Avrupa hedefini yakalayabiliriz

Harun Tekin'in ayrılmasından sonra Bursaspor'un 1 numarası olan Okan Kocuk, OLAY SPOR'a aracılığıyla camiaya önemli mesajlar verdi.

Son 2 sezondur camia üzerinde çok kötü bir hava vardı. Bunun dağıldığını görmek güzel’ diyen genç file bekçisi ‘Hocanın büyük katkısı var bunda. İyi yolda ilerliyoruz. Neden artık üst sıralarda yer almayalım‘ şeklinde konuştu.

Milli maç arasını iyi geçirdiklerini ifade eden genç file bekçisi ‘Sivasspor karşılaşması bizim için çok iyi oldu. Eksiklerimizi görme fırsatı yakaladık. Şimdi bunları üzerine çalışma zamanı. Artık tamamen Çaykur Rizespor maçına konstre olacağız. Kazanma zamanı geldi. Tam konstre, iyi idman yaparak hedefimize ulaşmak istiyoruz‘ diye konuştu.

2.KAPTANLIK

Ertuğrul Ersoy‘un ardından takım kaptanlığına getirilmesini de değerlendiren Okan Kocuk ‘Yönetim Kurulumuz ve hocamız bana bu görevi layık gördü. Yaşım küçük fakat takım içersinde herkes birbirine saygı ve sevgi içersinde yaklaşıyor. Arkadaşlık dostluk çok iyi. Bende elimden geleni yapmaya çalışacağım. Tabii ki heyecan verici bir olay. Alt yapıdan çıkan isimlerin pazubandı koluna takması ayrı bir önemli‘ dedi.

KÖTÜ GÖRMÜYORUM

Sezonun ilk 4 haftasını 3 puanla kapattıklarını fakat oyun olarak herkesi mutlu ettiklerini belirten genç file bekçisi şunları söyledi: ‘4 haftayı kötü olarak görmüyorum. İyi oynayarak kazanamadığımız maçlar oldu.

Ancak bütün havamız değişti. Samet Hoca‘nın bunda büyük katkısı var. Son 2 sezondur camia üzerinde çok kötü bir hava vardı. Bunun dağıldığını görmek güzel. Son gün yapılan transfer oldukça kaliteli. Mutlaka katkıları olacaktır. İyi yolda gidiyoruz. Avrupa hedefi neden olmasın?’

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Ya kardeşlerim bizim istediğimiz göze hoş gelen futbol ve mücadele formanızı terletin biz sizlere gereken desteği veririz aynı eski günlerde ki gibi…

    29
    1
  2. Bu sezon mutlaka İLK 8 içinde mücadele etmeliyiz,
    Türkiye kupasına önem verip, Kupayı kazanma hesapları yapmalıyız.

    10
    2
  3. Daha dünkü cocuklara kaptanlık vermek tecrübeli olan isimleri yok saymak abilim yapacak isimleri görmezden gelmek yönetimin işi siz bunu başarı olarak görüyorsunuz yanılıyorsunuz? Bu cocukalr yönetimw ses cıkaramayack tipler yönetim bunları bilincli secti bu kadar saf olmayın!

    3
    10
      1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

        Barış ne güne duruyor? Yada aytac? Burakla barış yada aytac birmi o saydıgın isimler kasarlasmıs isimler kusurabakmada okan yada ertugruldan kaptan falab olmaz ha olur oda nasıl olur işte böyle formaliteden olur!!!

          1. @Bursa yorumuna yanıt olarak

            Kulublerdeki bu abiliğide kesin feto çıkarmıştır abiliğin en çok olduğu kulub zamanında Gs çoğuda fetodan hüküm giydi

  4. Daha galibiyet yok sen avrupa düşündesin ertuğrul.. Ayaklarınız yere sağlam basmaz uçarsanız son iki sezondandan farklı bir şey olmaz bu senede..

    1
    1
    1. @Bursa Sevdalısı yorumuna yanıt olarak

      Ertuğrul ne alaka la?
      Sırf olumsuz yorum olsun da nasıl olursa olsun anlayışıyla haberi okumaya bile tenezzül etmiyor bunun gibiler. Valla pes. İnsan resme bakar bari. He takımla alakan yoksa onu da tanıyamazsın tabi, Okan mı Ertuğrul mu? Normal.
      Köstek olmayın bari…

      1
      2
  5. Valla iş basit rize 6 erzurum 6 alanya 6 antalya 6 sivas 6 yap bu maçlarda 2 de 2 kap 6 yı 30 burdan gelir konyayı içerde yensen +3 ankaragücü nü yensen +3 bence bu sene kasaba takıntısınıda atıp akhisarı yensen +3 şuanki durumda 42 yapar kasımpaşa göztepe başakşehir kayseri trabzon danda al bi 8 9 avrupa heycanlanmayı özledik bu takıma bu sene iç sahada maç verdirmeyelim

  6. Okanla yatar ertugrulla kalkarız artık bizim medya kadar şişirici bir medya yoktur kötü oldugunda yerin dibine sokarlar bir bir

  7. 2 yıldır söylüyorum Türkiye kupasını almaya oynamaliyiz. Ligi zaten bu güzel oyunla ilk 8-9da bitirecegimizi düşünüyorum. Kupayı alırsak direkt avrupadayiz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu