Badji bugün sahaya çıkıyor

Süper Lig'in 3'üncü haftasında Konyaspor ile deplasmanda oynanan maç öncesi arka adalesinden sakatlanan ve bu nedenle hem Konyaspor hem de Beşiktaş maçlarında forma giyemeyen Stephane Badji'den sevindirici haber geldi.

Sakatlığı nedeniyle Senegal Milli Takımı‘ndan davet almasına karşın Bursa‘dan ayrılmayan ve tedavisini sürdüren tecrübeli futbolcunun bugün İnegölspor ile oynanacak maçta deneme amacıyla sahaya çıkacağı bildirildi.

Milli maç nedeniyle lige verilen arayı tamamen tedaviyle geçiren Stephane Badji‘nin umulandan çabuk iyileşmesinin Bursa‘dan ayrılmayarak kontrollere devam etmesi gösterildi.

Oyuncusunun bu davranışı teknik direktör Samet Aybaba‘yı da fazlasıyla memnun etti. Aybaba‘nın Badji‘nin durumu hakkında sağlık ekibinden düzenli bilgi aldığı belirtildi. Senegalli kramponun bugünkü durumuna göre Rize deplasmanında oynayıp oynamayacağı belli olacak.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. transfer aşamasından beri hep doğru karakter görüyoruz..karakteri yüzüne yansımış..böyle futbolcular uzun yıllar takımızda kalmalı..taraftardan gereken sevgiyi alacaktır..

    6
    1
  2. Son izlediğimiz MİLLİ maç, ROLANTİDE giderken son dakikalarda EMRE AKBABAnın girmesi ile maç farklı bir boyut alır ve galibiyet gelir…EVET BURSASPORDA eksik, olan yani sokor üretememe ne denide bu..TAKIMDA yaramaz,şımarık,ele avuca sığmaz,ne yaptığı ne yapacağı belli olmayan bir oyuncu eksik..yani GOMİS misali. bu adamı bulduğumuzda sokorda yapmaya başlayacağız…takım çok sıradan rolanti oynadığından rakipler bizi çözüyor..samet hocaya tavsiyem..ama SOKHA, AMA BADJİ.bu adamlardan biri böyle olmalı..saygılarımla.

    2
    20

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu