Evlatlarımızı kazanıyoruz

Tecrübeli teknik adam, 'Futbolcularımızdan bazılarının zamana ihtiyacı var. Ramazan gençler içinde en çok rol alan oyuncu. Onun adına mutluyum. Tunay da toparlayacak' diye konuştu.

Bursaspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Sivasspor‘la oynanan Cumhuriyet Kupası maçından memnun ayrıldığını söyledi. Aybaba ‘Kupanın bir kere adı çok anlamlı.Cumhuriyet Kupasında oynamak bize büyük mutluluk verdi. Ancak daha çok seyirci beklerdim tribünlere. Dolmalıydı tribünler diye düşünüyorum‘ diye konuştu.

Oyuncuların son durumu görme açısından bu tür karşılaşmaların her zaman verimli olduğunu ifade eden deneyimli teknik adam şunları söyledi:

AYNI DÜZEYE GELECEKLER

“Oyuncularımızdan eksik olanlar çok fazla. Bu durumda olan gençlerde var, tecrübelilerde. Onlar için çok iyi bir 90 dakika oldu. Planımız hafta içinde de tesislerimizde böyle karşılaşmalar yapmak. Performans olarak bütün oyuncularımı aynı düzeye getirmek istiyorum. Ben hepsine güveniyorum. İyi çalışıyorlar. Zamanla çok daha iyi olacaklarına eminim. Bu takım göreceksiniz çok daha iyi durumlara gelecekti”

EVLATLARIMIZI KAZANIYORUZ

Genç Ramaman Keskin ve Sivasspor karşısında gol atan Tunay Torun için de konuşan Samet Hoca ‘Genç kardeşlerimiz bu şansları bulacak. Ramazan gençler içinde en çok rol alan oyuncu. Onun adına mutlu oluyorum. Ama daha erken. Kendini geliştirmesi, göstermesi lazım. Bu çıkışını sürdürmeli. Evlatlarımızı bu şekilde çıkarmaya çalışıyoruz. Tunay toparlayacak. 1 yıldır oynamıyordu. Maç eksiği var. Aynı şekilde Chedjou’da öyle. Fazla maç yaparak performanslarını en üste taşıyacağız‘ diye konuştu.

29 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Galibiyet alamadık henüz ama harika gidiyoruz. ne oynadığımız belli. düzen var hırs var ruh var. birine fena patlıcaz. inşallah bu rize olur. geçen sene bize yaptıkları tezahürat ve yediğimiz fark morelimizi bozmuştu. bence farklı bir galibiyet bizi bekliyor

      29
      1
    2. @Esentepeli Kadir yorumuna yanıt olarak

      Altyapıdan a takım da oynayan 11 tane oyuncumuz var, Bunlar ;
      1-Okan kocuk 2-Muhammed şengezer 3-Ataberk dadakdeniz 4-Ertuğrul ersoy 5-Furkan emre 6-Burak kapacak 7-Muhammed emin 8-Ramazan keskin 9-Furkan soyalp 10-Çağatay yılmaz 11-Ali akman
      bu çocuklara sahip çıkalım onlar bizim değerlerimiz düşünün bir eğer altyapı olmasaydı vakıfköy olmasaydı bursasporun hali ne olur takımda 34 oyuncu var eğer altyapı olmasaydı 23 oyuncu kalırdı , bu oyunculardan katkı vermeyen jhon , joviç ve paschal ı çıkarırsak 20 oyuncu kalıyor sizce bu kadar oyuncuyla ne yapabiliriz ayrıca elimiz de hiç kaleci de kalmıyor altyapı olmasa 3 kalecimizde olmazdı yanisi burada anlatmak istediğim gençlerimize sahip çıkalım eğer çıkmazsak milyon euroları kaldıran yaşlı oyunculara mahkum oluruz açıkcası ben yaşlı oyuncuları izleyeceğime gençlerimizi izlerim daha iyi

      33
      4
  1. Kabus gibi geçen yıllardan sonra bize ilaç gibi geldin hocam. Camianın istediği mücadele eden ve hücum futbolu oynayan bir takım, altyapıya önem, kolej havası gibi özellikleri olan bir takımdı. Bu özelliğimizi yavaş yavaş kazanıyoruz. Sana güveniyoruz hocam..

    49
    2
  2. Sayın hocam sen işini bilirsin.
    An itibarı ile galibiyet ozlemimiz devam ediyor.
    Bu hafta o da gelecektir.
    Yukarılara hocam daima yukarılara.
    Bu takım kazanarak devam etmelidir.

    32
    2
  3. Sergilenen oyun , takım içindeki hava (kahvaltı vs) , daha bir kenetlendi takım. Bu hoca ile birlikte gerçekten farklı hissediyor herkes. ne hamzada ne leguende böyle bir şey hissetmemiştim

    15
    2
  4. Samet Hoca’ya karşı ön yargılarım vardı ancak sağolsun beni yanılttı. Umarım taraftarımızda hocaya sonuna kadar sahip çıkar. Alt yapısıyla şov yapan bir Bursaspor görüyorum ileriki dönemlerde. Başımızdan eksik olma hocam.

    15
    3
    1. @@Timsahlar Vadisi yorumuna yanıt olarak

      Lan Umut Meras’ı forvet sanan dingil.Volkan Sen ne kadar hainse sen daha hainsin.Herkes baksin butun haberlerin altinda sacma sapan yorumlarin var.Git Bizans sitelerinde eglen olum bak sinir bozuyosun!!!Yol al artik şu siteden.

      19
      3
      1. @Ramiz_1963 yorumuna yanıt olarak

        Ufak bir isim karışıklığı yapmış olabilirim, bu beni hain yapmaz. Örneğin 7 sene evvel Trabzonspor’da oynayan Pawel ve Piotr Brozek isimli futbolcuları Trabzonsporlular da dahil çoğu kişi karıştırıyordu birbirine. Şimdi o Trabzonsporlular hain mi oluyor söylesene bana? Var mı böyle saçma bir mantık ya?

        1
        5
    2. @@Timsahlar Vadisi yorumuna yanıt olarak

      Umut Meraş la Umut Nayır i ayırmayan adam gelmiş burda yorum yapiyo . Defol burdan ..! Ayrıca adından da muhtemelen kurtlar vadisi adlı embesil dizisinin fanatiği olduğun anlaşılıyor . Git Polat abin sana mafya ekibinde iş versin .

      20
      3
      1. @. yorumuna yanıt olarak

        Tunay ve Chedjou’dan bahsediyorum burada. O öbürkü haberdeydi, ayrıca ufak bir isim karışıklığı yaşamış olabilirim. Bu beni hain falan yapmaz. Örneğin 7 sene evvel Trabzonspor’da oynayan Pawel ve Piotr Brozek isimli futbolcuları Trabzonsporlular da dahil çoğu kişi karıştırıyordu birbirine. Bahsettiğin dizinin bir bölümünü dahi izlemedim. Sadece ismen güzel gider diye bu ismi aldım.

        1
        6
  5. Atatürk stadında Samet Aybaba’ya s…. ol git diye tezahürat tutan taraftarlar şimdi burada Samet Aybaba’ya methiyeler düzüyorlar. Enteresan ! Bu omurgalı taraftarlar sezon ortasında gelecek olan Volkan Şen’e de tezahürat yaparlar. Demedi demeyin. Basın şimdi eksileri. Doğru söyleyeni dokuz köyden kovar misali.

    7
    10
    1. @Alayına yorumuna yanıt olarak

      Geçmişle yaşanmıyor kardeşim. Evet haklısın, taraftar çok hatalar yaptı, yapmayada devam ediyor. Ama önümüze bakmak zorundayız.

      9
      4
  6. Samet Hoca şampiyon kadronun iskeletini oluşturan insandır.şu an dejavü yaşıyoruz,bu kez ektiklerini kendisiyle birlikte biçeriz umarım

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu