Ali Ay pür dikkat

Bursaspor Başkanı Ali Ay Çaykur Rizespor maçında takımla birlikte Rize'ye giderken, maçı da protokol tribününden büyük bir dikkatle takip etti.

Ali Ay‘ın yanı sıra Bursaspor yönetim kurulundan bazı isimler de Çaykur Didi Stadı‘ndaki maçı tribünden izledi.

22 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Toros yorumuna yanıt olarak

      akşam yüzde yüz penaltımız verilmiyor, şiketaş ın bize attığı gol bizim rizeye attığımız golden çok daha fazla ofsayt ey ali ay niye çıkıp konuşmuyosun kimden çekiniyosun alooooo sana diyorum ali ay.

      11
      4
    2. @Toros yorumuna yanıt olarak

      Ne zaman ? Rize bu ligin kadro olarak acik ara en kotu takimi ! Adamlarin Hocasi yok ! Beraberlige seviniyormusun ? Ati alan Uskudari geciyor ! 5 hafta oldu,puan hala 4 ! Cok degil,1-2 hafta sonra canlar calmaya baslar !!!

      18
      27
      1. @aziz yorumuna yanıt olarak

        Rize top oynamadı zaten. Bam güm vurdu topa. Bizdeki saçmalık gol iptal edilince takım düştü resmen. Sanki ilk defa futbolda gol iptal edilmiş gibi afalladı takım. Rizede rasgele bi golle aldı beraberliği. Şans işte.

        3
        1
  1. ah başkan ah paraya kıyıp alamadın gene adam gibi kanat sakho gibi cevheri yeterince besleyemiyoz bu takımda kamil grosiçki olsaydı beşiktaşla bu maç garantiydi lima kötü adam değil ama orta açmayı bilmiyo şimdi herkes takımın mücadelesi oynadığı futboldan memnun bende memnunum ama ortada 5.haftada alınamayan galibiyet var önümüzdeki başakşehir maçı da tehlikeli ondan sonraki deplasmanda sivasda sadece mücadele yetmiyo erzurumspoda bizim kadar mücadele ediyo ama küme düşmenin ilk adayı futbol kaliteli adamlarla 3 puana dönüyo malesef bizim takımda kaliteli topçu sayısı çok az…

    18
    14
    1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

      Hala Grosicki diyor, şuna bak. Grosicki yaptığı o karaktersizlikten sonra kendi takımı Bursasporla karşılaşmadığı sürece bu şehrin sınırlarından içeriye giremez. Ayrıca hem hocamız Samet Aybaba hem de başkanımız Ali Ay, Grosicki’yi veto etme hususunda hemfikir olmak suretiyle bu karaktersiz kişiliği takımdan uzak tutarak takımın hem ulusal hem de uluslararası imajını korumuşlardır. Buna istinaden, bu saatten sonra böyle bir transferin gerçekleşmesini dilemek ancak sizin gibi nankör taraftarların yapabileceği cinsten bir basiretsizlik, talihsizlik ve rezilliktir. Azalarak bitmenizi Allahımdan tüm içtenliğimle diliyorum.

      6
      9
      1. @Toros yorumuna yanıt olarak

        çok değil bu takım iki maç daha 3 puan alamsın ozaman bu söylediklerini gene söyleyebilecekmisin bakalım iki senedir kümede kalmaya oynamaktan taraftarın da vizyonu küçüldü…

        7
        3
        1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

          taraftarın vizyonu küçüldü yazmışsınız bence yanılıyorsunuz… bence taraftarın umutsuzluğu hat safhada en ufak bir olumsuzlukta tepkiler çok büyük ve yıkıcı oluyor bu takıma sahip çıkılsın çok güzel şeyler ortaya çıkabilir ama tam tersi yapılırsa kendi elimizle kendimiz yok ederiz düşmana gerek kalmaz. size ve sizin gibi düşünenlere tavsiyem şampiyon olduğumuz 2009-2010 senesini unutmuş olabilirsiniz bi tekrardan bakın inceleyin derim ligin 5. haftası BURSASPORUMUZ fenerbahçe ye yeniliyor puanı 7 peki o haftanın lideri galatasaray kaç puanda 15 puanda lig bitiyor BURSASPORUMUZ 75 puanla şampiyon galatasaray 64 puanda kalıyor yani 29 haftada 19 puan fazla alıyor bunu nasıl başardı. taraftar her koşulda ve şartta takımına sahip çıktı ve güvendi 35.000 kişiyle deplasmana gitti yenilmesine rağmen ankaraya gençlerbirliği deplasmanına 15 bin kişiyle gitti berabere kalmasına rağmen en ufak bir şikayet yoktu sezon sonu ise birlik beraberliğin mükafatı alındı.. . Unutmayın zafer gelecek güzel günlere inananların dır.. bu takıma sahip çıkılsın elbette güzel günler er yada geç gelecektir.

          1. @alper mudanya yorumuna yanıt olarak

            kardeş iyi hoş diyonda bu takım hersene avrupaya oynuyo gibi konuşuyon şampiyon olduğumuz seneyle bu seneyi kıyaslamaya gerek yok ozaman taraftarın zaten böyle bi beklentiside yoktu bizim kızdığımız nokta iki senedir hertürlü rezilliği yaşatanların hala bu yaşananladan gerekli dersleri almadıklarını göstermeleridir….

            1. @osm16 yorumuna yanıt olarak

              şampiyonluktan sonra taraftar profili de çok değişti bunuda gözardı etmemek lazım…. bizim ve diğer birçok takımın şuan içinde bulunduğu durum içler acısı borç almış başını yürümüş ve amiyane tabirle gırtlağa kadar borç var … diyeceksin ki bu borcuda onlar yaptılar evet haklısın haklı olmanın gerçekleri değiştirmediğide bir gerçek bunlar çekip gittiğinde kim gelirse gelsin borç orda karşında ödenmeyi bekliyor daha iyi kadro kurabilirsin daha çok paralar verebilirsin bunları sportif başarıya dönüştürdüğünde karşılığını alırsın diye bakılyor eyvallah bu da doğru fakat bu süreç doğru yönetilemezse yine çıkmaza giriliyor şampiyon olduk arka arkaya avrupaya gittik borç hiç azalmadı katlayarak büyüdü neden çünkü hesaplar hep yanlış yapılıyor bizim gibi bir kulup eğer şampiyon olamazsa maksimum eline geçen bedel (gelir) yıllık 100- 120 miyon tl hadi arttır biraz daha 150 milyon tl olsun buda 20.000.000 euro yapar hiç borcun yoksa bu kadar para harcayabilirsin bonservisli adam alamıyorsun aldığın zaman bütçe alt üst oluyor 25 – 28 kişiden kadron oluşuyor futbolcu maaşlarına % 75 ini harcasan 15.000.000 euro olması gerekiyor iyi futbolcular 1,5 – 2 hatta 2,5 – 3 milyon euro bandında bonservis ödemeden bulmanda zor bence kurulan kadro maliyetine göre çok iyi ve başarılı olacaktır. anlatmaya çalıştığım o … bende çok kızıyorum yönetime ve yaptıklarına ama dediğim gibi şuan sadece sahip çıkmak zorundayız bu futbolcu kadrosuna ve teknik heyete buda benim şahsi düşüncem …

  2. Ali Ay başkan Bursaspor kümeye tebrikler büyük başkan bu sene artık bizi düşürürsün yalnız sakho yu almakla hata etmişsin bak adam iyi golcü bizi düşmekten kurtarabilir Ama sen paraları ödemeyince o da oynamaz nasıl olsa ya. Büyük taraftar arkanda nasılsa

    13
    15
  3. sayın Ali AY bir işi de tam olarak yap. Açıkçası fabrikalarını nasıl yönetiyorsun merak ediyorum.

    7
    7
  4. Değerli BURSA-BURSASPOR sevdalısı arkadaş,kardeşlerim.Başkanı eleştirmek ayrı amma sevdamızın düşmesini değil yazmak düşünmek bile hatadır.
    BURSASPORUMUZ bize bu yıl daha fazla mutluluklar yaşatacağına inanıyorum.Bir maç kazandığımız an bu talihsizliği,ayakbağı olan masabaşı hırsızlarınıda aşacağız.

    5
    5
    1. @Hüseyin İlhan yorumuna yanıt olarak

      İyi güzel söylüyorsun da Bursaspor u bu adam yönetiyor devamlı da küme düşmeye oynatıyor. Her yerde de rezil ediyor küçük düşürüyor. Bunlara rağmen taraftar grupları çıkar için bu adamı başkan seçip destekliyor. Diğer taraftarlarda izliyor. Böyle bursaporluluk olmaz takımını seven bursasporlu bu adamı biran önce gönderilmesi için herşeyi yapar. doğrusu bu adamın lig başlamadan gönderilmesi olurdu. Takıma gidip destek verin tabi. Ama şunu söyleyeyim bu adamın durduğu her gün bursaspor için zarardır. Takım şu an iyi oynuyor fakat puan yok. Yönetmeyi beceremeyeceği için umduğunuz gibi bir galibiyetle falan işler çözülmez. Ali ay ın olduğu her dönem gibi ikinci yarı düşüş olacaktır. Devre arası Bursaspor için son şans olacaktır. Ama herkes izlemeye devam edecektir. Hayırlısı olsun diyeceğiz artık. Ben düşer diyorum maalesef ki

      3
      1
  5. Bu sene takım iyi diye diye küme düşeceğiz. Böyle giderse toplam puanımız sadece 27 olur bu da bizi kümeye gömer. Rize gibi bir takımı hakemlere ve VAR a rağmen yeneceksin fazla yorum yapmaya gerek yok. Diğer maçları zaten sana vermezler.

    4
    1
    1. @Oyundan sonra yorumuna yanıt olarak

      Hakemde işin bahanesi gol ofsayt tek net hata sakhonun sortundan çekilip yere düşürüldüğü pozisyon. Sadece yürekle oynanmiyor futbol akılla oynaniyo artık, bizim 4 kanatta kafasını öne eğip koşuyolar sadece işimiz zor umar takım gelişir.

      2
      1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu