Kubilay Kanatsızkuş, Ankaragücü’nde!

Bursapsor'un genç oyuncularından Kubilay Kanatsızkuş kardeş takım MKE Ankaragücü'ne kiralandı.

MKE Ankaragücü ile yapılan görüşmeler çerçevesinde Bursaspor Kulübü Teknik Direktörü Samet Aybaba‘nın isteği doğrultusunda Kubilay Kanatsızkuş 1 yıllığına kiralandı.

31 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      Kubilay 42 maçta 8 gol atmış. Suç bizde kardeşim. 21 yaşındaki adamı isliklarsan ne verimi bekliyorsun. Enes her maç gol mü atıyordu. Biraz destek olmak lazım destek

      49
      28
    2. @LoyalCity yorumuna yanıt olarak

      U21 maçlarini izleyenler bilir Kubilayin alt yapida golleri var. . Fakat Batuhan Altıntaş ve Oğulcan çağlayan gibi bizim ligimizde forvet gelişimi çok zor.. Her takim 4-2-3-1 oynuyor . . Her takim tecrübeli baba forvet istiyor .. Enes ünal bile gelse bizim ligde kimse kadroya almaz

      57
      3
      1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

        Renktaşım sana tamimiyle katılıyorum. Hatta bu ülkede iş görüşmesine gidince tecrüben var mı diye soruyorlar. Ama kimse ben alıp çalıştırayım tecrübe kazansın demiyor. İnşallah tecrübe kazanır bizde faydalanırız.

        24
        2
  1. Bonservisiyle, kiralık hep yolluyoruz ama iş almaya gelince çamura battı yan yattı, yolda, yarın geliyo derken imza yok teşekkürler ali dede teşekkürler büyük BURSASPOR taraftarı

    28
    5
  2. 2 TARAF İÇİNDE İYİ OLMUŞ . . Kubilay kendini geliştirirse bir forvet kazaniriz .. Defansta Ertuğrul , Burak , Muhammed , Okan, Furkan,Aytaç , Barış Gelecek sezonki iskeletimiz olur

    19
    1
  3. GOLLERİ
    SIRALAR İNŞ.
    HERŞEYİ ÇOK BİLENLERE
    VAKIFTAN ÇIKANLARI YEMEK İÇİN APARTTA
    BEKLEYENLERE KAPAK OLUR.
    ONLARKİ
    GEÇEN SENE BAŞINDA ERTUĞRULU
    YEMEK İÇİN ÇOK UĞRAŞTILAR AMA BAŞARAMADILAR

    11
    6
  4. Transfer sezonunda takımlar gelen oyuncularıyla konuşulur. Biz ise hep giden oyuncularimizla konusuluyoruz. Şenol güneş zamanında en iyi oyuncularımızı kaybettik belimiz doğrulmadı. Bu senede geri kalan en iyilerde gitti. Hakkımızda hayırlısı olsun. Korkuyorum vallah. Tek tesellim Samer hoca. Inşallah biseyler başarır.

  5. Yaw arkadaş çıldırcam yemin ederim. Millet transfer sezonu bitmesin adam alacaz diye ister; biz ne olur bitsin diye dua ediyoruz takım bütün iskeletini sattılar. Forvet yok kubilayı da sattılar stancu hasta olsa dede oynar herhalde ??

    4
    4
  6. El Kebir ve Bifouma varken bence oynaması düşük bir ihtimal. Oynayabileceği bir takıma gitseydi daha iyi olabilirdi.

    3
    1
  7. Beni eleştirenlere en güzel cevabı sahada vereceğim. Büyük bir takıma geldim. Sorumluluklarımın farkındayım. Hefefim A Milli takım. ?

    2
    1

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu