Santiago Vergini 2+1 yıl Bursaspor’da!

Bursaspor Kulübü, Arjantinli stoper Santiago Vergini ile 2+1 yıllık sözleşme için anlaşmaya vardıklarını açıkladı.

Açıklama şöyle:

Bursaspor Arjantinli savunma oyuncusu Santiago Vergini‘yi kadrosuna kattı.

30 yaşında ve 1,91 boyundaki Santiago Vergini transferinde bonservis bedeli ödenmemiş olup futbolcu ile 2+1 yıllık anlaşma sağlanmıştır.

Yeni transferlerimiz Vergini, Acıbadem International Hastanesi ‘nde sağlık kontrolünden geçtikten sonra kendisini Bursasporlu yapan sözleşmeyi imzaladı.

34 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Yıldırım yorumuna yanıt olarak

      Bakın stoper ihtiyacı doğacak kac gundür söylüyorum rüstü hanlıyı geri çağırın unutmayın buçocuğu ads çok transfer yaptı kimse çocugun yüzüne bakmıyor daha kadroya giremedi.

      23
      18
        1. @ŞİPTAR yorumuna yanıt olarak

          Yazacaklarım yanlış anlaşılmasın.Kesinlikle Rüştü’yü eto’o ile bir tutmak gibi bir amacım yok ancak yıllar önce fenerbahçe eto’o yu deneyip bu çocuk çok zayıf dedikten sonra göndermişti.İkinizinde haklı olduğu noktalar var.2.ligde kadroya giremeyen oyuncuyu üst ligde oynatmak abes geliyor olabilir ancak yedek stopersizliktense rüştü de iyi olabilir.Burak kapacak ortada fena mı olur bir de rüştü çıksa.Ek olarak muhammed emin var.Elimizde para yok.Mecburen altyapıya yönelmek zorundayız.Bir de taraftarımız ona sin buna kaf çekmezse , oyuncuların paraları ödenmese bile arkalarında taraftar desteğini hissetmeleri az da olsa onlara top oynatabilir kanaatindeyim.

          13
          3
      1. @Eser yorumuna yanıt olarak

        iki transfer yaptı ya aydede başqanları, 2 güne gelecek grosicki’yi sorunca hemen eksiye boğmuşlar seni. Bize herşey müstehak, bunlar yüzünden bizlerde eziyet çekiyoruz. Ha 1060 kişi ha bu yorumuna eksi verenler.

        9
        3
      1. @Taraftar93 yorumuna yanıt olarak

        KARDEŞİM BEN YÖNETİME HİÇ GÜVENEMİYORUM AMA İNŞALLAH İYİ BİR KANAT İYİ BİR FORVET GELSİN İSTERİM
        STANCUYA , KUBİLAYA VE YUSUFA MAHKUM OLMAK İSTEMİYRUM AMA ŞU VAR SAMET HOCA 7 TANE FORVET SUNDU
        1-STEFANO OKAKA 2- GİOVANNİ SİO 3- DOMBİA 4-MBOKANİ 5- PAPİS CİSSE 6-SELEZNOV 7-JİMMY BRİAND
        BUNLARDAN HİÇBİRİNİ GETİRTEMEDİ ŞİMDİDE SUÇU SAMET HOCAYA ATMAYA ÇALIŞIYORLAR….BURADAN SESLENİYORUM ALİ AY PARAN YOKSA İSTİFA ET ETMİYORSANDA 1060 KİŞİDEN PARA DİLEN ONLAR SANA OY VERDİ PAMUK ELLERİNİ CEPLERİNE GÖTÜRSÜNLER BİR ZAHMET

        4
        2
  1. Hayırlı olsun .İnşallah umduğumuzdan daha iyi çıkar,tipine bakıncada sanki bi civelliyi de andırmıyor değil,onun gibi olmaması içinde hiç bir neden yok.

    10
    1
  2. Resim çok güzel olmuş ama, oyuncunun resmi biraz sola monte edilerek timsah kafasıyla çok güzel bir görünüm olurdu.

    9
    2
    1. @onur kahraman yorumuna yanıt olarak

      Artık stadın da isim hakkı pazarlanip borçları azaltmanın yolunu bulmalıyız yoksa gidişat iyi değil sürekli dışarıdan transfer nereye kadar bakın burak kapacak çatır çatır oynuyor çocuk furkan soyalp in ne eksiği vardı saivet ten ???

    2. @onur kahraman yorumuna yanıt olarak

      Büyük ihtimalle Harun ve Aziz’i Fenerbahçe’ye sattık.Buna güvenilerek yapılmış bir transfere benziyor.Hatırlarsanız ekongun ve titinin transfer haberlerinin ardından saviet gelmişti.

      7
      2
  3. premier lig geçmişi var falan diyorsunuz da adam sunderland tarihinin en kötü stoperi gibi bir şey seçilmişti yanlış hatırlamıyorsam.

  4. Arjantinli bir vatandaş, bunun için ağır, ayağına hakim değil, geriden topu oyuna sokamaz, dan duncu, topu şişirir diyor ama kuvvetli ve hava toplarına hakim diyor, inşallah iyi çıkar ne diyelim hayırlı olsun.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu