Bugün Bursa’dalar!

Mapou Yanga-Mbiwa ve Kamil Grosicki Bursa'ya gelerek sağlık kontrolünden geçecek.

Transferde somut adımlar atmaya başlayan Bursaspor‘da uzun süredir gündemde olan Mapou Yanga-Mbiwa ve Kamil Grosicki‘nin bugün kente gelmesi bekleniyor.

Her iki futbolcudaki pürüzler tamamen ortadan kaldırılırken resmi imzaların atılacağı açıklandı. Orta Afrika Cumhuriyeti asıllı Fransız stoper Mapou Yanga-Mbiwa ve Polonyalı kanat oyuncusu Kamil Grosicki‘nin ilk olarak sağlık kontrolünden geçeceği belirtildi.

24 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @Robert yorumuna yanıt olarak

      HALA İNANIYORSUNUZ YA. YAZIKLAR OLSUN BİZE. Ya arkadaşlar bu kaçıncı yalan, bu kaçıncı inen uçak. Nasıl inanıyorsunuz daha. Bırakın bi adam gelsin, imza atsın sonra kutlamasını hepberaber yaparız. Ama Aydede başqanınızın yalanlarını ne çabuk unutuyorsunuz.

      33
      53
        1. @Mesco yorumuna yanıt olarak

          dostum bu işin işallahı maşallahı olmaz. Adam gibi çıkarlar aldık derler ya da hiç duyurmazlar. 2 ay sonra hepiniz yine ağlamaya başlarsınız takım kötü aydede istifa diye ama herşey için çok geç olacak, bu tür haberlere ve yalanlara inanalar yüzünden bu sefer düşeceğiz. O zaman sizlerden kurtulup takımın asıl sahibi bizler kalacağız ve ayağa kalkacağız. Ancak bu sefer çorbacılara emanet etmeyeceğiz bu takımı.

  1. Ligin en iyi orta sahasına sahibiz badji Aytaç saivet ve yedekleri Furkan shehu atasanov gerçekten dinamik ve topla oynayabilen çok sağlam ortasaha.Lima ise her maç çok daha iyi oluyor iyi bir santrafora gidip orta kesme içeriye girip ikili oynama özelliklerini de yansıtınca yılın transferi olucak gibi.Bunun yanına grosicki eklenince istediğimiz her türlü varyasyonu oynayabilecek bir takıma dönüşürüz.
    Harun
    Barış vergini mbiwa lato
    Badji Aytaç
    Grosicki saivet lima
    Okaka
    Yedekler stancu tunay Yusuf shehu furkan atasanov erto Muhammed çok kaliteli bir yapıya bürüneceğiz.4.2 Aziz ve Harun teklifi gelmiş.Şimdi bütün camianın karşı çıkacağı bir teklif gibi duruyor ama bence iyi bir miktar Aziz için 2 milyon Euro veren bir klüp henüz Yok sezon sonu sözleşmesi bitiyor bence kendisi için çok iyi olmasa da güzel bir bonservis bedeli.harun da 2.2 milyon Euro yapmış oluyor.Bu miktar Harun için kararında yaşı gelmiş Avrupa kupalarında kendini kanıtlamamış milli takımda süre almamış kaleci için daha fazlasını beklemek biraz mantıksız kaçıyor.İyi düşünülmesi şart.Özellikle 1 yıldır Harun’un performansında yüzde yüz düşüş var.2-3 yıl önceki Harun olsa o yaşıyla 5 milyon Euro eder diyebilirdik Şuan oyuncu mu gömüyorum gibi gelebilir ama düzgün yorum yapmak lazım ikisi 4.5 bence çok makul ve iyi miktar satılmasını istememin sebebi de maaşların çok geriden getirmemek 4.5 milyon Euro ile 3 ay maaş ödenir alacağın galibiyetler ile 5 ay maaş sıkıntısı çekmezsin elde takımda durmak istemeyen aziz ve oerformansında düşüş olan ve tüm takımın parası ödenmeyen bir kadro mu yoksa 5 ay maaş sıkıntısı çekmeyecek bir Bursaspor mu iyi düşünülmesi gerekli tabi benim düşüncem siz artı ve eksi vererek genel bir ortalama çıkartabilirsiniz

    48
    4
  2. beyler benden duymuş olmayın ama Bursaspor sürpriz bir isimle anlaşmaya çok yakın; Gabriel Batistuta

    yazın yutuba tam işimize yarayacak adam

    18
    28
    1. @trolcan yorumuna yanıt olarak

      trolcan dalga mı geçiyorsun….Gabriel Batistuta şuan 49 yaşında kariyeri bitmiş bir adam bize dedeleri yazma en fazla 25-32 yaş arası gider 32 den fazla yaşı olan anca yatmaya gelir

      5
      27
  3. Bu yıl en iyi transfer grosicki olur.. turkiye ligini çok iyi biliyor.. cok seri ve hizlı bir futbolcu..bizim ligdeki stoperlerin ve kanat beklerin bütün zaaflarini iyi biliyor..bize çok katkisi olacak.. çok iyi bir forvet daha alirsak ligi ilk 8de bitirebiliriz..fazlasini beklememek lazım.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu