da kombine satışları önceki gün sona erdi. Daha önce 17 bin 262 adet kombine satışı gerçekleştiren ancak Beşiktaş maçı sonrası gelen yoğun istek üzerine satışları tekrar taraftara açan Bursaspor Kulübü, beklediği ilgiyi göremedi. Yeşil Beyazlı taraftarlar ikinci kez satışa çıktığı dönemde sadece 901 adet kombine satın aldı.

KASAYA 7 MİLYON GİRDİ

Böylece satılan toplam kombine sayısı ise 18 bin 163 oldu. Bursaspor Kulübü, bu satışlardan toplam 7 milyon 198 bin TL kasasına koydu. Geçtiğimiz sezonlarda ise yeşil beyazlı kulüp daha çok kombine satmıştı. Bu sezon toplu kombine alımı çok fazla gerçekleşmezken, özellikle bu sezon hizmete giren Goldsit 1963 tribününe ilgi orta düzeydeydi.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. 200 TL kombine mi olur?
    Yazıklar olsun bize. Hiçbirimizin burda atıp tutmaya hakkı yok. Kombine geliriyle bu stadın masrafı çıkmaz belki de.
    200 tl kombine al en az 20 maç izle ortalama 10 tl ye gelsin. Sonra da gel buraya atıp tut. NASIL OLCAK???

    90
    6
    1. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      Nasıl taraftarsak artık, 200 tl veremiyoruz. Al kombineyi 3,5 maça gitti. Bir daha gitme, Bursaspora benimde katkım var de.. Ama nerede o taraftar.

      12
      5
    2. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      Takıma destek olmak istiyorsan kombineyle değil her maç tek tek bilet alıcaksın. 200-300 verip bir sezon beleşe maç izlemek kolay. Ver bakalım her maça ayrı ayrı bilet parası kulüpte para kazansın biraz

      12
      36
      1. @Robert yorumuna yanıt olarak

        Bence yanlış düşünüyorsunuz. Kombine alarak kulübe toplu para girişi sağlanır. Patronunuz size günlük veya haftalık para ödese elinizde ne kadar tutabileceksiniz? .yada toplu ödemelerinizi nasıl planlayabileceksiniz?

        25
        5
    3. @Teksascity yorumuna yanıt olarak

      Mesele para degil ! Bunu artik su kalin kafaniza sokun ! Bundan 17-18 yil once 1000 tl. Verip kombine alanlar,bugun maclara gelmiyorlar ! Insanlari resmen Bursaspordan uzaklastirdilar ! Bide insaati bitmeyen,cilesi hic bitmeyen,sefadan cok cefasi meshur stadyum eziyetide uzerine tuz biber ekti hepsinin !!!

      35
      13
    1. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      iş,
      atmaya, tutmaya, konuşmaya, karışmaya, ıslığa, homurtuya, protestoya, boykota, ve daha bir çok olumsuzluğa bakınca sanki kulübü biz finanse ediyoruz havası yaratılıyor.
      acı ama gerçek. sanayi odasının eşantiyon kombineleri olmadığında Bursaspor için elini cebine atacak taraftarın sayısı maalesef bu kadar.
      eğer gerçekten, gerçek bir futbol kenti haline gelmeyi, taraftar sayımızın artmasını ve kulübümüzün başarılı olmasını istiyorsak,
      a- önce, yönetim, teknik adam ve kadro istikrarı.
      b- bunun için sonuçlar ne olursa olsun, samet hoca ve öğrencilerine koşulsuz destek, zaman, sabır ve saygı.
      c- kulüpteki görev karmaşasına son. yani, kimse, kimsenin işine karışmasın. bırakalım yönetim kulübü. samet hoca takımı. biz de tribünleri yönetelim.
      hiç olmazsa bir tam sezon. ne kaybederiz? bugüne kadar bunları yapmadık da ne oldu? olumlu anlamda neyi değiştirdik? gelinen nokta, koskoca şampiyon takım 500-600 borçla düşme potalarında…

      4
      4
    2. @Gigs yorumuna yanıt olarak

      Tamam dogru da bu ulkenin butun bakanlari ve c.baskaninin kendisi bile secimden sonra ekonomi duzluge cikacak,doviz ve faizler dusecek demedi mi?Yonetim ve onlar gibi pek cok insan en yetkili olan bu kisilere guvenip is yapti.Gercekten doviz dusse idi tam tersi olacakti.Euro 4.5 tl den 7.5 tl ye cikti sonuc bu ..

      14
      7
      1. @Marmaris yorumuna yanıt olarak

        “seçimden sonra ülke düzlüğe cıkacak”masalına inananlara söylüyorum;zaten iktidarda olan bir yönetim ekonomiyi düzeltebilecek olsa seçimden önce düzeltir.işin aslı şu;son 15 yıllık enflasyon rakamlarına göre doların yıl sonunda alması gereken değer 8,2-8,3 tl.bu rakam suni olarak aşağıda tutuldu,birden fırlayınca da panik oluştu.bizim sorunumuz ülke ekonomisiyle ilgili değil.bir galibiyette yaklaşık 2 milyon para alıyorsun.sözleşmedeki maaşını almak istiyorsan o galibiyeti alacaksın arkadaş,yoksa hiçbir kulübe gökten para yağmaz.bilet ve kombine paralarıyla da bu değirmen dönmez,ancak stadın masrafları karşılanır.taraftarın asıl katkısı tribünden ıslıksız,küfürsüz aktif destek vermektir.klasik söylemimiz;siz formayı terletin golü biz atarız

  2. Ne olacakti be arkadas ? Cok mukemmel bir takimmi kurdun ? Hayir ! Cok guzel,kolay ulasilabilen,insaati bitmis,cagdas,sosyal acidan iyi vakit gecirebilecegin,iyi bir stadinmi var ? Hayir ! Cok buyuk cogunlukla desteklenen bir Yonetiminmi var ? Hayir ! E ne olacakti ya ? Bu sartlarda,bu ortamda 40 binmi satacaktin ? Bugun,cok kombine satmasiyla unlu 3 Istanbul kulubu bizim sartlarimizda olsun,sattiklari kombine sayisi 7-8 bini gecmez ! Gecmiste bunun orneklerini cok yasadilar ! Bana gore bizdeki butun bu olumsuz sartlara ragmen 18 bin kombine hicte azimsanacak bir rakam degil !!! Arma sevdasi,aidiyet,fanatiklik cart curt hepsi bir yere kadar ! Sabir tasi catlayinca insan cok sevmesine ragmen gun geliyor en buyuk aski olan Bursasporu birak staddan,Tv den bile seyretmek istemiyor ! Bunu insanlar son 3 sezondur cok yogun yasiyor ! Resmen insanlarin psikolojisini bozdular ! Bide insanlara cok guzel seyler sunmus gibi 18 bin rakamini begenmiyorlar !!!

    20
    11
  3. Bu yönetime bu kadar kombine satılması çok fazla yeter de artar bile. Takımda biraz ışık olması kurtardı da bu kadar satıldı

    17
    5
  4. Neyin şokunu yaşıyorsunuz beyler.
    Ulaşılan satış adedi gayet iyidir.
    Unutmayalım su an ligimizde ikinci ve üçüncü sırada yer alan takımlar o sayiya koca bir sezonun toplaminda ulaşamıyor.
    Biz onsekizbin kombine satıyoruz ve bu ekonomik şartlarda bunun adına şok diyoruz.
    Helal olsun bize.
    Bakın bakalım bir araştırın diğer takımların kombine satışlarını da bu satırlara yazın.
    Bizim rakam çok geride ise o zaman uzulelim.

    16
    2
  5. Daha iki maç oynadık sahamızda türibünler kapatıldı.. Asıl taraftar maç seyretmekten mahrum bırakılıyor.. Bir maç stad ta maç seyrediyoruz.. İkinci maç stada gidemiyoruz.. Eyvallah önemli olan Bursasporumuz’ a maddi desteklemek ama Stad ta 17 bin kombine satmıssın cezadan dolayı 5 bin kişi maç seyrediyor. Hani bizim taraftar güzümüz hani iç sahadaki seyirci baskımız.. Biraz taraftar olarak çeki düzen vermemiz lazım kendimize.. Bu stada çoluk çocuğu ile eşi dostuylada maç seyretmek isteyen var..

    9
    2
  6. şuraya bak galatasarayın geçen akşam şampiyonlar ligindeki galibiyeti 2.7 milyon euro yaklaşık 18-19 milyon tl.biz kombineden 7 milyon tl.bırakında adamlar biraz bizim üstümüzde olsunlar. onlarla biz boy ölçüşebilir miyiz

    6
    11
    1. @hakan özmen yorumuna yanıt olarak

      Şampiyon kadroda ronaldoyla messi yoktu kardeşim. O kadro da mütevazi bi kadroyu. O zaman sadece gs ile değil hepsiyle boy olcuştuk. Ben bursasporun her maçına yenecegımıze inanarak gittim. İnanan kazanır bunu unutma.
      Kombıne rakamı da iyi bu arada. Hem de toplu alımlar olmadan.

      4
      1
  7. Bunun neyine şaşırıyorsunuz ki Bursasporun kemik taraftar sayısı zaten belli.İstanbul takımlarının maçlarında o stadı dolduranların bir çoğu Bursaspor taraftarı olduğu için mi o maçlara geliyor da stad doluyor sanki.Ya da geçmişte Atatürk stadı 40 bin kişilikti de benim mi haberim yok.Bir de üstüne üç yıldır kulüp içinde dönenler, başkanın sabah akşam durmadan söylediği yalanlara rağmen siyasi müdahaleyle tekrar seçilmesi, bazı taraftar guruplarının da sırf çorbası kesilmesin diye buna çanak tutması, kulübün içinden dışarı çıkmayan menajerlerin oynadığı oyunlar gibi durumlar da eklenince insanlar artık bu ortamdan tiksinip uzaklaşmaya başladılar.Bizdeki bunca olay diğer kulüplerde olsa değil 18 bin, 8 bin bile satmazdı.Helal olsun kulübün bu halinde ve bu ekonomik durumda iyi bile kombine satmışız.

    3
    2
  8. Transferde insanları kabız eden bu yönetime, gitmesi dönmesi sıkıntı olan timsah arenaya rağmen bu kadar bilet satılması çok iyi OLay Medya siz esas patronunuza söyleyinde loca alsın kulübe reklam versin.

    3
    1
  9. Mesele burada 200-300 değil 500 lirada olsa bu şehir kenarı koyar alırdı. ANCAK TARAFTAR OLARAK KÜFÜRÜ YABANCI MADDEYİ BIRAKMADIKÇA bu sene 18 bin seneye 10 bin olur satılan kombine sayısı. Önce aynaya bakarsak bu işler yoluna girer.

    1
    1
  10. bjk maçı cezaları satışı çok etkiledi. provakötörler amacına ulaştı. bilerek ….. beşiktaş bestesini başlattılar. öbür dünyada ellerimiz yakalarında unutmasınlar.

  11. Arkadaşlar sorun ne kombine fiyatlarında nede kazanıp kaybetmeden sorun kırılan kalp lerde … O kalpler ki Şampiyonluk görmeden her cefayi çekenler di.
    Yıkılan stadin kupayı kaldirdigimiz stadın altında kaldı
    Bende her sefer Kombine almayacagim deyip te alıp kendime kizanlardanim sorun kimde çok belli değil mi ?

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu