İşte Kaptanın yeni sözleşme detayları

Bursaspor'da takım kaptanı Ertuğrul Ersoy kulübüyle nikah tazeledi.

Bir süredir gündemde olan sözleşmenin uzatılma konusu genç kramponun menajeri Batur Altıparmak‘ın Bursa‘ya gelmesiyle çözüme kavuştu.

Batur Altıparmak, Başkan Ali Ay ile yaptığı görüşme sonrasında el sıkıştı. Buna göre Ertuğrul Ersoy‘un 2020’de bitecek sözleşmesi 2022’ye kadar uzatıldı. Ertuğrul bu sözleşme karşılığında garanti ücret olarak yılda 2 milyon 750 bin TL alacak. Revize edilen sözleşmede ayrıca maç başı ücretlerin toplamı 500 bin TL olarak belirlendi. Ertuğrul Ersoy‘un yenilenen sözleşmesinde her yıl iyileştirmenin yapılacağı da kaydedildi.

9 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Toros yorumuna yanıt olarak

      MADEM ÖYLE BİR DURUM VAR ÇALIŞMASINLAR ABİ BU KÜPTE NEDEN PARA ALAMADIĞI YERDE DURUYORLAR ANLAMIYORUM 1 MAAŞ 10 GÜN GEÇİKSİN GİDERSİN İŞ-KURA BİLDİRİRSİN NOTERDEN BİR İHTARNEME ÇEKTİRİRSİN SONRASI TAZMİNATIN VARSA ALIR GİDERSİN BU KADAR BASİT BU İNSANLAR EV GEÇİNDİRİYOR YA KENDİLERİNE NEDEN EZİYET EDİYORLAR BEN 2000 TL MAAŞLA ÇALIŞIYORUM AY SONUNU ZOR GETİRİYORUM BU İNSANLAR 3 AY MAAŞ ALMADAN NASIL YAŞIYORLAR ŞAŞKINIM KANUN VAR KARDEŞİM KULLANIN BAKIN BAKALIM NASIL YATIYOR MAAŞLAR TOPLASAN 100 BİN TL ETMEZ MAAŞLARI ONUDA Bİ ZAHMET VERSİN ARTIK KULÜP ALİ DEDE CEBİNDEN VERSİN

      10
  1. Persone içerde futbolcu alacakları birikmiş sen hala ertugrulla okanla sözlesme uzatcam diye ugras kaçıyorlar ya haklısın!

    13
    39
    1. @Ali yorumuna yanıt olarak

      Ya kaçarsa saçma bir eleştiri olmuş seninki.. elinde sürekli değer kazanan bir topcun varken neden sözleşme yenilemeyesin ki..

      32
      2
  2. Futbolcular Muhakkak kulüp personellerine primlerinden kesintiler yapıp gönüllerini alıyorlardır. Amatör kulüplerde bile bu şekilde yapılır. Kaptan kesinlikle duruma el atar rahat olun.

    10
    3
    1. @Valatino El ramonov yorumuna yanıt olarak

      Futbolcu gönlünden kopar verir, ona kimse bi şey diyemez
      Biz burda emeğinin karşılığını alması gerekn insanlardan bahsediyoruz,
      Çoluk çocuklu adamlar, 20 yaşında gençlerin sözleşme imzalayıp,
      Cülüs dağıtmasını mı bekleyecek, Başkan dediğin adam personelini aç bırakmaz
      Maaşını zamanında öder.

      7
      4
      1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

        Çok fazla memnunsuzluk varsa çalışmasınlar aç kalmasınlar yazık günah. Asgari ücretle perakende sektöründe cepleri para görür ve sigortaları yatar. Bu arada gönlünden kopma yok verilen söz vardır hakedişi yapılan . kazanılan her primden belli bir yüzde feda edilir. ve bu her futbolcudan kesilir ve her personel maaşından daha fazlasını almış olur. Bizler kendi işimize bakalım 😉

        4
        3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu