Kembo gözden düştü!

Bursaspor'a büyük umutlarla transfer edilen Jires Kembo performansıyla hayal kırıklığı yarattı.

Geçtiğimiz sezonun başında Birleşik Arap Emirlikleri‘nin Al-Nasr Kulübü‘nden kadroya dahil edilen 30 yaşındaki oyuncu, bu sezon Süper Lig‘de oynanan maçlarda yalnızca 14 dakika süre alabildi. Bu sezon öncesinde de satış listesine konulan ancak takım bulamadığı için yeniden kadroya dahil edilen deneyimli kanat oyuncusu, teknik direktör Samet Aybaba‘nın da kadroda en az şans verdiği isimlerden biri oldu. Jires Kembo, son Beşiktaş maçında da kadroda olmasına karşın forma giyemedi.

MBAPPE’NİN GÖLGESİNDE KALDI

PSG‘ye 180 milyon Euro’ya transferiyle bir anda dikkatleri üzerine çeken Kylian Mbappe‘nin de üvey kardeşi olan Jires Kembo, Bursaspor formasıyla çıktığı 27 maçta 4 gol ve 3 asist kaydetti. Mbappe‘nin gölgesinde kalan deneyimli oyuncu, geçtiğimiz sezon yaşadığı sakatlıklar nedeniyle de dilediği performansı yakalayamamıştı. Bursaspor‘un devre arasında ise Jires Kembo ile yollarını ayırması bekleniyor.

26 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hadi lan ne kötü performansı. Geçen sene tek umudumuz bunla Pabloydu. Bu sene de kötü olmasının sebebi kampa dahil olmaması. Ayrıca Sivas maçının da iyilerindendi. Ne diyorum, Bursaspor’un en büyük düşmanı basın ve medyadır.

    170
    15
    1. @LegEND yorumuna yanıt olarak

      hazır olmadığı çok belli. toparlar zamanla. ayrıca yusufun vasat olduğunu düşünüyorum kemboya ihtiyacımız var. hazır olmadığı için zaten fazla dakika almadı adam. nerden çıkardınız kötü olduğunu.

      6
      1
    2. @LegEND yorumuna yanıt olarak

      yahu bu haberi kim yaptıysa mümkünse bir daha gazetede yazmasın, mbappenin gölgesinde kalmışmış ulan sanki mbappe bizde de her maç o banko oynuyor da kembo yedeek kalıyor sanır futbolu talip etmeyen biri işte bizim medyamız !!!

      10
  2. Daha 5. hafta, niye bu haber ? istesek de istemesek de bu adam kadromuzda ve en az 12 hafta daha bizimle olucak, parasını ödediğimiz adamdan max verim nasıl alabiliriz yerine …. yapmayın basındaki arkadaşlar, sonra çoluğu çocuğu buralarda dolduruyorsunuz bunlara karşı

    110
  3. Adam akıllı kampa alsalardı orda en azından bir form yakalardı saldılar adamı adam paraları yedi orda burda şişirdi göbeği şimdi adamdan düzgün oyun oynamasını beklemek saçma olur

    47
    2
    1. @Bursasporum Oley yorumuna yanıt olarak

      tamam topçu dediğin kendini bilecek yazında hazır duracak ama. nihayetinde kampa katılmadı diğerleri gibi olması beklenemez haklısın. zamanla iyi olacak bence

    2. @Bursasporum Oley yorumuna yanıt olarak

      Kampa hoca almadı ,ödemelerini alamadığı içinde Özlücede antrenman yapmaya gelmedi (Necid gelmişti)
      Dünya kupasına takıldı ,kardeşinin maçlarını izledi.Parası yatırılınca da Bursa ya arz-ı endam etti.Yaşı ilerlemiş ,kaliteli futbolcu ama iyi bir profesyonel değil,çalışmayı sevmiyor ,ne kopartırsam kardır düşüncesinde devre arası da zor gönderiririz.Göndersek de Sebastian Frey gibi parasını aylar sonra da olsa çatır çatır alır.

      13
  4. Ulan camur aticaniz diye sacmaliyorsunuz mbappeyle kemboyu karsilastirmak ne kadar sacma bi dusunce ona bakarsan ertugrul da ramosun gerisinde kaldi

    27
    2
  5. BU ADAM KÖTÜ ADAM DEĞİL KONDİSYON YÜKLESİN KENDİNE AYAĞINDAN KİMSE TOP ALAMAZ BOŞ BELEŞ KONUŞMAYIN ADAM FORMUNU YAKALAMAK İÇİN MÜCADELE EDİYO

    21
  6. Bu adama şenol güneş gibi bir hoca lazım volkanı dirilten bunu da diriltir. Büyük yetenek ama 10kilo fazlası var bir türlü veremedi iki tarafa da yazık oldu. Umarım sorunlu futbolcu almazlar bir daha.

    15
    1
  7. Hala mı ders alamıyoruz anlamıyorum,
    Futbolcularla anlaşma yaparken maaş+ maç başı anlaşması yapılmalı
    Kembo ile 700-750 bin euro bedelle anlaşıp, kalan ücreti maç başı
    olarak anlaşmış olsaydık, şuanda ilk 11 oynamasa bile maaşının tamamını kazanamıcaktı
    Ciddi ücretlere gelen yabancı oyuncularla artık bu şekilde anlaşma yapılmalı

    9
    4
  8. KEMBO BÖYLE BİR TAKIMDA BÖYLE BİR HOCAYLA OYNAYAMAZSA ARTIK EMİN OLUN ARKADAŞLAR BU ADAMI SATAMAYIZ VE U21 DE TAKILIR PARASINI ALIR EVİNE GİDER BENİM GÖRÜŞÜM BU

    6
    3
  9. Formunu arttırsın kanatta iş yapar. Kembo gibi tecrübeli futbolculara ihtiyacımız var. Son 30 dk. girse bile rakibin dengesini bozar.

  10. adamın üstüne oynamayın sayın basın, bu adam yürüyerek adam eksiltebiliyor, değerlerimize sahip çıkıp en iyi verimi alma peşinde koşarsak daha mutlu olabiliriz, saygılar….

  11. kembo takımdaki kreatif adamlardan biridir..kilo alması Samet hocasını suçudur…Götürecekti sezon başı kampına….

  12. Kumaşı çok kaliteli ama kondüsyon sıfır. Aslında çoktan düzeltirdi kendini ama görünen o ki şevki de kırılmış. Pek istekli görünmüyor.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu