İşte Ertuğrul’un serbest kalma bedeli!

Yıllık 2 milyon 750 bin TL karşılığında sözleşmesini 2022'ye kadar uzatan Ertuğrul Ersoy'un daha önceki 2,5 milyon Euro'ya serbest kalır maddesi revize edildi. Buna göre genç kaptanın yenilenen serbest kalma bedeli 6 milyon Euro oldu.

Bursaspor‘da Harun Tekin‘in takımdan ayrılmasıyla kaptanlığa getirilen sonrasında da sözleşmesinin revize edilmesi için Başkan Ali Ay ile masaya oturan Ertuğrul Ersoy‘un zihinleri meşgul eden serbest kalma maddesinin tutarı belli oldu. Yeşil-beyazlı yönetimle yıllık 2 milyon 750 bin TL ve 500 bin TL bonus karşılığında 2022’ye kadar mukavele uzatan genç stoperin önceki sözleşmesinde 2,5 milyon Euro’ya serbest kalır maddesi bulunuyordu.

BİR SONRAKİ SATIŞTAN PAY

Başkan Ali Ay, Ertuğrul Ersoy ve menajer Batur Altıparmak‘ın katıldığı toplantıda serbest kalma maddesinin 6 milyon Euro olarak belirlenmesi kararlaştırıldı. Buna ek olarak Ertuğrul Ersoy‘u bu bedel karşılığında kadrosuna katmak isteyen bir kulüp olursa genç oyuncunun bir sonraki satışından kulübe belli oranda bir ücret ödeyecek. Böyle bir durum oluşsa Bursaspor‘un kasasına sonraki satıştan yüzde 15 nakit girişi olmasında anlaşmaya varıldı.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

      Vedat muriqi çok zorladı ertuğrulu ama bu adam zaten tüm defansları zorlayan bi oyuncu sırtı dönük oynayan uzun forvete karşı koymak her stoper için gerçekten zor.Zamanla daha da iyi olur bence stoper için asıl önemli şey tecrübe buda zamanla olur

      1
      1
  1. evet erturul oldum demesin daha çok çalışmalı kuvvetlenmeli yay gibi olmalı ee ozamanda bursada işi ne değil realde oynar olsun realde oynasın ama çok çalışsın çok

    8
    1
  2. Ertuğrul uzun yıllar hizmet edersin inşallah büyüyüp yetiştiğin kaptanı olduğun kulübe. Başarılı bir kariyeri olduktan sonra 6milyon euro serbest kalması gayet ideal ülkemiz koşullarında. Kendi düşencem Alt yapıdan bir iki kardeş daha yetiştikten sonra iyi bir performansı olursa üstüne koya koya gider ise yurt dışı macerası olsun bayrak teslim edilsin. Hayaller Hayaller 🙂

    3
    1
  3. Bu kazmayı almak için sıraya girerler artık. Bunu alsa alsa a.Demir spor spor 1 milyon TL ye alır. Herkesin elinde bunun gibi yığınla çöp dolu.

    1
    14
    1. Ataaaaa çok biliyon be agacım hep muhalefetsin Ertuğrul da 8 taşlıydı şampiyon yaptı unuttun mu yoksav dedi ki:
      @Ata yorumuna yanıt olarak

      Erdoğan

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu