Mbiwa ve Vergini bugün geliyor

Titi ve Ekong'un takımdan ayrılmasıyla savunmada adeta kriz yaşayan, stoper boşluğunu ise Ertuğrul'a partner olarak Barış Yardımcı'yla dolduran Bursaspor'da transfer teklifi yapılan iki savunmacı bugün Bursa'ya gelecek.

Boca Juniors‘ta forma giyen Arjantinli Santiago Vergini ve Olimpik Lyon forması giyen Fransız Mapou Yanga-Mbiwa menajerleriyle birlikte İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde Başkan Ali Ay ile son kez transfer görüşmesinde bulunacak. Prensipte anlaşılan ve son olarak ödeme konularının ele alınacağı görüşmeden sonra her iki futbolcunun sağlık kontrolünden geçmesi bekleniyor.

19 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Vergini ve Ertuğrul stoper oynasin . Barış sağ beke dönsün.. Burak iyi oyuncu ancak yavaşyavaş monte edilsin.. Kupa maçlarinda oynasin.. Burak için bu sezon 15 maç.. Gelecek yıl 30 maç oynar ..

    50
    14
    1. @Kaplan yorumuna yanıt olarak

      desen ki barış 10 numara stoper oynadı eywallah ama kanatta burak ben dahil birçok kişiye göre mükemmel oynuyor. Hele topukla adam geçtiği pozisyon ya da 3 haftadır açtığı ortaları ne barıştan ne de 5-6 senedir herhangi bir sağbekten görmedim. Bence bu çocuğa bu güveni aşılamışken arkasında durup ısrar etmeliyiz. Barışı da emeğinden dolayı kırmayıp kupa maçı gibi gerekli hallerde yedekte hazır tutmalıyız.

      47
      7
  2. Yahu oyuncu bedavaya oynarım dese klubü para istemese bile siz bu seferde sağlık kontrolü için hastane ile anlaşamazsınız 😀

    41
    2
  3. Geliyor , tam geliyordu vazgeçti , biletler yollandı , geliyordu ama yan bastı çamura battı artık bunları duymak istemiyoruz . Geldi imzaladı duymak istediğimiz bu anlaştık mı ?

    18
    1
  4. Her mac gununun ertesi sabahi 7 8 transfer haberi cikiyor . Cumartesiye kadar ortada 1 tanesi bile kalmiyor. Gazini aliyorlar ilk gun taraftarin

  5. Daha önce hiç roma ve Lyonda oynamış adamımız olmadı 🙂
    Baya balta stopermiş kesici teknik yerlerde. Uzun vursu yeter 🙂
    Maşallah Ertuğrul tekniği gelişiyor
    Ama Titi gibi oyun kuran bulamazsınız….

    5
    5
  6. Takımın 10 numara , kanat gibi hücum oyuncularına ve yetenekli bir forvete ihtiyacı var. Önceliği hücum hattına verin.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu