Sakho bugün imzalıyor

Bursaspor'un prensip anlaşmasına vardığı Diafra Sakho, dün kente geldi.

Yönetimle son bir görüşme yapan tecrübeli futbolcu Sakho‘nun bugün sözleşme imzalayacağı açıklandı. 29 yaşındaki forvet oyuncusu son olarak Rennes kulübünde forma giymişti.

17 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Hahahaha gerizekalilar zaten yarın yok. Çarşamba, perşembe, haftasonu, haftaiçi, bayram öncesi -sonrası yok. Sadece bugün var. Bugün imzalayacak başka gün yok. Bu basgan hepimizi sinir hastası etti.

    21
    18
    1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

      O arkadaşlardan biriysen zaten Bursasporluyum deme.
      Yok ironi yapıyorsan, diyorum ki takımda arıza çıkarmasın dikkat etmek gerek.

  2. Hayirlisi olsun.insallah sakat deildir oynar. O degilde ali ayi gunahim kadar sevmem ama futbolla alakali tabi yoksa tanimam etmem kendisini. Transfer donemlerinde ayar olurum kendisine bi kasik suda bogasim gelir. Ama dünkü tabloya insan olarak üzüldüm. Gitsem belki bende ayni duygularla olucaktim. O yasi 60 i gecmis kendi isinde ailesinde saygin bir kisilik olmus bir insanin o duruma dusmesi icimi acitti kim olsa ayni seyleri dusunurdum. Keske zamaninda yapamadigini kabullenip biraksaydi bu işi ne kendini bu duruma dusurseydi ne taraftari. Bizim taraftar bu duruma dusmeye ve dusurmeye müsait malesef oda ayri bir yüzü

    9
    4
  3. Allahım sen hakkımzda hayırlısını ver.Hayırlı değilse de hayırlı olmasını sağlayacak güç-kudret sensin sen hayırlısına tebdil eyle.

  4. yav bu adam sözde dünden beri Bursada ama biride merak edip foto paylaşmazmı, adam sanki perili köşkün perisi varlığı var ama görüntüsü casper

  5. umarım sakatlığı nüksetmez ve iş yapar çünkü bu sene işimiz pamuk ipliğine bağlı, ali efendi sağ olsun ya herro ya merro sezonu..

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu