Ali Ay “Mbokani’yi ben istemedim!

Bursaspor Başkanı Ali Ay, transfer döneminde gündeme gelen bazı oyuncular hakkında da bilgi verdi.

Ali Ay, sürpriz bir şekilde gündeme gelen ve apar topar sözleşme imzalanan Allano Lima‘yı teknik direktör Samet Aybaba‘nın istediğini söyledi. Ali Ay ayrıca istedikleri bazı oyuncuları alamadıkları da kaydetti. Bursaspor Başkanı Ali Ay, “Scout departmanındaki arkadaşlar bir liste yaptı, Hocamız da listesini verdi. Doumbia üzerinde çok durduk. Sonra Mbokani gündeme geldi. Ben Mbokani’ye sıcak bakmadım. Çünkü dizinde sakatlık vardı” dedi.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Başkan doktorluĞa da başlamış. Ancak Sakho nun mbokani ye oranla sakatlık yaşama oranı çok daha yüksek. Onu ne yapçax?

    Bu adam konuşmasın lütfen ya lütfen

    72
    28
    1. @Apti yorumuna yanıt olarak

      Evet başkanın tekrar aday olmasını istemeyenlerdendim.Seçildiği için üzüldüm.Trnasferler de geç kalındı.Lakin şu anda öyle yada böyle Bursasporumuzun başkanı verdiği her demeci ,söylediği her sözünüde eleştirmemek gerekiyor.

      33
      27
      1. @TİMSAH1964 yorumuna yanıt olarak

        Adam Başkanlığı bırakıp doktorluk mesleğine desoyundu ise,
        Eleştiri de doğal olarak yapılır, üstelik verdiği örnek de gayet ideal
        Yeni aldığın golcünün hiç mi sakatlığı yok derler adama

        9
        6
        1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

          Doktorluk mesleğine soyunmamıştır.Bilgi gelmiştir yada rapor görmüştür.Tabi ki Sakho da da böyle bir durum var ise yazık .çok yazık.Yaşayıp göreceğiz.

          4
          2
      2. @TİMSAH1964 yorumuna yanıt olarak

        Renktaşım saygı çerçevesinde eleştri yapmak bizim hakkımız. Her konuşmasında eleştiri yapabiliriz kimi olumlu olur kimi olumsuz olur, hepsi olumlu olabileceği gibi hepsi olumsuz da olabilir. Bu eleştirileri saygı çerçevesinde yaptığımız sürece bu kadar problem olmamalı

        9
        2
  2. Hayirli cumalar dede, yorma kendini mbokaniymis dizmis sakatlikmis …. bunlar bilmedigin konular sen al abdestini cumaya hadi dedem benim anamizi aglatan dedem

    19
    11
      1. @Toros yorumuna yanıt olarak

        İnsanlar buraya yorum yapmak bı nebze olsun rahatlamak için giriyor ama her yorumun altından sen çıkıyorsun nankör demiş birde adama sen kimsin dedenide al git !

        3
        1
  3. Eğer gerçekten sakatsa doğru yapmışsın AMA ! Neden o zaman tam tamına 1,5-2 ay camiayı ve taraftarı yoran M Bokani gitti,geldi,geliyor,anlaşıldı,anlaşılamadı,onu istedi,bunu istedi,menejeri geldi,gitti,HABERLERİNE İZİN VERDİN !!! Çıkıp istemiyoruz,ilgilenmiyoruz demek bu kadar zormuydu ???

    11
    3
  4. Adam öldürsen 400 bin eu maaşa gitti 🙂 sakho kronik bel fıtığı 🙂 boş demeç söylediyse… Bu adam predatör gibiysi tam fernandao,rodallega gibi……Maşallah Sakho daha teknik ama göreceğiz…

    3
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu