Kembo eriyor!

Bursaspor'da sezon başı kampına katılmayan ve bu nedenle antrenman eksikliğinden kaynaklanan kilo problemiyle karşılaşan Jires Kembo'ya özel diyet uygulandığı öğrenildi.

Teknik direktör Samet Aybaba’nın verdiği talimat doğrultusunda fazla kilolarından kurtulmaya çalışan Jires’in takım standardına ulaşması için 3,5 kilo daha zayıflaması gerektiği kaydedildi. Buna göre ekstra çalışma programı verilen ve tüm öğünleri kontrol altına alınan deneyimli kramponun milli maç nedeniyle lige verilen arada hazır hale gelmesi için yoğun çalışma sarf edildiği bildirildi.

35 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Sezon başında başlasa kanat problemi yasatmazdi takıma…ilk 6-7 hafta galip gelemiyebiliriz.. bu süreçte ve sonrasında kembo çok lazım bu takıma…

    81
    2
    1. @Mehmet Toksoy yorumuna yanıt olarak

      Sezon öncesi kampına kendi değil,hocanın isteğiyle katılmadı.transfer döneminde,talibi çıkmadığı için,takımda kaldı. takımda kalacağı bilinseydi sezon öncesi kampına götürülürdü.ama herşeye rağmen,faydalı olabilecek potansiyele sahip bir futbolcu.ileri uçta Sakho,Kembo ikilisi iş yapar.

      39
      2
      1. @Mustafa 16 yorumuna yanıt olarak

        Necid de kampa götürülmedi ama Vakıfköy’de harfiyen antrenman yaptı. Kembo kulübün çağrılarına rağmen Bursa’ya bile gelmedi. Noter ile tespit ettirilmişti ceza verilmesi gerekirdi. Ne oldu meçhul! Formunu yakalarsa ilaç gibi gelir.

        24
        1
        1. @Fatih yorumuna yanıt olarak

          ödemeyi zamanında yapamadığın için ve muvafakkatname gerektiği için ceza veremiyorsun.Bursaya da ödemesi yapıldıktan sonra geldi.32 yaşına gelmiş adam ,kafasına göre takılıyor ve seneyede gitmez yaklaşık 1 -1,2 milyon Euro yu cebe indirir.

          5
          3
    1. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

      Eskiler hatırlar rıdvan çimen vardı, şimdi şakirimiz var. Da birşeyi merak ediyorum Şakir kardeşim; Bu kafayı nasıl yakalıyosun ?

      15
      1
    2. @Şakir T. yorumuna yanıt olarak

      Yaşın kaç birader senin ? Her Bursaspor haberinin altında olumsuz yorum negatif bi hava veriyosun. Saçma saçma yorumlar bak dalgana

      27
      2
  2. bu nasıl bir karaktersizlik örneğidir.. bu adamlarda zerre kadar vizdan yok mu? Para kazandığın işe biraz saygısı olur insanın, işine kendien saygın yok bari şehire, taraftara saygın olsun… Ayıptır yaa.. Biz bu adamlar 7-8 ay öncesine kadar kahraman ilan ettik bir de.. Vallahi içim acıyor artık…

    5
    5
  3. Burada kembo kadar bursaspor da suçlu sen sözleşmeli oyuncularının hepsini kampa alıp hazır tutmalısın satarsan satarsın satmazsan hazır halde olur adam kembo iki kampa da katılsaydı belki fener bjk kayseri maçlarında oynayacak skoru etkileyecekti kim ne derse desin şu an takımdaki en etkili kanat oyuncusu kembodur 3.5 kilo zor değil iki haftada çok rahat verilir kondisyon önemli olan inşallah en az 60 dakika çıkaracak duruma gelir

    5
    2
  4. KEMBO kabiliyetli amma biraz mı desem birazdan fazlamı desem tembel bir oyuncu.
    Bu adamdaki kabiliyeti ile mesleğine olan sevgisi tam birleşmiş olsa oynadığı zaman seyirciyi coşturur.Zira geçen sezon oynadığı anlardaki oyunuyla coşmuştuk.
    Amma üvey kardeşi kadar mesleğine sevgi ve saygısı yok.MPBAPPE ye bak birde üvey ağabeyi KEMBO ya.Gençlik ve yaşla değil şahsiyet ve futbola olan aşkıyla fark var.

    4
    1
  5. Şuan en çok ihtiyacımız olan adam… Mükemmel tekniği var ama zayıf kondüsyonu yüzünden faydalanamıyoruz. Bakarsınız ilerde bir gün Mbappe transferine bile aracı olabilir. Ama onun için önce takımı avrupa kupaları seviyesine taşımak gerek.

    3
    14
  6. Bu saatten sonra talibi yoksa, yapıcak pek bi şey yok demektir, en iyi şekilde faydalanmak gerek
    Saç baş yolduran Yusuf efendiyi izlemektense, fit hazır bi Kemboyu izlemeyi tercih ederim
    hem Yusufa da alternatif olur, Yusuf havaya girince yıldız sanıyo kendini
    arada yedek soyununca aklı başına geliyor demek, bakınız bjk maçı örnek

    1
    2
  7. Arap emirliklerinde transfer sezonu devam ediyor. Kembo için hala o pazar yoklanabilir. Ayrıca boban ve john için bile 1. liglerinde olmasa bile 2. liglerinde kiralıkta olsa bir takım bulup kurtulabildiğimiz kadar maliyetten kurtulmamız lazım..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu