Ve Kaptan Ertuğrul Ersoy imzaladı

Bursaspor Takım Kaptanı Ertuğrul Ersoy’un imza töreni Vakıfbank Vakıfköy Orhan Özselek Tesislerinde gerçekleştirildi.

Ertuğrul Ersoy‘un 2022 yılına kadar uzatılan sözleşmesinde Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay, Bursaspor Yönetim Kurulu Üyeleri, Bursaspor Altyapı antrenörleri, altyapı oyuncuları ile çok sayıda basın mensubu katıldı.

Başkan Ali Ay, yaptığı konuşmada, “Ertuğrul’la sözleşme uzatmak için buradayız. Özellikle burası istedik. Çünkü Ertuğrul 13 yaşında Gölcük’ten buraya geldi. Altyapı futbolcularımıza örnek olsun diye Vakıfköy’de yapıyoruz bu töreni. Arkadaşlar Ertuğrul, Bursaspor’un kaptanı. Olması gereken de bu. Sizlere örnek olsun. Demek ki çalışınca hepiniz Ertuğrul veya Enes olabilirsiniz.

“GİDECEKSE AVRUPA’YA GİTSİN”

Ertuğrul’u biz bundan sonra da kaptan olarak görmek istiyoruz. Gidecekse de Avrupa’ya gitsin istiyoruz. Bizi orada temsil etsin istiyoruz. Ben kendisine çok teşekkür ediyorum. Şu anda Milli takımda. Bundan sonra da oranın as takım futbolcularından olacaktır. Kendisinden Allah razı olsun.

“2 SENE SONRA YÜZDE 50’Sİ ALTYAPIDAN”

Ayrıca Samet hocama da teşekkür ederim. Altyapımıza çok önem veriyor. Buradaki hocalarımıza da teşekkür ederim. 8-9 altyapıdan gelen oyuncularımız A takımda antrenmana çıkıyor. 2 sene sonra yüzde 50’nin üzerinde altyapıdan oyuncu görmek istiyorum. Sistemimizi de buna göre kurduk. İnşallah başarılı ve verimli olurlar. Daha nice Ertuğrul’lar ve Enes’ler çıkar. Biz de Bursaspor’u zevkle izleriz” ifadelerini kullandı.


“HAYALLERİM GERÇEK OLDU”

Kaptan Ertuğrul Ersoy ise yaptığı konuşmada, şunları söyledi: “Bu tesisin bende anlamı çok büyük. Gelirken yolda bir şey hatırladım ve o günlere geri döndüm. 4 yıl öncesinde burada ilk profesyonel imzayı attığımda kaptanlığı hayal etmiştim. Şimdi kaptan olarak sözleşmesini yenileyen bir futbolcu olarak karşınızdayım. Şu anda ne kadar gururlu olduğumu anlatamam. Başkanım ve menajerim 15 dakika içinde sözleşmeyi halletti. Ne biz ne de kulübümüz sıkıntı yarattı. Böyle de olması gerekirdi.

 

“ŞİMDİ DE HEDEFİM AVRUPA’DA OYNAMAK”

Benim bugünlere gelmemde büyük emeği olan tüm hocalara teşekkür ederim. Bugünün mimarı onlardır. Hedeflerim, her zaman söylediğim gibi kaptanlıktı. Şimdi de hedefim Avrupa’da oynamak var. Bana inananları Avrupa’da temsil etmek istiyorum. Ben bunu erken yaşlarda kafamda belirlemiştim. Kulübüm de arkamda.

Bana inananlara ve güvenenlere çok teşekkür ediyorum. Yeni sözleşmemiz hayırlı uğurlu olsun.”

Yapılan konuşmaların ardından sözleşme imzalandı ve Ertuğrul Ersoy, adının ve sözleşmesi uzattığı tarih olan 2022 yazılı formayla objektiflere poz verdi. Daha sonra altyapı oyuncularına hediyeler dağıttı.

13 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sözleşme yenilemeye takım elbiseyle gitmek gerçekten bu armaya bu kulübe verdiği değeri, saygıyı gösterir gerçekten çok şık bi hareket bravo kardeşim umarım güzel gönlüne göre olur herşey..

    119
    3
    1. @ErselOz yorumuna yanıt olarak

      Helal olsun Ertuğrul sana bee. Geçen seneye kadar sana tribünden kfür ediyoduk bi de. Allah bizi kahretsin. Bak sonunda kaptan bile oldun.

  2. Ertuğrul’a ve klübümüze hayırlı olsun.İnşalllah bu duruşunu bozmazsın ve tribünler önüzmüzde ki sezonlarda seni “büyük kaptan” tezahuratıyla çağırmaya başlar.Sedat 3 gibi sembolleşirsin.

    56
    1
  3. Ertuğrul, 21 yaşında olmasına rağmen özellikle son 2-3 yılda gösterdiği oyun, kişilik, donanım ve profesyonel gelişimiyle bunu çoktan hak etti. Daha iyi yerlere geleceği muhakkak. Kulüp efsaneleriyle anılır. Kulübü kulüp yapan başarıları ve efsaneleridir. Umarım Ertuğrul da bu camianın efsanelerinden birisi olacaktır. Başarılar canım kardeşim..

    51
    1
  4. Bence güzel bir proje. İcraate dökülürse daha bile güzel olur diye düşünüyorum. Nitekim geçmişte yapılan hatalar (örneğin şu an kullandığımız stadyumun yapılma süreci ve alınamayan isim hakkı ya da bir türlü kiralanamayan benzinlik arazisi) takımı bu duruma soktu.

    30
    1
  5. Çok anlamlı bir imza töreni yapılmış. Büyük Kaptan kişiliği kılık kıyafeti ve hassasiyeti ile günün anlam ve önemini çok güzel özetlemiş. Allah bahtını açık etsin güzel insan. İnşallah arkandan gelen kardeşlerinde senin gibi örnekleri tekrarlatırlar.

    27
    2
  6. pırıl pırıl kardeşimiz.. yorumlara bakıyorumda yapıcı DA beğenmeyende olabilir daha yolun başında bence örnek adam beğenmemeniz çok önemli değilde nedeni ne sizin bilipde Bursaspor camiasının bilmediği yuğ Ertuğrul un alt yapıya verdiği maddi ve manevi desteğini siz eyyamcılarda bu basit işlerle uğraşmanın gayretini göstermeyle uğraşın ki ucuz görevinizi yapın YAZIK.///// ersel oz yorumu/////(Sözleşme yenilemeye takım elbiseyle gitmek gerçekten bu armaya bu kulübe verdiği değeri, saygıyı gösterir ) anlayana

    14
    16
  7. Bu törenin VAKIFKÖY’de yapılmış olması, Kaptanın geldiği yeri unutmadığının kanıtıdır.
    Oradaki genç kardeşlerine vefa örneğidir, takdir edilecek örnek bir davranıştır.
    Vakıfköyden çıkıp da burayı unutmayıp, zaman zaman tesisleri ziyaret edip,
    Gençleri motive eden, ceplerine kendileri için maddi değeri ufak ama oradaki
    Gençler için büyük olan cep harçlığı da verip onlara sahip çıkarlarsa,
    Bu durum bir gelenek halini alır, onlar da kendinden sonrakilere bu şekilde
    gider ziyaret eder ilgilenir, darısı OKAN, MUHAMMED, FURKAN gibi oyunculara

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu