Aybaba “Belki biz burada oluruz belki olmayız ama…”

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, İbrahim Yazıcı Özlüce Tesisleri'nde sabah idmanı öncesinde basın toplantısı düzenledi.

Çaykur Rizespor maçı değerlendirmesi ile konuşmasına başlayan Samet Aybaba “Zor bir fikstürümüzün olduğunu biliyorduk. İlk 5 haftalık periyotta çok şanslı da değildik açıkçası. Biraz şanslı ve hakemlerin adaletli yönetimleri olsa 10-12 puanda olabilirdik. Rize deplasmanında çok iyi bir oyun ortaya koyamadık. Oyuncularımız bizim verdiğimiz taktiğin tamamen dışına çıktılar. Bloklar arasındaki dengeyi sağlayamadık. İlk defa bu kadar çok pozisyon verdik. Şimdi önümüzde Başakşehir maçı var. Badji sakatlığını atlattı ve orta sahaya bir dinanizim katacaktır. Herkes kendi alanında mücadeleyi sürdürecek. Az önce toplantı da yaptık. Anlattık arkadaşlara. Nerede olduklarını iyi biliyorlar. İstekliler ve arzulular. Bu açıdan Başakşehir maçı bizim için güzel olacaktır.” dedi.

Oyuncuların saha içi performanslarını değerlendiren Aybaba “Biz yeni bir takımız 8 yeni oyuncumuz var. Ben isteklerinden dolayı mutluyum. Ben Rizespor maçı hariç diğer maçlardaki performansından dolayı memnunum. Genç oyuncuların performansında inişler, çıkışlar olacaktır. Bazıları Muhammed’i eleştiriyor. Daha 16 yaşında. Bizi 16 yaşında ekmek almaya göndermiyorlardı. Biz onu 10 bin kişinin önüne çıkartıyoruz. Onlar da zamanla daha iyi olacaklar. İyi ve yetenekli gençler var. Biz onları doğru yönlendireceğiz. Onlardan uzun süreçli fayda sağlanacağını düşünüyorum. Biz belki burada oluruz, olmayız ama önümüzdeki dönemlerde Bursaspor ilk 11’inde altyapıdan 5-6 oyuncu göreceksiniz 

23 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hocam Aman sen kal burada bir başkasını görmek istemiyorum ben kendi adıma sana güvenim tam keşke 2 sezon önce gelseydin Allah Bursasporumuzun başında büyük başarılar şampiyonluklar nasip etsin sana eminim sayende bir çok genç hem takımımıza hem Milli takıma faydalı olacaktır başarılar Hocam

    124
    4
    1. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Furkanı sahada tutup savieti çıkarmayacaktın hoca. Tekrar diyorum sahada furkan,yusuf,stancu varken gol asist bile yapsalar eğer sakho,saviet,lima,badji falan çıkarırsan yine eleştirilirsin…..Belli ki üzülmüş eleştirilere….Ama bu taraftar futbolu bilir. Bu giden 2 puan senin ekside böyle devam edersen eksiler çoğalır ona göre amman dikkat…..

      12
      33
      1. @Sezs yorumuna yanıt olarak

        Merak etme hocam bu taraftar sonsuza kadar ertugrul saglam dedigi adami anasina soverek aglatarak gonderdi,
        2-3 maglubiyetten sonra sanada sovmeye baslar cok bilmis taraftarimiz..

        27
        2
    2. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Seni seviyoruz hocam. Kabus gibi iki yıldan sonra ilaç gibi geldin. İnşallah uzun yıllar beraber olacağız. Bir de araya şampiyonluk sıkıştırabilirsek, kaymaklı kadayıf olur.

      24
      3
      1. @1963 yorumuna yanıt olarak

        Biraz ayaklarımız yere bassın . Bu hafta da galibiyet alma ihtimalimiz çok düşük . 7. hafta bi ihtimal .

        Galibiyet alamama rekoru kırıyoruz . Gerçek bu .

        6
        12
  2. Allah Senden razı olsun Hocam inşallah daha uzun seneler birlikte çalışırız. Yeni öğrenciler yetiştirir finansal ve skorer olarak kulübümüze katkıların emeklerin devam eder.

    25
    2
  3. Keşke atletick bilbao gibi olsak, aslında yerli bilbao biziz, hep düşünmüşümdür, futbolda transfer diye bir şey olmasa sadece kendi yetiştirdiğin futbolcularla oynansa ne olurdu.bence en az 20 şampiyonluk alırdık ligde.

    19
    1
  4. insan vücudu için en zararlı şey üç beyaz, ”un, tuz, şeker” ne ise,
    Bursaspor için en zararlı üç şey, camiadaki ”ön yargı, sabırsızlık, skor odaklı anlayış” tır.
    maalesef bugün için marka değerimiz düşük, kasamız boş, öz güvenimiz az. bu durumdan sadece,
    günlük skor ve performanslara takılmadan, samet hoca ve öğrencilerine zaman tanıyıp ve destek vererek fabrika ayarlarımıza dönebiliriz.

    17
    2
  5. Başakşehir maçında hocayı çağıralım tribünlere ister istemez çöküntüye girmiş olabilir galip gelemediğimiz için ama sorun yok takım umut veriyor çağıralım tribünlere güven tazelensin.

    17
    2
  6. Sampiyon u21 kadrosundan iki oyuncu cıktı furkan kubilay o genç kadro sana denk gelseydi şimdi 6 7 alt yapıdan 11 oyuncusu çıkartırdın hocam E ger hoca görevde kalırsa 3 4 seneye şampiyonlar ligi müziği bursada calar

    5
    2
  7. Hocam bir maçta stancu yerine Ali akman’a şans ver.2-0 , olan bir maçta son 15-20 dakika şans bulsun bu çocuk. eminim bir gol de o atacaktır. ondan sonra görelim istanbul medyasını. kaç gündür yazdıkları kabak tadı verdi

    3
    9
  8. şu bir gercek ki beraber düşünüyoruz geleceğe ufuklara göz atmışınız tebrik etmek lazım destek vermek lazım böyle sizin gibi düşünen hocaları ama gel gör ki futbol federasyıyonu bir klübe yapmış oturtmuş var diye birilerini sağa başarıları ortadayken futbolu sahda değil atari oyununla oynatıyorlar bizim başkanlarda onlarla beraber sesiz bakıyorlar başkan hesap sor babelin pozisyonu ile bursasporun rizede iptal olan göl biri aykırı futbolun oyun kuralrarına aydınlatsın bizi hakemin başı anlayalım ikiside doğru olmaz

  9. Bu hikayelere karnım tok be hoca geç bunları çok adam çıkarmış ayaklarını takımı oynat puanı al gerisi hikaye

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu